çantamdaki çağla :/

Buraya konu açana kadar -mağdem sonrasında üzüldünüz- elinize iki tane çağla alıp peçetenin içinde o arkadaşınızın masasına göz hakkı diyip bırakabilirdiniz.

Herşey yemek gibi olsun,keşke verseydin.Birde gördüğü halde yok demişsin hoş olmamış,çok değerli bişey olsa neyse de iki üç tane erik değil mi?En fazla biter canın isterse yine alırsın.İki güne de unutursun o da ayrı..

Son düzenleme:
bende alsın yesin diyenlerdenim çünki neden,
bir arkadaşım var maddi durumları iyi.biliyorum
zaten çok harcamakla övünür sık sık
fakat markette, pazarda beğendiği şeyleri almıyor
ben almıyorum diyor açık açık
bana gelincede benim aldıklarımı yiyor
sonra beraber markete gittiğimizde bunlar çok pahalı diyip almıyor yada başka şeyler ileri sürüyor yok hormonlu yok katkılı beraber marketten döndüğümüzde o aldığım şeyi bitiriyor şimdi adını vermeyim çünki mevsimi değil
yedikleri helal olsun ama bende saklıyorum dolabıma çünki habersiz geliyor alıyor önüne bitiriyor
şimdi haksızlık kimde???

O ne öyle x-ray gibi adam.. Öyle gözüyle her şeyi didik didik eden adama uyuz olurum..
Keşke bi iki tane ikram etseydin.. Yani etmek zorunda değilsin asla ama ben ikram ederdim mutlaka.
Genel olarak çok da takılacağın bi konu değil..

çantanın içine mi bakıyomuş o da,ne kadar ayıp
gizli saklı veriyosan ped de olabilirdi,ya da daha başka özel birşey...
Bence onun yaptığı daha ayıp

Sizinki çok ayrı bi'olay ama. Konuda öyle bi'bilgi var mı? Hani bu adam "hep böyle" yapıyor gibi varsa ben mi kaçırdım?
Normal zamanda göz hakkı diye bi'şey vardır. Sizin konu bu konuyla bir değil yani, çıkar ilişkisine dönmüş artık.
Ama bu konuda ay hamile mi, yok gitsin marketten alsın diyenlere saygı duymakla beraber şaşkınlık içerisinde okudum.
Günah yahu bi'kere, bizler bi'de eve düşmanı gelse sofra seren aç göndermeyen insanlarız normalde konuşsak...
Ben çağla olduğunu görsem ve sorduğum halde arkadaşım "aaa yok ne çağlası" diye çocuk gibi paniklese açıkcası feci dalga geçerdim. İki çağla için kendini soktuğu durum çok üzülenecek durum -bence-.

Taneli erikten az daha büyük ve yassi disida hafif tüylü yeşil :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alay etmeden açıkladığınız için çok teşekkür ederim. :) Gerçekten hiç görmedim, sanırım duymadım, haliyle de yemediğim bişeydi. :) Bizim oralarda yok sanırım..

ben de çağlayı cok severim.
öyle kimseyle paylaşamam da onu nasıl sevgiyse bendeki

ama arkadaşın da ısrarla sorması hoş değil bence ne bileyim
başta hayır demişsin daha niye soruyor ki

Evet, biraz ayıp etmişsiniz. Sonuçta çantanızda görmüş ve sormuş, nezaketen de olsa 1-2 tane ikram etseydiniz keşke.

Hayır ayıp etmemişsiniz.Asıl karşıdakinin ısrarla çantanızdakini sorması ayıp bence.

kendimi sizin yerinize koyarsam caglayi da erikle degistirirsek yok veremezdim,gitsin alsin bir zahmet.sozkonusu erikse akan sular durur:))

bende böyle bir yorum yaptım

Keşke 2 3 tane verseymişsiniz... Eh biraz ayıp olmuş ama ben sizin yerinizde olsam yarım kilo alır onunla paylaşır yerdim ve drüstçe olayı anlatır kusura bakma derdim ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çağla kanalızasyonun dıbını boylamıştır ama efsanesı hala sürüyor..

Yarın öbür gün orkid görse orkid mi o diyecek. çok kabaca bi hanımefendinin çantasına bakılmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…