Ilk çocuk mu.? Neler var mesela neler aldın.Kızlar ben çalışıyorum izne 32. Haftada ayrilcam eksigim çok daha benim :-(
Marka yok ama uzerine ekstra bi yelek al lohusalik terletiyor usutuyor terliyken giyersin mutlaka iki adet al cunku ne yaparsan yap ilki kan oluyor yirmi parcalik set gastane icin yeterliBenim de çok eksiğim var hala. Yıkamak ve hazır etmek lazım biran önce aslında. Kızlar benim de ilk gebeliğim o yüzden bilemiyorum . 20 parçalık hastane çıkışı aldım o yeter mi? Birde lohusa pijaması ve geceliği için önerdiğiniz bi marka var mı
ilk bebisim haci sakir makineyi tikadi makinemin borulari haci sakirler doluydu 2 kez cikamak durumunda kaldim buda aklinnizda olsunBende alabilirim çünkü hacı şakir toz sabunuyla bazen kalıntı bırakıyo
Çok teşekkür ederim canım mayıs ayında doğum yapcam inşallah , yelek yine de gerekli olur muMarka yok ama uzerine ekstra bi yelek al lohusalik terletiyor usutuyor terliyken giyersin mutlaka iki adet al cunku ne yaparsan yap ilki kan oluyor yirmi parcalik set gastane icin yeterli
İlk kızımı Mayıs'ta doğurdum Doğumdan sonra içim titriyordu resmen ve çok çok terlemiştim :) sen koy kullanmazsanız dursunÇok teşekkür ederim canım mayıs ayında doğum yapcam inşallah , yelek yine de gerekli olur mu
Canım bütün eczanelerde bulabilirsin gercekten cok ise yariyor evicap yumusak kapsul diye sorCan'ım ne krem mi bu il yazını bulamadım banada bi anlat benim ilk gebeliğimde göğsüm berbat yara oldu bunda da olmasından korkuyorum
ilk bebisim haci sakir makineyi tikadi makinemin borulari haci sakirler doluydu 2 kez cikamak durumunda kaldim buda aklinnizda olsun
1 ay once yikayip utuledim yerlestirdim. Ama dogum onumuzdeki hafta ben daha cantayi hatırlamadım
En az benim kadar rahathemen hazırla ama son dakka golü yaşama
Hiç aklıma gelmezdi işte tecrübeli olmak bambaşka canım teşekkür ederim muhakkak alcam :)İlk kızımı Mayıs'ta doğurdum Doğumdan sonra içim titriyordu resmen ve çok çok terlemiştim :) sen koy kullanmazsanız dursun
İlk. Çocuk canım kızım olcak ins beşik yatak nevresim takımı zıbın havlu hastane çıkışı 3 tane takımlı kıyafet var bide alt değiştirme minderi bunlarim var canım cumartesi günü de çalışıyorum pazarda dinleniyorum hiç fırsatım olmuyor neyden başlayıp ne yapacağımı da tam bilmiyorum :-(Ilk çocuk mu.? Neler var mesela neler aldın.
Ilk çocukta ben hiç kıyafet almadım üç dört takım sadece. Ama teyzeleri (3 teyzesi var) dunya kadar kıyafet aldılar . Almayın diye diye dilimde tüy bitti bazi kiyafetleini sadece bir kez giyebildi . Kıyafet fazla olmamalı. Ama ben süt saklama kapları aldım bu kez. O işine yarar bi bak derim. Işe başladığında herbirine koyarsin aciktiginda ayrı ayrı isitirlar. Benim aldığım dörtlü. Kız mi erkek mi bebeğiniz.
İlk. Çocuk canım kızım olcak ins beşik yatak nevresim takımı zıbın havlu hastane çıkışı 3 tane takımlı kıyafet var bide alt değiştirme minderi bunlarim var canım cumartesi günü de çalışıyorum pazarda dinleniyorum hiç fırsatım olmuyor neyden başlayıp ne yapacağımı da tam bilmiyorum :-(
Ooo bayağı almışsin zaten. Anlıyorum seni. Hamilelik zaten yorucu o bir gün de insan ciddi anlamda dinlenmek hatta yerinden kalkmamak istiyor. Bez alacaksın, Yeni Doğan ıslak mendil, pijama takımı, biberon her ihtimale karşı, yedek zibinlar (kakasini çok yapar ilk zamanlar ve cıvık olur zibini kirletir) çorap ( lastiği gevşek olsun canım bileklerini sıkıyor sonra).....İlk. Çocuk canım kızım olcak ins beşik yatak nevresim takımı zıbın havlu hastane çıkışı 3 tane takımlı kıyafet var bide alt değiştirme minderi bunlarim var canım cumartesi günü de çalışıyorum pazarda dinleniyorum hiç fırsatım olmuyor neyden başlayıp ne yapacağımı da tam bilmiyorum :-(
İnanılmaz nokta atışı oldu bende okuyacak kitap arıyordum çok mutlu oldum çok teşekkür ederimOoo bayağı almışsin zaten. Anlıyorum seni. Hamilelik zaten yorucu o bir gün de insan ciddi anlamda dinlenmek hatta yerinden kalkmamak istiyor. Bez alacaksın, Yeni Doğan ıslak mendil, pijama takımı, biberon her ihtimale karşı, yedek zibinlar (kakasini çok yapar ilk zamanlar ve cıvık olur zibini kirletir) çorap ( lastiği gevşek olsun canım bileklerini sıkıyor sonra).....
Kızın sana şans getirsin inşallah. Hayırlı bir dogumun olsun. Bu ara ssvd sayfasını takip ediyorum ve orda mongan yöntemi diye bir kitap gördüm
. Sipariş ettim. Istersen kitabı bir araştır. Herkes tüm hamilelerin okumasıni tavsiye ediyor.
Tamam canım saolasinTatlim alisverislerimin çoğunu internetten yaptım. Haberin olsun hem cok uygun oluyor hemde birden cok urunde karsilastirma yaparak alabiliyorsun
Panik yapma canım bir günde herşey alınıyor hastanede kullanacakları al yıka utuleyip çanta ni hazırla eksikleri sonra tamamlarsin canımKızlar ben çalışıyorum izne 32. Haftada ayrilcam eksigim çok daha benim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?