Çapulcu gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ceycey doğru demiş, saç çok önemli. Sac şeklinizi bilmiyorum ama geceden örün mesela ya da bornoz kusagina sarın tüm saçı sabah dalgalı olsun. Güzel bir kahkül kesin alniniz varsa,sabah fön tutun. İnternette zibilyon çeşit saç stili var, onları deneyin...çok etkiler görünüşünüzü.
Ayrıca dolap sitesinde çok ucuza kaliteli şeyler bulabilirsiniz. Belli markaları seçin,ucuzdan pahalıya, yeni etiketli diye siralayin.
Mesela şimdi szin için baktım ,orijinal etiketli,kullanılmamış gibi temiz olan, baharda giymeniz için yaşınıza uygun,pembe pull & bear elbise 25, sarı Stradivarius elbise 24 tl.
bu şekilde pantalon,gömlek vs vs çeşit çeşit şey bulabilirsin.
Eki Görüntüle 3023889 Eki Görüntüle 3023890
Ve kıyafetin kötü diye bir yere gitmemeyi düşünme bile kesinlikle. Ne alaka , sanki hangi devirdeyi, pretty woman filmindeki gibi kapıdan mi almayacaklar zengin gorunmuyorsun diye.
Bugun karda dolaşmaya çağırdı biri beni, ben de nasılsa montum var diye pantalon üstü body onun üstüne de saçma bir kazak giydim, sudyen bile takmadan çıktım öyle,nasılsa montum var diye. Hatta saçımı yalandan şöyle bir topuz yaptım,nasılsa şapkami çıkarmam diye.
Ama kar yoktu, hava da çok soğuktu. Taksim'de Fransız çikolatacisi var, şık demeyeyim ama tarz bir yer. Arkadaşım soğuk diye oraya geçmek istedi.
Üstüm basım cirkindi ve dahi sudyensizdim ama ne yapayım yani:) gayet de girdim içeri , sohbetimi muhabbetimi ettim. Kimse de bence bana bakmamıştır çünkü niye baksın ki? Kimin umrunda olacak ki benim kıyafetim?
Aynı şekilde düşünmeye çalış bence. Ayrıca hangi şehirdesin? İstanbuldaysan söyle, ücretsiz yapacak zibilyon tane kültürel aktivite sayayım sana. Onlarla geçirirsin boş vakitlerini
Memen üşür hdhdhhdjdjd
Allah beni kahretmesin. Senin yerine benim memem üşüdü. :D
Konu sahibi en güzel yorum bu olmuş. Ben eskiden çok kılık kıyafete önem veren biriydim. Çok şükür karşıma güzel imkanlar çıktı ve harcadım. Ama gel bir de şimdi gör beni bir eşofman takımı ile dünyayı gezebilirim. Emin ol çok fazla eşyası olan insan da senin duygunu yaşayabiliyor.
Ben şimdi pek çok elbisemi dolap hesabımdan sattım. O kadar saçma paralar harcadım ki , kendime aşırı kızıyorum.
Kendine güven, kıyafetine değil. Ve sana bununla muamele yapmaya kalkan olursa da hiç çekinmeden haddini bilidir. Arkadaşların görüşmek mi istiyor ? Al termosunu doldur içine çayını. Tabi amaç muhabbet ise.
Bana birileri bunları yazacağımı 5 yıl evvel söylese inanmazdım. Tecrübe konuşuyor inan :)

Boyle bir kanun duymamiştim. 😁 Olaya dediğiniz şekilde bakalim. Açik ilişki veya farkli bir ilişki turu bile yasiyor olabilirler. "Birbirimize guveniyoruz, ozguvenliyiz ve başkalariyla da birlikte oluyoruz" diyen insanlar da var sonuçta. Ozguvenli durucagim diye herkes bu tarz ilişkiler yaşamali demek değil ki. 🙄

Yanimdaki adam sağda solda gozuyle kadin yerken umursamiyorsam, ben de ayni hareketleri yapiyorumdur başka erkeklere. Anca oyle olur.
bu konuyla ne ilgisi var anlattığı marjinal hayatların anlamadım gitti :KK45: :KK53:

bu konuyla ne ilgisi var anlattığı marjinal hayatların anlamadım gitti :KK45: :KK53:
Konuyla alakasız. Bir de ben anafikre katılmıyorum. Bende bekarken kız arkadaşlarımla gece klüplerine gittim. Bir tane arkadaşımız son derece rahat bir kızdı, içince de biraz çakır keyif olurdu. Şarkı söyler, dans ederdi. 25 kere çıktıysak bir kere erkekle dönmüştür. Gece klübüne, diskoya sırf bir erkekle beraber olmaya gidilecek diye bir kanun yok. İnsanlar rahatlamaya, desarj olmaya da gidiyor.
Konu sahibi ultra zenginler kıyafete önem vermez. “Amaç zengin olmak, zengin görünmek değil” demişler.

