Çapulcu gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi arkadaşım depresyon da olabilir misiniz yazmak istedim.
Bence bir uzmandan destek almalısınız. Okul öncesi ücretli öğretmenleri yarım gün çalışır. Ve yorucu bir değil.
Depresif da falan olabilir misiniz

Kıyafet asla bir ölçü olmasın.
Şu an maaşım yok eşim de özel bir okulda öğretmen. Ama geçen yaz imzaladıkları sözleşmeye devam ediyorlar ve asgari ücretle hemen hemen aynı maaşı alıyorlar.
Yani biz de bir şekilde ev geçindiriyoruz. Yeri geliyor kıyafet almıyoruz ama bunu bir eksiklik olarak görmüyorum.
Benim de bir kaç sabit kıyafetin vardır. Birbiriyle kombinlerim. Tüm maaşımı kendime harcadığım zamanlarda aynıydı ama. Kapsül dolap mantığı bana çok iyi geliyor. Zihnimi yormadan halloluyor.

Erkek arkadaş meselesine gelince...
Yaptığı şey karaktersizlik.
Karakteri düzgün olsa zaten bu durumları dostça paylaşırdınız birbirinizle.

öğretmenler arasında bile farklı çalışma yorulma emek farkları var.bir matematikçiyle resim öğretmeni bir mi?alınacak bir şey yok ki bunda
Bende yorgunluktan uyur uyanık yazmışım depresyon yerine depresif çıkmış .
Olur bazen yanlış anlamalar.
Çok teşekkür ederim. ♥️

26 yaşındayım, üniversiteden mezun olduğumdan beri çalışıyorum. Okul öncesinde ücretli öğretmenlik yapıyorum. Asgari ücret bile alamıyorum. Aldığım parayla hem ailemi geçindirmeye çalışıyorum hem kendimi. Anne ve babamın yaşı baya var, çalışacak durumda değiller. İşten gelince de kpssye çalışıyorum ama yorgunluktan hemen yatağa devriliyorum, masada duramıyorum bile.

Üstüme başıma hiç kıyafet alamıyorum. Bir siyah pantolonum var birisi dar birisi de bol paça. 3 tane kazağım birkaç tane de hırkam var. Bir tane botum ve bir de spor ayakkabım. Bunları sürekli yıkaya yıkaya giyiyorum. Ne kadar temizliğime önem versem de artık renkleri soldu. Ben eskiyim diye bağırıyorlar.

Birilerinin yanında yürürken ezik büzük yürüyorum. Hiç rahat olamıyorum. Bazı kafelere giremiyorum bile utandığımdan. Kimse bilmiyor. Hep bir bahane uyduruyorum. Ki girsem bile sadece çay içebilecek kadar bir bütçem oluyor. İnanın bazen ay sonunda cebimde sadece 1-2 lira kalmış oluyor.

Bu arada 6 yıllık da bir ilişkim var. Erkek arkadaşım bu konuda asla bir şey söylemedi. Ama bugün çok ağladım. Bi kafede buluştuk. Kendisi bi tarafa bakıyordu sürekli sonra ben kendisine bakınca da hiç bakmamış gibi davrandı kaç kere. Sonra bende bi bakayım dedim arkamda ne var yada neye bakıyor diye. Baya güzel giyimli ve kendisi de baya güzel sarışın mavi gözlü bir kız vardı. Meğersem ona bakıp duruyormuş. Gerçekten çok güzel çok çekici bir kızdı. Kendimi o kadar kötü ve ezik hissettim ki.. Bir bahaneyle kalkıp eve döndüm. Ne tepki vereceğimi bilemedim bile.

Çok kırgın hissediyorum. Artık iş harici evden çıkacağımı düşünmüyorum. Çok üzgünüm çok çok. O kadar özgüvensizim ki. Size içimi dökmek istedim anlarsınız beni belki diye . Çok teşekkür ederim okuduğunuz için

Size sarılmak istedim. Herşey gönlünüzce olsun.

Sorulara toplu cevap vereyim. Kilo problemim yok. Babamın rahatsızlığından önce küçük bir dükkanı vardı. Emeklilik gibi bir durumu olamadı. Okuyorken de part time çalıştım zaman zaman. Tek çocuk olduğum için başka gelir kaynağımız yok. Atandığım takdirde rahatlayacağım biliyorum. Ben kimsenin yaptığı iş için yorucu değil deme haddini kendimde görmüyorum. Şahsen ben zihnen ve bedenen yoruluyorum. Derse gir çık bitti diye düşünmüyorum. Eve geldiğimde de çocuklara daha faydalı olmak adına araştırıp ekstra bir şeyler planlıyorum, hazırlıyorum. Mesai saatleri haricinde velilerle de iletişim halindeyim. Ki bilirsiniz bazen çocuklar değil veliler daha yorucu hale getirebiliyor bu mesleği.

