- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
pipisi düşer,keske verseydın..
Konu sahibi ben degilim.hatalari karistirdin sanirim.
bende alsın yesin diyenlerdenim çünki neden,
bir arkadaşım var maddi durumları iyi.biliyorum
zaten çok harcamakla övünür sık sık
fakat markette, pazarda beğendiği şeyleri almıyor
ben almıyorum diyor açık açık
bana gelincede benim aldıklarımı yiyor
sonra beraber markete gittiğimizde bunlar çok pahalı diyip almıyor yada başka şeyler ileri sürüyor yok hormonlu yok katkılı beraber marketten döndüğümüzde o aldığım şeyi bitiriyor şimdi adını vermeyim çünki mevsimi değil
yedikleri helal olsun ama bende saklıyorum dolabıma çünki habersiz geliyor alıyor önüne bitiriyor
şimdi haksızlık kimde???
Tanelierikten az daha büyük ve yassi disida hafif tüylü yeşil :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayır ayıp etmemişsiniz.Asıl karşıdakinin ısrarla çantanızdakini sorması ayıp bence.kızlar ya çağlayı çok severim.eşimde almış gizlice atmış çantama işyerinde ye diye..neyse akşamüstü yerim dedim yoğunum diye.işyerinde bi erkek arkadaş var şarjımı istedi.bende çantamda çağla var diye gizli gizli çıkarıyordum şarjımı.nerden gördüyse görmüş erikmi o dedi hayır dedim çağlamı dedi hayır başka bişey dedim güldü gitti.normalde herşeyimi paylaşırım ama eşim aldı bana özel diye vermek istemedim.oda gözünü çantama dikince inadına çağla değil dedim.ayıpmı ettim ya uf
Hayır ayıp etmemişsiniz.Asıl karşıdakinin ısrarla çantanızdakini sorması ayıp bence.
Sizinki çok ayrı bi'olay ama. Konuda öyle bi'bilgi var mı? Hani bu adam "hep böyle" yapıyor gibi varsa ben mi kaçırdım?
Normal zamanda göz hakkı diye bi'şey vardır. Sizin konu bu konuyla bir değil yani, çıkar ilişkisine dönmüş artık.
Ama bu konuda ay hamile mi, yok gitsin marketten alsın diyenlere saygı duymakla beraber şaşkınlık içerisinde okudum.
Günah yahu bi'kere, bizler bi'de eve düşmanı gelse sofra seren aç göndermeyen insanlarız normalde konuşsak...
Ben çağla olduğunu görsem ve sorduğum halde arkadaşım "aaa yok ne çağlası" diye çocuk gibi paniklese açıkcası feci dalga geçerdim. İki çağla için kendini soktuğu durum çok üzülenecek durum -bence-.
haha cok ince espriçağla kanalızasyonun dıbını boylamıştır ama efsanesı hala sürüyor..
kızlar ya çağlayı çok severim.eşimde almış gizlice atmış çantama işyerinde ye diye..neyse akşamüstü yerim dedim yoğunum diye.işyerinde bi erkek arkadaş var şarjımı istedi.bende çantamda çağla var diye gizli gizli çıkarıyordum şarjımı.nerden gördüyse görmüş erikmi o dedi hayır dedim çağlamı dedi hayır başka bişey dedim güldü gitti.normalde herşeyimi paylaşırım ama eşim aldı bana özel diye vermek istemedim.oda gözünü çantama dikince inadına çağla değil dedim.ayıpmı ettim ya uf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?