Çapulcu gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece kreşler değil ki. Tüm kademelerde ücretli öğretmenler asgarinin altında alıyor. Hepsi de devletin okulu.

A
Sadece kreşler değil ki. Tüm kademelerde ücretli öğretmenler asgarinin altında alıyor. Hepsi de devletin okulu.
Ama şuda var:devlet okulunda en azından çıkış saatleri daha insaflı oluyor.
Ben sabah 8-akşam 6 çalıştıran kreşler biliyorum. Bu nedenle devlette bu kadar veriyor deyip kenara geçmeye hakları kalmıyor bence bu tür yerlerin
Her çocuktan ayda en az 3000 lira alan yerler bir zahmet öğretmenine asgariden düşük aylık vermesin.

ya kıyafet konulu çok başlık gördüm burda .

Konu sahibi gerçekten salla boşver ya istediğin mekanada git . Bizim ülkede bir giyim gösteriş merakı var ki her şeyin önüne geçiyor anlayamıyorum. Bir tüketim çılgınlığı ki millet borç ediyor sırf kıyafet alabilmek için tam delilik. Ama cidden hiçbir önemi yok bence . Arkadaşların dediği gibi dolaptan uyguna güzel kıyafetler bulabilirsin ama bulamazsan bile bu tarz şeyleri takmamaya çalış
Bende şık sayılabilecek mekanlara normal kot tshirt girdiğim zamanlar çok olmuştu. Kimsenin gözünü üzerimde hissetmedim kim niye sallasın ki beni ve kıyafetimi bakan küçümsemeye çalışan olsaydı da onun ayıbı olurdu benim değil

ahh gençliğim:) konverslerı yırtardık hususi..:) eskı t.şort ve salaş hırka saclarımı renklı yun ıplerle 80 parca orerdım amma zordu:))) tarzın kotu degılmıs :) sadece rahat bırak kendını mutlu ol durumu benımse :)

Burda olay tarz meselesi degil ki konu sahibi asgarî ücretten az maaş alıyorum. Ev geçindirmeye çalışıyorum üstüme bi pantolon bi kazak alamıyorum demiş sanki.

Burda olay tarz meselesi degil ki konu sahibi asgarî ücretten az maaş alıyorum. Ev geçindirmeye çalışıyorum üstüme bi pantolon bi kazak alamıyorum demiş sanki.
ben de bunu tarz benımseyen bırılerı bıle var goze batmazdın demek ıstedım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…