İlgilenip yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. O kadar da tatlı yorumlar var ki.. çok mutlu oldum. Umarım sizin de hayatınız çok çok huzurlu ve mutlu geçer. ♡

Bence bir uzmandan destek almalısınız. Okul öncesi ücretli öğretmenleri yarım gün çalışır. Ve yorucu bir değil.
Depresif da falan olabilir misiniz
Yorumunuzu bir daha okumanızı öneriyorum. Siz yorulmuyorsunuz ne güzel :) demek ki arkdaş depresif. Çünkü siz yorulmuyorsunuz.

Bunun sizin kılık kıyafetinizle alakası olmadığını size nasıl anlatabilirim bilemiyorum.

Sizi sevmesi için; şık ve pahalı giyinmeniz, slav ırkları gibi sarı tenli mavi gözlü olmanız gerekmiyor.

Kendisi sarışın mavi gözlü mü? Altında lamborghini arabası mı var?

Sizin ezik olmanız giydiklerinizle alakalı değil bence.

Sizden güzeli görünce gözünü alamayan bir erkek arkadaşa hak veriyorsunuz konunuzda resmen. Açıkça değil belki ama cümleleriniz altında yazmadıklarinizi da okuyabilen herkes fark etmiştir bu durumu.

Siz de pahalı spor arabayla gezen, pahali deri ceket giyen erkeklere bakin bakalim sevgiliniz ezilip büzülmeyi mi tercih ediyor yoksa anında sizi kapı önüne koymayı mı?

Biz bu ülkede; eğitimi, parası, zekasi, kariyeri vb ne olursa olsun ezik kadın ve eğitimi, parası, zekası , kariyeri vb ne olursa olsun özgüven patlaması yaşayan erkekleri ve daha fenası buna daima hak veren kadınları nasıl yetiştiriyoruz bilmiyorum ama... vallahi de bravo.
Söyleyecek söz bulamadım 👏👏👏

Konu sahibesi arkadaşım maddiyat kısmına gelince kötü günler aşılır.
Ülkece hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz. Yeter ki sağlık olsun

Bu arada anaokulu öğretmenisiniz ve yorulmuyorsunuz. Materyal falan da hazırlamıyorsunuz.. 4 saat aktif spor yaparcasına hareket halinde değilsiniz… Onlarca veli her bir çocuğun ayrı ayrı ihtiyaçları falan hiç yormuyor sizi… Öğretmen olmadığınıza o kadar eminim ki. Muhtemelen öğretmenin yanına yardımcı olarak bulunan okulda bir süre vakit geçitmiş bir velisiniz. Hislerimde genelde yanılmam ama konu sahibine abartıyosun. Depresyonda mısın??? Yorulman normal değil tepkisini yorulmayan öğretmen dahi vermez. Bu kadar şeye kendi yorulmadığı için şaşırır tam tersi…

Ülke şartlarında pek çok insan kıt kanaat geçiniyor. Bırakın üst baş almayı domates, salatalık lüks oldu.
Ailenizin tüm yükü size yüklemeleri çok yanlış. Kendileri napıyor?
Özgüveninizi düşüren erkek arkadaşınız. Bir söz okumuştum. “Her kadın dünyadaki tek kadın kendisiymiş gibi hissettiren bir erkekle yaşlanmak ister.” Diye. Evvela o erkek arkadaştan kurtulun.

Sorulara toplu cevap vereyim. Kilo problemim yok. Babamın rahatsızlığından önce küçük bir dükkanı vardı. Emeklilik gibi bir durumu olamadı. Okuyorken de part time çalıştım zaman zaman. Tek çocuk olduğum için başka gelir kaynağımız yok. Atandığım takdirde rahatlayacağım biliyorum. Ben kimsenin yaptığı iş için yorucu değil deme haddini kendimde görmüyorum. Şahsen ben zihnen ve bedenen yoruluyorum. Derse gir çık bitti diye düşünmüyorum. Eve geldiğimde de çocuklara daha faydalı olmak adına araştırıp ekstra bir şeyler planlıyorum, hazırlıyorum. Mesai saatleri haricinde velilerle de iletişim halindeyim. Ki bilirsiniz bazen çocuklar değil veliler daha yorucu hale getirebiliyor bu mesleği.

