canlarım, ilk evlilik yıl dönümü sürprizi için fikirlerinize ihtiyacım var!

Öncelikle evde mi yapacaksın dışarıda mı?
eğer evde yapacaksan
ben eşime doğum günü için yapmıştım bunu evlilik yıldönümünede gider

Öncelikle sevdiği yemekleri pişirdim salona güzel bir sofra hazırladım mumlar yaktım heryere
Eşim eve gelmeden önce beni bir arar birşey istiyor musun diye ya da aşağı kapının zili çalışmıyorsa açmam için
Bende bunu fırsat olarak değerlendirdim

Küçük küçük yapışkan kağıtlar hazırladım dış kapıdan itibaren banyoya kadar her birine birşeyler yazdım
Giyeceği kıyafeti ayarladım
Bunu şekillendirebilirsin
Her bir yere bir soru hazırlayıp cevaplarını istiyebilirsin. Ben doğum günü olduğu için biraz da geç geldi çok dolandırmak istemedim
Dolaptaki ceketinin cebine buzdolabına banyo dolabına her birine küçük ipuçları yerleştirebilirsin her bir ipucu diğerine yönlendirsin.
sorular ne olsun dersende bu 1 yıl içerisinde yaşadığınız şeyler olabilir şu tarihte neredeydik vs vs vs
salonun kapısını kilitledim arkadan giremiyorda dolansın dursun
Ben birde güzel slayt hazırladım daha ilk tanışmamızdan sözümüze nişanımıza düğünümüze kadar komik olsun üzüntülü olsun bir sürü birlikte çekindiğimiz fotoğrafları topladım bizim şarkımıza slayt yaptım
sonunada yazı yazdım
Bilgisayarı salona koydum biz yemek yerken başka müzikler çaldı daha sonra yemekten sonra birlikte oturduk o slaytı açtım ben birlikte geçridğimiz günlere beraber bakmak çok güzel oluyor hala slaytı arada açar izleriz
Sonra beraber fotoğraf filan çkindik
sonra gecede malum işte

15 temmuzda evleniyorum nasipse;17 temmuz da eşimin doğum günü...Bana da fikir verdi bunlara birşeyler daha ekleyebilirim ben...ay çok heycanlandım:))teşekkürler...

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim güzel fikrin için papatyacım. değerlendireceğim.
Evde oluruz yüksek ihtimal. Aslında doğum günü için yapmıştım buna benzer birşey.
Heryere mumlar falan yaktım. MAsayı donattım. Pastalar börekler. İkimizin müziği eşliğinde
dans etmiştik. Çok şaşırmıştı. Çok da mutlu oldu. Onun için evlilik yıl dönümünde belki
çılgınca bir fikri olan varmıdır diye danışayım dedim :) ilgin için teşekkür ederim.

Öncelikle evde mi yapacaksın dışarıda mı?
eğer evde yapacaksan
ben eşime doğum günü için yapmıştım bunu evlilik yıldönümünede gider

Öncelikle sevdiği yemekleri pişirdim salona güzel bir sofra hazırladım mumlar yaktım heryere
Eşim eve gelmeden önce beni bir arar birşey istiyor musun diye ya da aşağı kapının zili çalışmıyorsa açmam için
Bende bunu fırsat olarak değerlendirdim

Küçük küçük yapışkan kağıtlar hazırladım dış kapıdan itibaren banyoya kadar her birine birşeyler yazdım
Giyeceği kıyafeti ayarladım
Bunu şekillendirebilirsin
Her bir yere bir soru hazırlayıp cevaplarını istiyebilirsin. Ben doğum günü olduğu için biraz da geç geldi çok dolandırmak istemedim
Dolaptaki ceketinin cebine buzdolabına banyo dolabına her birine küçük ipuçları yerleştirebilirsin her bir ipucu diğerine yönlendirsin.
sorular ne olsun dersende bu 1 yıl içerisinde yaşadığınız şeyler olabilir şu tarihte neredeydik vs vs vs
salonun kapısını kilitledim arkadan giremiyorda dolansın dursun
Ben birde güzel slayt hazırladım daha ilk tanışmamızdan sözümüze nişanımıza düğünümüze kadar komik olsun üzüntülü olsun bir sürü birlikte çekindiğimiz fotoğrafları topladım bizim şarkımıza slayt yaptım
sonunada yazı yazdım
Bilgisayarı salona koydum biz yemek yerken başka müzikler çaldı daha sonra yemekten sonra birlikte oturduk o slaytı açtım ben birlikte geçridğimiz günlere beraber bakmak çok güzel oluyor hala slaytı arada açar izleriz
Sonra beraber fotoğraf filan çkindik
sonra gecede malum işte

ben de arkadaşa katılıyorum çok hoş bir şey yapmış tabi siz bu kendinize özgün hale getirebilirsiniz:)

Back
X