çapkın çapkın

gecici bir sureligine duzelmis gorunebilir ama kisilikler ne yazik ki tam anlamiyla asla degismiyor :teselli:

Zamanla yavas yavas düzelebilir nedne olmasın belki de doğru kadını bulur..

sihirli değnek çıkarsa piyasaya herşey değişir hayatta-tatlicadiarzu-

değişmez, değişse bile siz eskiye geri dönemezsiniz artık, sürekli bir şüpheyle de yaşanmaz :1no2:

hoopppsss bukadar katı olmayın kızlar...
benim eşimde evlenmeden önce çapkındı...yani onunki kendi çapkınlığı değilde kızların çapkınlığına cevap vermekti..kızlar asılınca eşimde kabul edermiş...ben biliyorum birsürü kız vardı hayatında...hiçbiriylede ciddi değildi...sonra birgün beni gördü veeeeeee işte bu dedi....şimdide 3 yıllık evliyiz 2 yaşında kızımız var..hiçbi kızıda bakmıyor...bunun nedenide beni çok sevdiğinden değilyaa..ağzı yandı ondan...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bencede değişebilir neden olmasın insan hayatta değişimler yaşayabilir:1closedeyes:

karaktere göre değişir bencede

belki çoook uzun yıllar sonra. :) ama hayatta neyin ne olacağı belli olmaz. sert kayaya çerparsa öyle bir düzelirki...

bence düzelmez:1closedeyes: alışmıştır bide anca belki yaşlanınca zaten ozaman da yapsa nolur yapmasa nolur kaydirigubbakcemile3 ama belki çok sever çok aşık olur ozaman belki düzelir ama yinede pek güvenmemek lazım:1closedeyes:

ruhunda varsa düzeleceğini sanmam....ama çeşitli etkenler vesile oluyorsa belki düzelir...

sevdim bunu ne yaptın adamada ağzı yandıalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…