- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Memen üşür hdhdhhdjdjdCeycey doğru demiş, saç çok önemli. Sac şeklinizi bilmiyorum ama geceden örün mesela ya da bornoz kusagina sarın tüm saçı sabah dalgalı olsun. Güzel bir kahkül kesin alniniz varsa,sabah fön tutun. İnternette zibilyon çeşit saç stili var, onları deneyin...çok etkiler görünüşünüzü.
Ayrıca dolap sitesinde çok ucuza kaliteli şeyler bulabilirsiniz. Belli markaları seçin,ucuzdan pahalıya, yeni etiketli diye siralayin.
Mesela şimdi szin için baktım ,orijinal etiketli,kullanılmamış gibi temiz olan, baharda giymeniz için yaşınıza uygun,pembe pull & bear elbise 25, sarı Stradivarius elbise 24 tl.
bu şekilde pantalon,gömlek vs vs çeşit çeşit şey bulabilirsin.
Eki Görüntüle 3023889 Eki Görüntüle 3023890
Ve kıyafetin kötü diye bir yere gitmemeyi düşünme bile kesinlikle. Ne alaka , sanki hangi devirdeyi, pretty woman filmindeki gibi kapıdan mi almayacaklar zengin gorunmuyorsun diye.
Bugun karda dolaşmaya çağırdı biri beni, ben de nasılsa montum var diye pantalon üstü body onun üstüne de saçma bir kazak giydim, sudyen bile takmadan çıktım öyle,nasılsa montum var diye. Hatta saçımı yalandan şöyle bir topuz yaptım,nasılsa şapkami çıkarmam diye.
Ama kar yoktu, hava da çok soğuktu. Taksim'de Fransız çikolatacisi var, şık demeyeyim ama tarz bir yer. Arkadaşım soğuk diye oraya geçmek istedi.
Üstüm basım cirkindi ve dahi sudyensizdim ama ne yapayım yani:) gayet de girdim içeri , sohbetimi muhabbetimi ettim. Kimse de bence bana bakmamıştır çünkü niye baksın ki? Kimin umrunda olacak ki benim kıyafetim?
Aynı şekilde düşünmeye çalış bence. Ayrıca hangi şehirdesin? İstanbuldaysan söyle, ücretsiz yapacak zibilyon tane kültürel aktivite sayayım sana. Onlarla geçirirsin boş vakitlerini
Allah beni kahretmesin. Senin yerine benim memem üşüdü.

Konu sahibi en güzel yorum bu olmuş. Ben eskiden çok kılık kıyafete önem veren biriydim. Çok şükür karşıma güzel imkanlar çıktı ve harcadım. Ama gel bir de şimdi gör beni bir eşofman takımı ile dünyayı gezebilirim. Emin ol çok fazla eşyası olan insan da senin duygunu yaşayabiliyor.
Ben şimdi pek çok elbisemi dolap hesabımdan sattım. O kadar saçma paralar harcadım ki , kendime aşırı kızıyorum.
Kendine güven, kıyafetine değil. Ve sana bununla muamele yapmaya kalkan olursa da hiç çekinmeden haddini bilidir. Arkadaşların görüşmek mi istiyor ? Al termosunu doldur içine çayını. Tabi amaç muhabbet ise.
Bana birileri bunları yazacağımı 5 yıl evvel söylese inanmazdım. Tecrübe konuşuyor inan :)