Car kapi misafirler

Misafiri severim ama çat kapı bende hoşlanmam evim pis belki dagınık bana da gelen komşularım vardı ama artık fazla yüz vermıyom bende çalışan bayanım kendi evinde iş yapmıyor bulasıgı bile durur kımının birde gelir benim yapacağım işe engel olur

Bende de aynı model bir komşu vardı kafssına estikçe iki çocuğunu bana yolluyordu. Anlamadığım benim çocuğum yok ne demeye yolluyorsa. Ilk üç dört sefer çocuktur dedim aldım sonra bir baktım her gün sabah akşam yolluyor, her yolladığında müsait değilim dedim yolladım. Çok şükür 4. seferde anladı. Ne ilginç insanlar var ya. Konu sahibi ben habersiz gelene asla kapıyı açmıyorum. Yol yordam öğrensinler.

Reactions: H E
Çat kapı devri annemlerin dönemiyle kapandı sanıyodum hala varmıymış ya.kaç yıldır evliyim o kadar misafir sevmeme rağmen hiçkimse gelmez çat kapı

Çocuğu yokmu bu kadının yada ailesi kardeşleri.bi sizmi varsınız vakit geçiricek

Kendi ailem dahil hiçkimseyi kabul etmem kimseyede çat kapı gitmem bunu yapanlardan çok rahatsız oluyorum.

Eşin tsk personeliyse haftada 1 nöbetçidir zaten.sende tek kalıyosundur o günler. oda yalnızmış eşim nöbetçi oldugu günler ben seni çagiririm deseydin ya en başta

Yuz vermeyin. Bir de hamilesiniz. Hastayim yatiyorum vs de diyebilirsiniz

Kapıyı bir kaç kez açmayın. Rahatsızdım uyuyordum, duştaydım duymadım vs gibi bahanelerle geçiştirin. Bir kaç kez kapıdan dönünce arayıp gelmek zorunda kalacak.

Çocuk yollamak ne yaa kreş mi sizin ev?

Şeyse biz de yollayalım hayrına , bak işten ayrıldım çocuğa bakcam diye boşu boşuna.

Saglik sorunlarim var canim bebekten oturu
Haftanin 2 gunu hastanedeyim
Evede yeni tasindim her yer her yerde
Oturunca kalkmak bilmeyen bir tip

Ama ütüm vardı sonra da çarşıya çıkar dolanırım diyordunuz konunuzda. Ev dağınık dememişsiniz arkadaşınız samimiyetinize güvenerek gelmiş olabilir ama mübarek gün kapıdan yollamak da hoş değil bence rahatsızım falan diyerek kaldı bi.kahveni içeyim demiş ramazandayız canım deyip kapıyı kapatmak onun habersiz gelmesinden daha ayıp ve kalp kırıcı arkadaşınızı bu kadar gözdem çıkarmak garip zaten gelmek istediğini.söylemiş bir kahvenin ne zorluğu olabilir ki. Biri beni kapıdan kovsa yüzüne bakmam

Benim kendimi yormamam gerekiyor ama bu demek degil ki yedi yirmi dort yatacagim.
Evet carsiya cikmayi dusunuyordum
Belki bir iki tur atacagim, alisveris yapacagim veya sinemaya gidecegim.
Sabah iyi uyansam gecesinde sancilanabiliyorum.
Istedigim vakit yatip uyuyorum.
Iyle samimiyetimiz yok
Orda burda gordugumde selamlastigim hal hatir sordugum biri kendisi.
Esi berber ve bilirsinuz ki gec saatlere kadar calisiyor ee ben idare etmek zirunda miyim simdi?
Cok kez oglen gelip gece zor kalkti evine gitmek icin
Cogu kezde esimi istemiyor evde bizle mi oturacakmis
Kimse kusura bakmasin benim esimde koltuk tv yuzu gormuyor
Kimse icin esime hadi disari cik diyemem
Benim evimde haremlik selamlik uygulayanaz kimse
Uymuyorsakta gelmez, yuzunede soykedim bunu.
Ramazan gunu kahve icmeye gelippl telefonda dahi musait dedigim halde gecip oturan insani yollarim.
Hamileyim naz niyaz trip cekemem.

Halbu ji cocukla ilgilenmek daha zordur
Saksuda yetismiyor ki bu
Senin evinde dusse kalsa bir yerine bir zarar gelse altindan kalkamazsin
Nasil anne baba bu insanlar bunuda anlamak guc
Zira ben asla yollamam kucucuk cicugu konu komsuya
Belki sapik karsida ki
Iyi cesaret

Aman ha
Ben suan yaşadığım binaya tasinali 5 yil oldu
Aman komsudur dedim
Amannn kimse kirilmasin dedim
Bir tanesi kocami elimden al.aya ugrasti
Bir tanesi bende yedi icti baskasiba sirrimi tasidi
Bir tanesi psikopat cikti ne zaman cocuklarim aşağida oynasa onun cocuklari benimkileri dövdü
Velhasili kelam ben burda dusman sahibi oldum.ve binbir umut binbir heyecanla aldigim evimden sogudum
Bir daha bir yere tasinacak olsam kimse ile komsuluk yapmam

hahaha çok güldüm.
nerede otursun istermiş adam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…