Çapkın Erkek

mavilimYesilim

Hareket et durma, vazgeçme, erteleme, hemen şimdi.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7.844
3.457
448
Merhaba KK Bayanları . Aslında birinin sizinle ilgilendiğini hissetseniz ve bu ilginin nedenini gerçekten beğeni mi, ciddi bir ilgi mi , yoksa duygusal boşluktan mı olduğunu anlayabilir misiniz?

Çapkın erkek size nasıl görünür? Sizce sinsi çapkınlar var mıdır

Son düzenleme:
Çabuk samimiyet kuran erkek her zaman itici gelmiştir bana. Canım ,cicim demeleride çok itici. İltifatı abartan erkek :)

gerçekten çapkın adamlar kendini belli ediyor.

Bakışları belli ediyor.

Sözleri çok kullandığı için laf cambazı olabiliyorlar.

Peki neden bunları bildiğimiz halde çapkın adamlar işe yaramaz olmasına rağmen, düzgün adam yerine tercih ediliyor.

Adam evlilik programına çıkıyor. Canlı yayında foyası ortaya çıkıyor. Adam netten altını kazısan 10 tane kıza flört ediyor.

Bir de ekranda 4-5 kıza zarf atıyor.

Gerçekten neden adam gibi doğru-düzgün adamlar yerine nerde kız peşinde koşan tipsiz adamlar tercih ediliyor.

Yeryüzünde onlarca adam varken neden kızlarımız başka doğru düzgün adam yokken bu tiplere bayılıyor...

Çapkın erkek belli olmaz, sinsisi çok fenadır, karda yürür izini belli etmez. Sen kendine dikkat et. Araştırmadan güvenme kimseye

Ben zaten erkeklere güvenmem de.

Merak ediyorum. Kendini yakışıklı sananda , çapkın olma hevesinde.

Görücü usulünde bile annesi-akrabası kız buluyor mesela. Adamın aklı hep başkalarında.
Doğuştan güzel, yakışıklı adam az çok geçmişten gelen beğenin farkında

Ama güzel bir bayanla flört eden adamlar genelde gözleri hep başkasında. Gözleri doymuyor. Bütün kadınlar bana baksın ben süperim havasındalar.

çapkın erkek kendini belli ediyor .çok zor biriysen elde edilmesi zaten o çapkınlıkları size sökmüyor ...çapkınlar genelde fiziksel birşeyler yaşamak ister . yaşamayı kabul etmezsen terk edililirsin . zaten çevresinde çok kız vardır yani ...nedense dediğin gibi kadınlar bunlara yüz verir . bunlarda iyice şımarır . uzun süreli ilişkisi bile olabilir . çapkınlılarına katlanan bir kadın bulurlar kolayca ..hiç yalnız kalmazlar .. bizim gibi iyi insanlarda yalnızdır adalete bakın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…