Eklentiler

• 7BC99C6B-0E94-4DE8-AD9D-DD0F8AC2C3C5.webp
    7BC99C6B-0E94-4DE8-AD9D-DD0F8AC2C3C5.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 74
Konuyla alakasız. Bir de ben anafikre katılmıyorum. Bende bekarken kız arkadaşlarımla gece klüplerine gittim. Bir tane arkadaşımız son derece rahat bir kızdı, içince de biraz çakır keyif olurdu. Şarkı söyler, dans ederdi. 25 kere çıktıysak bir kere erkekle dönmüştür. Gece klübüne, diskoya sırf bir erkekle beraber olmaya gidilecek diye bir kanun yok. İnsanlar rahatlamaya, desarj olmaya da gidiyor.
Konu sahibi ultra zenginler kıyafete önem vermez. “Amaç zengin olmak, zengin görünmek değil” demişler.
katılıyorum.eğlenceye düşkün olan kadınlar var.illa erkek bulmaya gitmiyorlar eğlence mekanlarına.ben de canlı müzik dinlemeyi çok severim .alkollü mekana gidip alkol içmeden dönerim.içen arkadaşlarımla da aram iyidir.kız kıza gider eğleniriz.sevgili eş de sosyal hayattan buluyorlar gene club ından değil

aynen sizin yorumunuz cok zeka doluydu affedin ben ironiyi anlayamamisim. hadi kardesim ya uzun uzun yazi yaziyorsun bunu en basta yazsaydin. kadinin ozguvensiz oldugunu anlayinca nasilsa cevap vermez diye bir de siz binmeye calismayin tepesine. dedigim gibi siz alkislasaniz ne alkislamasaniz ne sizin kabaliginizin kimseye faydasi yok. dilinizin ayari olsun iyi niyetliyseniz.
Asil size hadi. Iyi niyetli olmadiginiz ortada yoksa benim ne yazdigimi anlamayip mesajim uzerinden tartismaya calismazsiniz. Anlamadiniz diye uzun uzun anlattim. Simdi de ironiyi anlayamamisim diyorsunuz. Hadiler filanlar. Aferinlerinizi toplayin sizden onay bekleyen yok. Ozgur platform ne dusundumse onu yazdim konu sahibine sizi ilgilendirmez. Anlayamayinca saldirmak yerine ne demek istediniz demeyi deneyin. Yazik ortada nereye satasicam tavrinda Dolanmaniz, mesajlarimi gormezden gel seklinde isaretlerseniz gormezsiniz konuyla ilgilenirsiniz olmasi gerektigi gibi.

Asil size hadi. Iyi niyetli olmadiginiz ortada yoksa benim ne yazdigimi anlamayip mesajim uzerinden tartismaya calismazsiniz. Anlamadiniz diye uzun uzun anlattim. Simdi de ironiyi anlayamamisim diyorsunuz. Hadiler filanlar. Aferinlerinizi toplayin sizden onay bekleyen yok. Ozgur platform ne dusundumse onu yazdim konu sahibine sizi ilgilendirmez. Anlayamayinca saldirmak yerine ne demek istediniz demeyi deneyin. Yazik ortada nereye satasicam tavrinda Dolanmaniz, mesajlarimi gormezden gel seklinde isaretlerseniz gormezsiniz konuyla ilgilenirsiniz olmasi gerektigi gibi.
siz forumu nasil kullanacagimi bana ogretemez, ayrica bana akil da veremezsiniz. gereksiz yukseldiginiz karsinizdaki insanla dalga gecmeye calistiginiz mesajinizin aciklamasi olan mesajiniz da zerre kadar alakali degil. benim anlayamadigim bir durum da yok. bundan sonra konuyu dagitmadan insanlarla dalga gecmeden yazmayi ogrenmis olursunuz.

