- 18 Nisan 2018
- 513
- 348
- 53
- 33
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Bende de aynı model bir komşu vardı kafssına estikçe iki çocuğunu bana yolluyordu. Anlamadığım benim çocuğum yok ne demeye yolluyorsa. Ilk üç dört sefer çocuktur dedim aldım sonra bir baktım her gün sabah akşam yolluyor, her yolladığında müsait değilim dedim yolladım. Çok şükür 4. seferde anladı. Ne ilginç insanlar var ya. Konu sahibi ben habersiz gelene asla kapıyı açmıyorum. Yol yordam öğrensinler.Bende de böyle bir komşu var . Dün kızını iftardan sonra göndermiş . Açtım kapıyı kedılerı sevmeye geldım dedi (kız kedıden korkuyor , ağlıyor falan )
Kediler uyuyo canım deyip gönderdim .
Hayır belki eşim sapık . Sen neden çocugunu benım evıme gonderırıyosun kı. Sinir oluyorum ya.
Kendiside çat kapı gelir. İşten eve gelirim yarım saat sonra kapıda . 1 kere bozdum . Dedim ben böyle çat kapı sevmıyorum. İşten yorgun gelıyorum zaten . Kusura bakma falan dedim. Uzun zamandır gelmıyodu ne olduysa kedıden korkan kızı kedi sevmeye gelmek istedi
Çocuğu yokmu bu kadının yada ailesi kardeşleri.bi sizmi varsınız vakit geçiricekKizlar arkadasin esi berber
Kocasi cogunlukla gece 12,1'e kadar calisiyor.
Cani sikiliyormus.
Iyide ben ne yapabilirim ?
Sende onun sartlarina ayak uydurmaya calis
Bir geliyor kocasi arayip evdeyim diyene kadar gitmiyor
O saatlere kadar bir ciftin evinde durulmaz bana gore
Sonuc olarak seni davet eden ben degilim
Bu yuzden arayi soguk tutuyirum ama israrci bir tip
Zaten genel arak komsuluk iliskisinde sevmiyorum
Eşin tsk personeliyse haftada 1 nöbetçidir zaten.sende tek kalıyosundur o günler. oda yalnızmış eşim nöbetçi oldugu günler ben seni çagiririm deseydin ya en baştaEn son eski evimdeyken gelmisti
Esi berber gec geliyor
Ogleden sonra bir geldi gece 11 oldu yok gitmiyor
Benim esimde tsk personeli adam ayda bir ev tv yuzu goruyor
Yandan egilmis bana bu kiz kocan bizle mi oturacak dedi
Nerde oturacak baska evi burasi dedim
Deli midir nedir
Madem erkek takintin var cikma evinden
Sen varsin diye adama git uyu eve gelme mi diyeyim
Deli resmen
Kapıyı bir kaç kez açmayın. Rahatsızdım uyuyordum, duştaydım duymadım vs gibi bahanelerle geçiştirin. Bir kaç kez kapıdan dönünce arayıp gelmek zorunda kalacak.Iyi gunler kizlar
Evinize cat kapi gelen, hicbir sekilde haber vermeyen insanlar oluyor mu ?
Yeni tasindim evime , daha yavas yavas duzen oturtmaya basladim sayilir. Ben bile eve henuz alisamamisken bu sekilde rahat davranan insanlari anlamiyorum.
Utu yapacaktim biraz evle ilgilenir belki sonra caarsiya cikarim demistim cat kapi biz geldik.
Hayir kime sordunda geldin?
Arkadasim 3 gundur geleyim diyip duruyordu musait degilim diye erteledim.
Bu kadar israri anlamamakla beraber aniden kapimda buldum
Utu yapacagim rahatsizim dedim. .
Musait degilim diyorum senden haber cikmadi diyor
Musait degilim lafini daha ne kadar acabilirim anlamiyorum
Insanlar mi anlayissiz yoksa biz mi
Çocuk yollamak ne yaa kreş mi sizin ev?Bende de aynı model bir komşu vardı kafssına estikçe iki çocuğunu bana yolluyordu. Anlamadığım benim çocuğum yok ne demeye yolluyorsa. Ilk üç dört sefer çocuktur dedim aldım sonra bir baktım her gün sabah akşam yolluyor, her yolladığında müsait değilim dedim yolladım. Çok şükür 4. seferde anladı. Ne ilginç insanlar var ya. Konu sahibi ben habersiz gelene asla kapıyı açmıyorum. Yol yordam öğrensinler.
Ya bir keresinde ellerine kocaman oyuncak sepeti verip yollamış. Sandı ki çocuklara kıyamam, kendi düşünmedikten sonra ben hiç düşünmem. Çok şükür selamı sabahı kestim kurtuldum. Insanlar neden sınırlarını bilmez anlamıyorum.Çocuk yollamak ne yaa kreş mi sizin ev?
Şeyse biz de yollayalım hayrına , bak işten ayrıldım çocuğa bakcam diye boşu boşuna.Ya bir keresinde ellerine kocaman oyuncak sepeti verip yollamış. Sandı ki çocuklara kıyamam, kendi düşünmedikten sonra ben hiç düşünmem. Çok şükür selamı sabahı kestim kurtuldum. Insanlar neden sınırlarını bilmez anlamıyorum.
Saglik sorunlarim var canim bebekten oturu
Haftanin 2 gunu hastanedeyim
Evede yeni tasindim her yer her yerde
Oturunca kalkmak bilmeyen bir tip
Benim kendimi yormamam gerekiyor ama bu demek degil ki yedi yirmi dort yatacagim.Ama ütüm vardı sonra da çarşıya çıkar dolanırım diyordunuz konunuzda. Ev dağınık dememişsiniz arkadaşınız samimiyetinize güvenerek gelmiş olabilir ama mübarek gün kapıdan yollamak da hoş değil bence rahatsızım falan diyerek kaldı bi.kahveni içeyim demiş ramazandayız canım deyip kapıyı kapatmak onun habersiz gelmesinden daha ayıp ve kalp kırıcı arkadaşınızı bu kadar gözdem çıkarmak garip zaten gelmek istediğini.söylemiş bir kahvenin ne zorluğu olabilir ki. Biri beni kapıdan kovsa yüzüne bakmam
Halbu ji cocukla ilgilenmek daha zordurYa bir keresinde ellerine kocaman oyuncak sepeti verip yollamış. Sandı ki çocuklara kıyamam, kendi düşünmedikten sonra ben hiç düşünmem. Çok şükür selamı sabahı kestim kurtuldum. Insanlar neden sınırlarını bilmez anlamıyorum.
En son eski evimdeyken gelmisti
Esi berber gec geliyor
Ogleden sonra bir geldi gece 11 oldu yok gitmiyor
Benim esimde tsk personeli adam ayda bir ev tv yuzu goruyor
Yandan egilmis bana bu kiz kocan bizle mi oturacak dedi
Nerde oturacak baska evi burasi dedim
Deli midir nedir
Madem erkek takintin var cikma evinden
Sen varsin diye adama git uyu eve gelme mi diyeyim
Deli resmen
Bi kahve yapaydınız bari öyle yollamak da olmamış.Evet kahveye geldim dedi birde
Ramazan gunu.
Orucuna morucuna karismam ama ramazandayiz canim dedim gonderdim
O erkekli ortamda oturmazmishahaha çok güldüm.
nerede otursun istermiş adam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?