Çapada tüp bebek yaptıranlar ve doktor arayışı olanlar

Mennun kaldınız mı onlar mı rapor çıkarıyor ne kadara geldi
Evet raporu kendileri çıkarıyor Eylül ayında ilaçlar hariç 57 bin gibi bişey ödedik. Rahim dinlendirme yapıyor doktor bey, transfer oldum kan sonucu için gün sayıyorum genel olarak süreçten memnun kaldım ancak sonucum pozitif negatif diyemiyorum suan size

İlk denemeniz mi inşallah pozitif görürsünüz şuan kaçıncı gün transferinizin

Çam sakurada da aynı onaylar gerekmiyor mu orda rapor nasıl alınıyor peki
Ben çam Sakuradan hiç memnun kalmadım 1 yılım boşa gitti orda sperm testi vermek için bile 6 ay sonraya randevu veriliyor o kadar dolu ve uğraştırıcı ben çok pişman oldum en sonda rapor vermediler 3 yıl evlilik şartını sağlamıyoruz diye ama çapa böyle bir şart koşmadi üroloji onay verdi ve raporumuz çıktı

Çapada yaptırdınız mı peki yoksa sadece raporunuz mu çıktı suan tedaviye basladınız mı

Çapada yaptırdınız mı peki yoksa sadece raporunuz mu çıktı suan tedaviye basladınız mı
Raporum çıktı adetle birlikte başlayacak tedavi ama ordaki bekleyen kadınlara sordum memnunuz diyorlardı opudan çıkan vardı 2. Kez tedaviye başlayan vardı olumsuz bir şey demediler

Raporum çıktı adetle birlikte başlayacak tedavi ama ordaki bekleyen kadınlara sordum memnunuz diyorlardı opudan çıkan vardı 2. Kez tedaviye başlayan vardı olumsuz bir şey demediler
Peki anestezili mi olmus onların operasyonları acaba duydunuz mu bişey birde fiyatlar hakkında birşey dediler mi

Peki anestezili mi olmus onların operasyonları acaba duydunuz mu bişey birde fiyatlar hakkında birşey dediler mi
İki kişi opudan çıkmıştı ben ordayken ikiside anestezi olduk dedi hatta bende sordum korkuyorum acı ağrı oldu mi diye anestezi oldum hiç bir şey hissetmedim dedi kadın ama fiyatları sormadım siz rapor alamıyor musunuz

Androloji raporu icin yarın gideceğiz bizde tekrar örnek mi alacaklar yoksa eski semen testine bakıp mı rapor verecekşer bilmiyorum

Androloji raporu icin yarın gideceğiz bizde tekrar örnek mi alacaklar yoksa eski semen testine bakıp mı rapor verecekşer bilmiyorum
Normalde 3 tane isteniyormuş bizden iki tane istendi bide genetik istendi sadece üroloji onayı alma aşaması biraz git gelli oldu ordan onayı alınca her şey tıkır tıkır işledi dahiliye ve psikiyatriyi de istediğiniz hastaneden randevu alıp rapor alabilirsiniz dediler sadece üroloji ordan olmalı

Psikiystri randevusu alması cok zormus diye dıydum öyle degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…