siz forumu nasil kullanacagimi bana ogretemez, ayrica bana akil da veremezsiniz. gereksiz yukseldiginiz karsinizdaki insanla dalga gecmeye calistiginiz mesajinizin aciklamasi olan mesajiniz da zerre kadar alakali degil. benim anlayamadigim bir durum da yok. bundan sonra konuyu dagitmadan insanlarla dalga gecmeden yazmayi ogrenmis olursunuz.
Bravo yine cok iyi anladiniz 👏🏻

Bence özgüvenle alakası yok ya. Konu sahibi evini geçindiriyor aynı zamanda sınava çalışıyor ailesine bakıyor. Bunları özgüvensiz biri hakkıyla yapamaz. Giyim-kuşam insana kendini iyi hissettiriyor bu bir gerçek. Zaten zor dönemlerden geçtiği için sevgilisinin bu hareketi tuz biber olmuş. Ben de üzülürdüm. Ayrılsam bile o kırgınlığım zor geçerdi. Zaten insanız her an dağ gibi duramayız ki. Bazen kendimizi iyi hissetmeyebiliriz neden bu konuda garipsendiğini anlamadım.
Konu sahibi, her ay maaşınız yatar yatmaz bir kazak ya da bluz alın. Online sitelerde çok ucuz ama şık butikler var. Hatta o butiklerden kombinlere bakıp kendinize uyarlayabilirsiniz. Bir üye demiş saçlarınızı akşamdan örüp açabilirsiniz diye bence güzel duruyor saç insanı çok değiştirir. Baskılı, yazılı tişörtler giyiyorsanız biraz kötü durabiliyor onun yerine daha kadınsı bluzlar tercih edebilirsiniz. Tr*ndyolda genelde siyah-beyaz ürünler satan bir butik var mesela hem çok ucuz hem de tasarımları güzel. Kumaş olarak ise kadife daha gösterişli durur. Bazen a101’e bile o kadar güzel şeyler geliyor ki geçen braletler gelmiş mesela 30 tl. Düz beyaz bir gömleğiniz varsa içine o iplikli braletlerden giyebilirsiniz arkadaşlarınızla buluşurken. Kafe meselesini de gerçekten dert etmeyin. Artık geliri iyi olan insanlar bile kafeye verdiği paraya acıyor. Kahveler kırk tl’yi bulmuş. Ayrıca giyim kuşam her zaman olur ama sevgiliniz sizin gibi güçlü birini zor bulur.
Dipnot: a101, bim gibi yerleri mutlaka takip edin. Bazen öyle güzel makyaj malzemeleri öyle ucuza geliyor ki şaşırırsınız. Evde törpü tarzı bir şey varsa internetten tırnak şekillendirme videoları falan bulabilirsiniz. Mesela badem tırnak çok tarz duruyor eli direkt değiştiriyor ve yapması çok kolay. Üstüne de güzel bir oje sürdüğünüzde bedavadan mis gibi bakım. Geçen a101’e renk renk çok tatlı ojeler gelmiş. İş yeri için nude, arkadaş buluşmaları için bordo, ya da renkli pastel tonlar tercih edebilirsiniz. Mesela bu ay bir bluz bir oje alsanız 60-70 tl ye getirebilirsiniz. Maaş yatar yatmaz yaparsanız sonraki günler ona göre harcayacağınız için daha az zorlanırsınız

Bölümünüz okul öncesiyse ,kreşlerde özel egitimlerde iş bulabilirsiniz aslında asgarinin bi tık üstüne çalışırsınız. Onun haricinde çoğu erkeginde zaten birkaç pantolonu birkaç kazak ve hırkası oluyor hiç dert ediyor mu onlar ? Öyle düşünmek lazım. Kıyafet alacağınız da 2.el uygulamalardan bakabilirsiniz. Mal mülk için canınızı sıkmayın lütfen siz çok değerlisiniz 🙏

Bence bir uzmandan destek almalısınız. Okul öncesi ücretli öğretmenleri yarım gün çalışır. Ve yorucu bir değil.
Depresif da falan olabilir misiniz
Sınıf öğretmenliği ve okul öncesi en zor branslardır dışarıdan oyun oynuyorlar ne güzel diyorlar ama dersten kaç kere ağlayarak çıktığımı geçirdiğim sinir krizlerinin haddi hesabı yok. Mesai saati dışında çocuk görmek istemiyorum. Siz neye dayanarak böyle bir cikarimda bulundunuz ?

