- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Sogugum zatenO zaman kadının saçmalığı dicem artık
insan samimi olmayan birine Cat kapı gitmeyi bırak haberli bile kolay kolay gitmez ya soğuk durun o zaman kadına karşı içeri girdiyse de belki utanır tersleyin falan
En son eski evimdeyken gelmistiÇok haklısınız...
Ben misafir severim ama 1 gün önceden haber verenini:)))
Belki o gün temizlik günümdür,
Belki çocuklarımla evde aktivite yapacağım,
Belki hastayım,
Belki istemiyorum gelmeni:)
1 gün önceden haber verip gelmek isteyen misafir başımın tacı...
Ama diğer türlüsüne sanırım kapımı açmam
Yukarda yazmışsın eşi geç geliyor falan diye ya yalnizsa çevresinde kimse de yoksa arkadaşı ailesi falan senden medet umuyodurSogugum zaten
Ilginc olan yani da bu
Ben birine gitsem birakin isim var demeyi bana burun kivirsa gitmem bjrdaha kapisina
Is ariyorlar kendilerine
En son eski evimdeyken gelmisti
Esi berber gec geliyor
Ogleden sonra bir geldi gece 11 oldu yok gitmiyor
Benim esimde tsk personeli adam ayda bir ev tv yuzu goruyor
Yandan egilmis bana bu kiz kocan bizle mi oturacak dedi
Nerde oturacak baska evi burasi dedim
Deli midir nedir
Madem erkek takintin var cikma evinden
Sen varsin diye adama git uyu eve gelme mi diyeyim
Deli resmen
Ama benimde bir duzenim varYukarda yazmışsın eşi geç geliyor falan diye ya yalnizsa çevresinde kimse de yoksa arkadaşı ailesi falan senden medet umuyodur
Varya öyle yalnız yaşayamayan muhakkak etrafında birini isteyen insanlar onlardansa işin var demektir gitten gelmedende anlamaz bu tipler
Yandan egilmis bana bu kiz kocan bizle mi oturacak dediarsızlık resmen
‘Gidersen iyi olur,sevişeceğiz müsaadenle’ deseydiniz :)))))
demekki o yüzü vermişsiniz insanlaraIyi gunler kizlar
Evinize cat kapi gelen, hicbir sekilde haber vermeyen insanlar oluyor mu ?
Yeni tasindim evime , daha yavas yavas duzen oturtmaya basladim sayilir. Ben bile eve henuz alisamamisken bu sekilde rahat davranan insanlari anlamiyorum.
Utu yapacaktim biraz evle ilgilenir belki sonra caarsiya cikarim demistim cat kapi biz geldik.
Hayir kime sordunda geldin?
Arkadasim 3 gundur geleyim diyip duruyordu musait degilim diye erteledim.
Bu kadar israri anlamamakla beraber aniden kapimda buldum
Utu yapacagim rahatsizim dedim. .
Musait degilim diyorum senden haber cikmadi diyor
Musait degilim lafini daha ne kadar acabilirim anlamiyorum
Insanlar mi anlayissiz yoksa biz mi
Maalesef böyle bilmeyenlerde çok Allah yardımcın olsun zor anlamayana anlatmak inşallah çok rahatsız etmezAma benimde bir duzenim var
Erkeklerle oturamazmis
Kocami onun icin evden mi gondereyim
Yuzunede soyledim zaten bizim haremlik selamlik takintimiz yok canim senin varsa uslubuna yakin insanlarla arkadaslik et dedim
Benim esimde asker bazen gelmiyor bile ama kimsenin kapisina gitmiyorum
Bi yerden sonra kendi basinin caresine bakmayi bilmeli insan
Laftan anlamayan biriHiç sevmediğim şeydir. Bi arar insan gelmeden. Bi de müsait değilim dediğiniz halde gelinmeside bi değişik. Hamilesinizde hem yeni taşınmışsınız hem ütü havalarda sıcak bide çat kapı gelen misafir Allah yardımcınız olsun.
Adap bilen insan zaten arar o yüzden anlayış bekleme boşver benim yöntemi uygula asla kapıyı açma tv sesi bile olsa açma sonradan ararsa canım uyuyordum keşke haber verseydin dışarıdaydım geleceğini bilseydim keşke sende kapıda kaldın şu bu böyle böyle iki kere kapıda kalan bir daha aramadan gelmiyor aile dahil herkese yap aramayı öğrensinler herkes her an uygun olmak zorunda değilIyi gunler kizlar
Evinize cat kapi gelen, hicbir sekilde haber vermeyen insanlar oluyor mu ?
Yeni tasindim evime , daha yavas yavas duzen oturtmaya basladim sayilir. Ben bile eve henuz alisamamisken bu sekilde rahat davranan insanlari anlamiyorum.
Utu yapacaktim biraz evle ilgilenir belki sonra caarsiya cikarim demistim cat kapi biz geldik.
Hayir kime sordunda geldin?
Arkadasim 3 gundur geleyim diyip duruyordu musait degilim diye erteledim.
Bu kadar israri anlamamakla beraber aniden kapimda buldum
Utu yapacagim rahatsizim dedim. .
Musait degilim diyorum senden haber cikmadi diyor
Musait degilim lafini daha ne kadar acabilirim anlamiyorum
Insanlar mi anlayissiz yoksa biz mi
Misafir sevmiyorum zatenErkekle ayni odada oturmayacak kadar hassas ama ramazan gunu oruc bir arkadasina kahveye gelecek kadar dengesiz .s cok orjinal bi arkadasmis. Evlerden irak. Insani boyle boyle antisosyallige zorluyorlar
O kendince aradi ve haber verdiAdap bilen insan zaten arar o yüzden anlayış bekleme boşver benim yöntemi uygula asla kapıyı açma tv sesi bile olsa açma sonradan ararsa canım uyuyordum keşke haber verseydin dışarıdaydım geleceğini bilseydim keşke sende kapıda kaldın şu bu böyle böyle iki kere kapıda kalan bir daha aramadan gelmiyor aile dahil herkese yap aramayı öğrensinler herkes her an uygun olmak zorunda değil
Bu yeni moda miBence herşeyi kafaniza takan bir yapınız var
Bu konu icin söylemiyorum ama sürekli carttan curttan konu açıyorsunuz,muhtemelen düşünecek zamanınız bol. Kafanızı dağıtacak meşguliyetler bulursanız sizin için daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?