İlgilenip yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. O kadar da tatlı yorumlar var ki.. çok mutlu oldum. Umarım sizin de hayatınız çok çok huzurlu ve mutlu geçer. ♡
veli whatsap grubu kurmalıydınız.önemli şeyler dışında sizinle iletişe geçmemeli veliler.fazladan çalışmalar yapınca madalya vermeyecekler.gerekenleri sınıfta yapın gereken ilgiyi gösterin eğitimi verin aktiviteleri yapın yeter.sizin kendinizi kurtarmanızın tek yolu kpsss şu an.önce ben demelisiniz.

Kim ne giyerse giysin ya bence her zaman vucut konuşur. Guzel bi vucut en önemli sey bence. Bazısı çuval da giyse güzel duruyo. Çoğu kadin takio takistirio gene biseye benzemio. Herkes ayni tip bluzun tshirtun seksen rengini aliyo ne gereksiz bi efor. Tarzini değiştirmedikten sonra ayni tip seyin yuzbin türevi olsa ne olmasa ne. Bak dikkat et kimsenin dogru duzgun tarzi yok. Cogununki parayla rezillik. Ayrica muhtemelen gayriihtiyari bakmıştır güzel ne gecse insanin bi gözünü alio. Oyle biri de her zaman görülmüyor zaten.

Güzel arkadaşım ben de 19 yaşımdan 30 yaşıma kadar senin gibiydim. Yazlık ayakkabıyı içine çorapla kasım ayında giymek zorunda kaldığım yıllar oldu. Utanacak bişey yok, temiz sade oldukça bu gençlikle zaten güzel görünürsün. Ben de o zamanlar sevgililerimin filan böyle şık bakımlı kadınlara beğenerek baktığını sanırdım. Ama düzgün insan erkek olsun kadın olsun bunlara dikkat bile etmez. Çok içine oturuyorsa ikinci el sitelerinden birkaç parça ve hepsiyle birbiriyle uyumlu giysiler al birkaç da renkli fular farklı kombinleyerek kullan. Ama vallahi gençsen iç barışın varsa zaten senden güzeli yok

Güzel arkadaşım ben de 19 yaşımdan 30 yaşıma kadar senin gibiydim. Yazlık ayakkabıyı içine çorapla kasım ayında giymek zorunda kaldığım yıllar oldu. Utanacak bişey yok, temiz sade oldukça bu gençlikle zaten güzel görünürsün. Ben de o zamanlar sevgililerimin filan böyle şık bakımlı kadınlara beğenerek baktığını sanırdım. Ama düzgün insan erkek olsun kadın olsun bunlara dikkat bile etmez. Çok içine oturuyorsa ikinci el sitelerinden birkaç parça ve hepsiyle birbiriyle uyumlu giysiler al birkaç da renkli fular farklı kombinleyerek kullan. Ama vallahi gençsen iç barışın varsa zaten senden güzeli yok
genç kızları saç güzel gösteriyor.saç güzel kesimliyse temizse boyasızda harika duruyor.ucuz kıyafetlerle de şık olunabilir.renge desene fazla girmese daha kolay kombin yapar.en basit beyaz tişörtü bile o kadar çeşitli kombinleyebiliriz ki.

Ücretli öğretmenler asgari ücret bile alamıyor mu ya? :KK43:
Allah yardımcın olsun :KK43:
yok almıyorlar.saatlik ücret veriliyor.benim haftada 30 saatti mesela.ama bazı öğretmenler o saatleri de alamıyordu.yol parası yemek çay parası derken zaten pek bir şey kalmıyor.bu konuda konu sahibi doğru söylüyor

Bu arada anaokulu öğretmenisiniz ve yorulmuyorsunuz. Materyal falan da hazırlamıyorsunuz.. 4 saat aktif spor yaparcasına hareket halinde değilsiniz… Onlarca veli her bir çocuğun ayrı ayrı ihtiyaçları falan hiç yormuyor sizi… Öğretmen olmadığınıza o kadar eminim ki. Muhtemelen öğretmenin yanına yardımcı olarak bulunan okulda bir süre vakit geçitmiş bir velisiniz. Hislerimde genelde yanılmam ama konu sahibine abartıyosun. Depresyonda mısın??? Yorulman normal değil tepkisini yorulmayan öğretmen dahi vermez. Bu kadar şeye kendi yorulmadığı için şaşırır tam tersi…
Siz hislerinizle yaşayın. Sağlıkla kalın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X