Boyle bir kanun duymamiştim. 😁 Olaya dediğiniz şekilde bakalim. Açik ilişki veya farkli bir ilişki turu bile yasiyor olabilirler. "Birbirimize guveniyoruz, ozguvenliyiz ve başkalariyla da birlikte oluyoruz" diyen insanlar da var sonuçta. Ozguvenli durucagim diye herkes bu tarz ilişkiler yaşamali demek değil ki. 🙄

Yanimdaki adam sağda solda gozuyle kadin yerken umursamiyorsam, ben de ayni hareketleri yapiyorumdur başka erkeklere. Anca oyle olur.
Yani.. Ben de uç örnek diye anlattım zaten. Ama iki türlü de egosuzluk gerektirio. Açık iliski de olsa kapalı ilişki de olsa. Benim sevgilim nasıl başka kıza bakar diye celallenmemek lazım ne umursamaz insanlar var bi parçacık örnek almak lazım diyorum açık iliski yaşasın herkes demiyorum tabi. Uzun süreli bakışma falan olmadigina gore bizim caseimizde, iki saniyelik şeyle ilişkiyi ayrılık noktasına getirmek sacma demek istedim özetle biraz cool olmakta her zaman fayda var.

Tum kalbimle gonlundeki isin olmasini dilemeye geldim. Seni cok seven, senin de cok sevecegin biriyle olmani dilemeye geldim. Lutfen eger bir gun evlilik dusunursen o kisi suanki erkek arkadasin olmasin. Gonlu sende olsa idi gozu baskasinda olmazdi. Bu isin kiyafetle ilgisi yok.

Son düzenleme:
Konuyu takip ediyordum üstüne ben de bir şeyler yazayım istedim. Lisede, ünide ay sonunda sadece dolmuş param kalıyordu. Pazardan, outletlerden giyinirdim. milyoncudan (sağlıksız olduğunu biliyorum) oje, aksesuar alırdım. Bir sürü talibim ve arkadaşlarım oldu. Her ortama da gittim. Üniversitesinden mezun oldum asgari ücretle aileme katkı sağladım, çalıştım. Ama her ay kendime pazardan, işportacıdan bir iki parça bir şey aldım. Yine bir sürü peşimden koşanım vardi, vay bu kız perişan, fakir diyen dışlayan arkadaş vs hiç kimse görmedim. Biraz iyi anlamda bencil olmayı öğrenmelisiniz.

Şimdilerde atandım, evlendim. Zaman zaman kendimi kötü hissettiğimde bakım yapıyorum. Biraz makyaj ve giyim ıyi geliyor. Ailesine geçindiren çalışan insan özgüvensiz değildir. Kendinizi sevin, her şey yoluna girer elbet

Sizin yanınızda başka bir kıza bakan birine yol verin gitsin, hiç kimse sizden değerli olmasın

Bunun sizin kılık kıyafetinizle alakası olmadığını size nasıl anlatabilirim bilemiyorum.

Sizi sevmesi için; şık ve pahalı giyinmeniz, slav ırkları gibi sarı tenli mavi gözlü olmanız gerekmiyor.

Kendisi sarışın mavi gözlü mü? Altında lamborghini arabası mı var?

Sizin ezik olmanız giydiklerinizle alakalı değil bence.

Sizden güzeli görünce gözünü alamayan bir erkek arkadaşa hak veriyorsunuz konunuzda resmen. Açıkça değil belki ama cümleleriniz altında yazmadıklarinizi da okuyabilen herkes fark etmiştir bu durumu.

Siz de pahalı spor arabayla gezen, pahali deri ceket giyen erkeklere bakin bakalim sevgiliniz ezilip büzülmeyi mi tercih ediyor yoksa anında sizi kapı önüne koymayı mı?

Biz bu ülkede; eğitimi, parası, zekasi, kariyeri vb ne olursa olsun ezik kadın ve eğitimi, parası, zekası , kariyeri vb ne olursa olsun özgüven patlaması yaşayan erkekleri ve daha fenası buna daima hak veren kadınları nasıl yetiştiriyoruz bilmiyorum ama... vallahi de bravo.
Aynen öyle 🙏🏻

