Çapkın biri olduğunu hissediyorsak çapkınmıdır

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.774
698
Tc
arkadaşlar bankada işe başladım ailece tanıştığımız biriisi var bana yakınlık gösteriyor yani ilgisi olduğunu belli ediyor işte bilmediğim şeyler olunca hemen yardım ediyor beğendiğini dile getiriyor geceleri arıyor mesaj atıyor filan ama bilmiyorum çapkınmış gibi hisediyorum.konuşurkan canım filan diyor hatta geçen akşam bebeğim bi tanem filan dedi mesajda gülüm bilmem ne yani sevgili hitapları işte...
bilmiyorum hislerim doğrumudur somut bi şekilde nasıl anlayabilirim sizce

Eğer sevgili konumunda değilseniz ve size bu tarz sözlerle hitap ediyorsa çapkın denebilir

yok değiliz ya canım :26:

Ya da sevgili olmak istiyor olabilir...:)

ama öyle bişey ki aileler birbirini tanıyor hani akraba değil ama akraba gibi eskiden çok samimilermiş yani ben diyorum çapkınlık yapacak gönlünü eğlendirecek kadar cesaret edebilirmi acaba :26: bişey hissetmiyorum ama ilgisi filan hoşuma gidiyor işte

Gözlemle o zaman bir süre..Ama aradaki mesafeyi koru..Bir değil bin düşünerek yaklaşsın sana...Zira kaçan tatlı olur derler... İlgisi varsa ve ciddi bir şeyler olmasını istiyorsa davranışları ona göre şekillenir zaman içinde...

mesela o sevgi sözcüklerini söyleyince ne tepki vermeliyim :26:

mesela o sevgi sözcüklerini söyleyince ne tepki vermeliyim :26:

Hımmm Bebeğim derken ??

Hımmm Aşkım derken ??? dersin.. Yani ona yöneltirsin durumu..Sana cevap vermek durumunda kalır....:)

tamam bunu yapıcam evet ya ben niye düşünemedim salak gibi dinliyorum o bunları söylerken..
ayrıca kuzum şeker bilmem tarzı da hitapları var

tamam bunu yapıcam evet ya ben niye düşünemedim salak gibi dinliyorum o bunları söylerken..
ayrıca kuzum şeker bilmem tarzı da hitapları var

O an ne tepki versem diye düşündüğünden aklına bir şey gelmiyor olabilir tabi...Hem bir yandan tepki vermek istiyorsun bir yandan da bir şey söylesem mi yoksa duymazdan mı gelsem diye düşünüyor olabilirsin... Senin haricinde başka insanlara nasıl hitap ediyor ? Herkese karşı böyle mi yoksa sana karşı mı böyle ?

şimdi çalıştığımız şubede 3 bayanız gişede biri evli onla kardeş gibiler çok samimiler diğeriylede öyle değil normal yani bu arada geçenlerde evli dediğim arkadaş bana dedi işte alperi bizim eve yemeğe davet ettim düğün resimlerimize baktık filan dediki evlilik çok masraflı iş bana göre değil filan bende dedim sen karşına çıkınca görürüm ben seni diye bi konuşma geçmiş aralarında bana söyledi

Bu işler kısmet işi canım..Bir bakarsın evliliği hiç düşünmüyorum diyenler pat diye evlenivermiş... Sana tavsiyem sen şahsen ilerde evliliği düşünen biriysen ve bu adam da gerçekten evliliğe uzak biriyse ona göre tavır alman..Mesela lafın arasında söyleyebilirsin bunu..O da ona göre sana davranışları şekillenir..Ciddi düşünüyorsa elinden geleni yapar..Düşünmüyorsa,amacı çapkınlıksa ve senin böyle geçici gönül oyunlarında bezin olmadığını anlarsa uzaklaşır senden zaten...Tabi sen ne şekilde olmasını istiyorsan o şekilde davranırsın..

evet canım ben artık olursa ciddi bi ilişkim olur evleneceğim adamla olurum görüşündeyim.Ama bugün bi arkadaş nişanlanmıştı bu diyorki işte kelepçeleri takmışsın özgürlük gitti bilmem ne filan bide bana bakıyor bende gülümsedim yorum yapmadım oda sanırım bu hareketle evlilik hak. fikrini ortaya koymayamı çalıştı nedir

iç güdülerine güven bence de...

ama yine de hemen karar verme. iç güdülerin, göz ardı etmeden (ve eğer istiyorsan) bir şans ver derim ben

ilk defa biri hak. böyle hissediyorum çapkınmış gibi..

acaba yanılabilirmiyim diyorum:44:

Açıkça söylemeye çekiniyorsan ki sevgili konumunda olmadığınız için söyleyemeyebilirsin..Ortaya konuşmayı dene :)

Valla ben öyle gelip geçici şeylerle uğraşamam..Evliliğe sıcak bakan bir insanım..Evliliğe sıcak bakan doğru dürüst bir insanla onu tanımak adına görüşürüm ama niyeti çapkınlık olanla işim olmaz.. Kendine güvenen adam niyetini açıkça söyler,korkak olan yan çizer.. Adam dediğin ya yolumda olmalı ya da yolumdan çekilmeli...diyebilirsin..Diyebilirsen tabi...:)

Evlilik, nişanlılık muhabbetlerine mesafeli ama bebeğim, bitanem diye mesajlar atan bir adam... Hem de geceleri...

Geceleri sizi arayıp mesaj attığında, bu hitapları kullandığında mesafeli durun hatta yanıtsız bırakın... Aranızda adı konmuş bir durum yokken sevgili gibi davranan adamlar adım atacakları varsa da atmazlar... Öyle ya nasıl olsa mevcut durumda, ilişki sorumluluğu almadan da gönlünce ulaşabiliyor size... Kaldı ki böyle bir sorumluluk almaya niyetli gibi de görünmüyor anlattıklarınıza bakılırsa...

şimdi bu bana kalkıp senden hoşlanıyorum filan da demedi ya böyle konuşmam saçma olmazmı..
ama geçenlerde düşünsene benim sevgilim var ama sana karşı bu tutumu sergiliyorum normalmi dedim ne senin gerçekten sevgilnmi var dedi.bende olsa normal olurmuydu sence dedim oda yok tabiki olmazdı beni kastediyorsan benim yok dedi bende benim olsa emin ol hissederdin biz hiç mesajlaşmazdık bile dedim sana anlatmaya çalıştığım bu dedim ben kendime yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına da yapmam dedim.oda teşekkür ederim prenses benim düşünmediğim şeyi hatırlattın bana dedi.

yani hoşlanıyorum filan dese aynen dediğin gibi lafı yapıştıracam..

evet ona bu rahatlığı vermeye devam edersem kesinlikle olmayacak..
yani sizin dediğiniz durum ortaya çıkacak

Zaten ona değil genel anlamda ortaya söyleyeceksin..O da anlaması gerekeni anlar..Yani bir arkadaş ortamında falan..Yalnızken değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…