- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Evet kahveye geldim dedi birdeütü yapacağım rahatsızım dediğiniz halde hala girdi mi içeri
yuhh demek istedim.
bu arada çatkapı misafiri hiç mi hiç sevmem
çalışıyorum zaten sanırım ondan gelmiyorlar
yalnız 3 dür arkadaşınızı neden reddettiniz onu anlamadım
görüşmek mi istemediniz
Saglik sorunlarim var canim bebekten oturuütü yapacağım rahatsızım dediğiniz halde hala girdi mi içeri
yuhh demek istedim.
bu arada çatkapı misafiri hiç mi hiç sevmem
çalışıyorum zaten sanırım ondan gelmiyorlar
yalnız 3 dür arkadaşınızı neden reddettiniz onu anlamadım
görüşmek mi istemediniz
nasıl gönderdiniz kapıdan mıEvet kahveye geldim dedi birde
Ramazan gunu.
Orucuna morucuna karismam ama ramazandayiz canim dedim gonderdim
Ya zaten misafir sevmiyorumçalışan olduğum için sanırım; çat kapı gelen misafirim olmuyor, illa ki yarım saat öncesinden haber veriyolar müsaitseniz uğramak istiyoruz diye, o vakitte de evi toparlayabiliyorum dağınıksam
çat kapı misafire de 4-4'lük ağırlama derdi olmadığı için çokta sorun etmiyorum.
müsait değilim dediğiniz halde gelen kişiye de yapabilecek bişey yok, üstelikte hamilesiniz, 2 kere haber vermeleri lazım. sanırım size gelen kişi anlayışsızmış.
Yok tatlim girdi iceri vallanasıl gönderdiniz kapıdan mı
öyle yüzsüzse iy iyapmışsınız
Ben birde 3 kez musait degilim dedim ama hala geleyim mi geleyim mi diyorBende de böyle bir komşu var . Dün kızını iftardan sonra göndermiş . Açtım kapıyı kedılerı sevmeye geldım dedi (kız kedıden korkuyor , ağlıyor falan )
Kediler uyuyo canım deyip gönderdim .
Hayır belki eşim sapık . Sen neden çocugunu benım evıme gonderırıyosun kı. Sinir oluyorum ya.
Kendiside çat kapı gelir. İşten eve gelirim yarım saat sonra kapıda . 1 kere bozdum . Dedim ben böyle çat kapı sevmıyorum. İşten yorgun gelıyorum zaten . Kusura bakma falan dedim. Uzun zamandır gelmıyodu ne olduysa kedıden korkan kızı kedi sevmeye gelmek istedi
En güzeli açmıcaksın kapıyı . Dışarda görürsende müsait değildim de.Ben birde 3 kez musait degilim dedim ama hala geleyim mi geleyim mi diyor
Yahu musait degilimin neresini anlamiyorsun dimi
Ya samimi de degilizHiç kimse gelmez bana bende kimseye Cat kapı gitmem gidilmez de zaten hiç uygun degil,
İşim gücüm vardir
Canim misafir ağırlamak istemiyordur
Vala arkadasinizda ki genişlikte maşallah belki çok samimiyseniz ordan yüz bulmuştur dicem de hiç samimi bir arkadasim o şekilde davranmaz ne insanlar var ilginc
Elimde cicek vardi tam bahceye cikacaktim yakalandimEn güzeli açmıcaksın kapıyı . Dışarda görürsende müsait değildim de.
O zaman kadının saçmalığı dicem artıkYa samimi de degiliz
Ben fazla gorusen biri degilim kendisiyle
Yani sadece ona karsida degil, yapim bu sevmiyorum ona buna gitmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?