Henuz 26 yasindasin. Annem baban olsa olsa maksimum 55 yasindadir. Hadi 60 diyelim. Bu yasta hala calisan bir suru insan var. Benim calistigim okulun onunde yesillik satan bir teyze var. Kadin en az 75 yasindadir. Kendisi yetistiriyor ve yagmur camur demeden el arabasiyla getiriyor. Baban hicbir is yapamasa da bir el arabasi bulup uc bes zerzavat satabilir. Annen evde orgu, ev yemekleri, cocuk bakimi gibi isler bulabilir. Maasinin yarisini kendine ayirsan her ay uygun uc bes parca kiyafet de alirsin. Bu sekilde butun yuku sırtına yuklemeleri cok yanlis. Umarim en kisa surede atanirsin.
şimdi hadi neyse, kız genç...
bu kız daha atanacak
o zaman da mi ailesine bakacak?

ya da evlenecek o zaman ne olacak?

sevgili konu sahibi

erkek arkadaşın seni rahatsız edecek, kime bakıyor ya bu dedirtecek kadar birine bakıyorsa sen o adama yol ver.
yoksa insanın gözü takılır, bakar. ben kadınların kombinlerine makyajda tonlara filan bakarım mesela. (hoş ben erkek arkadaşımdan çok bakıyorum kadınlara, ama erkeklere bakmıyorum, o da bilir ve "eee yorumla bakalım yakışmış mı" filan der, alıştı bana) sizinki kaç senelik ilişki sen rahatsız olduysan demek adam rahatsız edecek kadar öküzleşti...bunu en iyi sen bilirsin.

daha çok gençsin, sabah 7 akşam 7 işte değilsen, KPSS çalışamayacak kadar yoruluyor olamazsın -yorulman normal değil. moral motivasyon eksiğin olabilir. bir süre başka her seyi geride bırak, kafandan çıkar, kıyafeti mıyafeti boşver...KPSSye odaklan zaten 3 ay mı ne kaldı. 3 ay aynı kıyafeti giy gerekirse bu önemli bir şey değil.

hayatta öncelikler en önemlisi...başta sağlık. sonra da sağlam bir finansal plan. burada ailene geri geliyorum. annen-baban bir sürü iş yapabilirler- örnekler verilmiş. bak benim babam emekli oldu 65 yaşı dolduğu için mecburi oldu. 6 ay evde duramadı iş başvurusu yapıyor adam :) annen babanı çok seversin, canın tabii ki ama nereye kadar evde oturacaklar sen nereye kadar onlara bakacaksın? bu nasıl bir düzen?

Sınıf öğretmenliği ve okul öncesi en zor branslardır dışarıdan oyun oynuyorlar ne güzel diyorlar ama dersten kaç kere ağlayarak çıktığımı geçirdiğim sinir krizlerinin haddi hesabı yok. Mesai saati dışında çocuk görmek istemiyorum. Siz neye dayanarak böyle bir cikarimda bulundunuz ?
Küçük çocukla uğraşmak çok zor. Bir de velilerin de çocuklarla ilk okul deneyimi olduğu için onlar da heyecanlı. Onlar da zorluyor olabilir
ekruuli ekruuli Erkek arkadaşınızın yaptığı çok çirkin ve saygısızca bir davranış,çuval da giyiyor olsanız da siz değerli bir insansınız ve değeriniz giydiklerinizle ölçülemez.
Onun dışında ikinci el uygulamalar,pazar ve kozmetik market indirimleri bana yardımcı oluyor. Benim maaşım fena değil ama en uygun market alışverişi 200 TL yi geçiyorken bunlara yöneldim. 2-3 aydır bir parça birşey alamadım. Bu ayıp değil. Maalesef ülke ekonomimiz böyle

Son düzenleme:
Erkek arkadaşınızın saygısızlığının sizin kılık kıyafetinizle ilgisi yok.

Herkes iyi ve güzel giyinmek ister.
Aslında mühim olan temiz ve yerinde giyinmek bana göre.
Bir de kadına dayatılan çok çeşitli giyinme zorunluluğu.
Erkekler birkaç parça kıyafetle yılı geçiriyor.
Misal vereyim Yargı dizisini izleyenler bilir. Kızımız bir bölümde 5 çeşit kaban, mont giyerken, esas oğlanımız tek bir siyah kabanla sezonu kapatacak.
Kadın bir giydiğini bir daha giymemesi gerekiyormuş gibi..
Neyse...

Umarım atanırsınız ya da güzel şeyler olur alım gücünüzün arttığı şeyler. Mevcut ekonomik durumlar buna imkan vermeyebilir şu sıra ama geçecektir elbet.

Erkek arkadaşa yeterince sıvanmış ben de tüy dikmeye geldim..
Herkes ne eksik ne fazla söylemiş bırak o erkek arkadaş dediğini!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X