E Eflinaz Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2024 178 58 18 Dün 11:05 Konu Sahibi Konu Sahibi svlykls52 #61 sumeyye95959 .!.: Psikiystri randevusu alması cok zormus diye dıydum öyle degil mi Genişletmek için tıkla... Bana hiç zor gelmedi bir çok yerde vardı hatta 3 sefer iptal ettim daha yakınımda hastane olsun istediğim için özellikle çam sakurada sürekli çıkıyordu randevu MHRS den bakınca göreceksiniz zaten
sumeyye95959 .!.: Psikiystri randevusu alması cok zormus diye dıydum öyle degil mi Genişletmek için tıkla... Bana hiç zor gelmedi bir çok yerde vardı hatta 3 sefer iptal ettim daha yakınımda hastane olsun istediğim için özellikle çam sakurada sürekli çıkıyordu randevu MHRS den bakınca göreceksiniz zaten
E Eflinaz Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2024 178 58 18 Dün 11:09 Konu Sahibi Konu Sahibi svlykls52 #62 sumeyye95959 .!.: Evet morfoloji 0 bizim Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun inşallah tez vakitte raporu alır güzel süreç geçirirsiniz bizimde öyle tüm sonuçlar düşük
sumeyye95959 .!.: Evet morfoloji 0 bizim Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun inşallah tez vakitte raporu alır güzel süreç geçirirsiniz bizimde öyle tüm sonuçlar düşük