• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çapkın biriyle birilikte oldunuzmu ?aldatıldınız mı ?

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
çapkın gözü dışarda biriyle birlikte oldunuzmu...aldatıldıgınızı anladınız mı....yakaladınız mı ve sonra sizin ve onun tepkisi ne oldu...

çapkın gözü dışarda biriyle birlikte oldunuzmu...aldatıldıgınızı anladınız mı....yakaladınız mı ve sonra sizin ve onun tepkisi ne oldu...

olmadı ama

aldatan insana ne desen boş, kişiliği oturmamış ne tepki versen anlamaz ki
:delphin:

:delphin: offf geldın actım eskı konularımı resmen.

ılk aşkım tarafından aldatıldım.en çok koyan bu oldu tabı :1no2:

sonrasında aldatıldığım oldu,bırıyle bırlıkteyım ıkı ay olmuştu,telefonundan bı kızla cagrılaştıgını görüyorum,bahaneler uydurup es gecıyo,bır oldu ıkı oldu..

buunda telefonu gonderılen mesajları kaydetmez,öyle ayarlamış yanı.Allah gösterıcekya bana işte,aynı kıza gönderdıgı msjı okudum,ilk cümlesi kaydetmemiş olması lazım,dı.sonra ınkar ettı,içmiştim tek gecelıktı dedı :1shok: ağladım,ama aldattıgı ıcın değil tabı.sonra salak benı tesellı etmeye başladı,senın ıcın ağlamıyorum,şerefıne sahıp cıkamadın bana nasıl sahıp cıkıcaksın dedım,çıktım gıttım.sonradan pişman oldu tabi...

canim birinin hayatinda bi esas kadin bi `takilmalik` kadin varsa senin deyiminle zaten aldatma vardir..
o adamdan bi an evvel kurtulmani diliyorum.

Son düzenleme:
Benim sevgilim capkindi ama ben onu adam ettim 2 yildirda hicbi yanlisini gormedim cok sukur
ben nerde o orda valla :)

ben çapkın biriyle birlikte oldum
aldatıldımda
ama çapkın kişi aldatmadı:)
çapkın olmayan çook güvenilir(!) erkek arkadaşım aldattı beni.
çapkın olanın en ufak yanlışını görmedim Allah var..
genelleme yapamadım o yüzden..

Çapkınıda aynı çapkın olmuyanıda...
Çapkın olmayanda çapkın olanda aldattı bi şekilde beni:delphin:
Bende bi arıza var zannumca-tatlicadiarzu-

erkeklerin büyük bir kısmı çapkındır..
benimkide çapkındı.ama hiç aldatmadı beni.

aldatılsaydım şunlar olurdu:
Hesap sorardım önce.onun tepkisi hemen yalan söylerdi falan bişyler yapıp beni geri kazanmaya çalışırdı ama kazanamazdıı naniknanik ona son bir şans vermezdim.ama bu duruma bağlı.bende onu aldatırdım.aldatıcak birini bulamasam erkek olan bir arkadaşımla çok samimi görünürdüm.onu kıskandırırdım.intikam alırdım mutlakaa..oda sinirden ve kıskançlıktan çatlardıı bende bi güzel intikam almış olurdum hihoyyyt

ayy sanki bunları yaşamış gibi olduum kaydirigubbakcemile3

sanırım ben de aldatıldım . bana bir şey bile söylemeden başka şehre kaçttı .. allahtan fazla bağlanmamıştım ve hiç üzülmedim..

Back
X