- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Misafir sevmiyorum isteBen alıştım artık galiba çat kapı misafire.. Kendim asla kimseye öyle bişey yapmam ama gelene karşı da rahatımdır.. Eşimden önce eve gidiyorum.. Dün akşam eve gittim, ortalık topladım, çamaşır attım, mutfağı bi elden geçirdim, evi süpürdüm, banyoyu temizlemeye girdim o sırada eşim geldi viledayı eline verdim, banyoya devam ediyodum kiiii kapı çaldıEşim açtı yakın bi erkek arkadaşımız "ooo dedi temizliğe mi geldin" hemen girdi o da banyoya geldi bi kova bi toz bezi o da toza girişti oh miss ev tertemiz oldu toplam 2 saat sürmedi bile Deneyin bence
E ama zaten gerekeni yapmışsınız. Konunuz komşuyu çekiştirmekten öteye gitmiyor ki.Bu yeni moda mi
Gereksiz elestirileriniz..
Bu forum bile gunluk konu icin sinir koymazken size ne oluyorda carttan curttan konu actigimi ileri suruyorsunuz ?
Kafama takilani soruyorum
Ha aciyorsam da kime ne
Rahatsiz insan yazmaz gormezden gelir.
Deneyin bence
Aslında ben şunu demek istedim gelen yüzünden plan değiştirmezseniz zaten samimiyetinizin olmadığı biriymiş geldiğine pişman olur.. Temizlik yapıyosanız verin eline kova bez o da devam etsin, ya da ay benim filmim dizim vardı deyin hiç yok gibi devam edin izlemeye, otursun otursun gider zaten bi süre sonra.. Büyük ihtimal de tekrar gelme ihtimali düşük olurMisafir sevmiyorum iste
Yani oturupp konusacak konu bulamiyorum
Acilan konularda elalemin derdi tasasi olup patliyor kafama esimin is saatleri dolayisiylada erken yatan biri degilim
Hamileliginde verdigi enerji dusukluguyle arada yatar uyurum
Ya da yanında uzanın o konuşurken uyuyakalın meselaAslında ben şunu demek istedim gelen yüzünden plan değiştirmezseniz zaten samimiyetinizin olmadığı biriymiş geldiğine pişman olur.. Temizlik yapıyosanız verin eline kova bez o da devam etsin, ya da ay benim filmim dizim vardı deyin hiç yok gibi devam edin izlemeye, otursun otursun gider zaten bi süre sonra.. Büyük ihtimal de tekrar gelme ihtimali düşük olur
Canim cekistirmek istiyorE ama zaten gerekeni yapmışsınız. Konunuz komşuyu çekiştirmekten öteye gitmiyor ki.
Kafanıza takılan ne mesela?
Sakin lütfen.Canim cekistirmek istiyorbunu mu duymak istiyorsunuz
Aslina bakacak olursak gelen cogu kisiye musait olmadigimi veya misafir sevmedigimi anlatamiyorum sanirim benYa da yanında uzanın o konuşurken uyuyakalın mesela
Bir alttaki arkadasa da aciklafim ben konuyuSakin lütfen.
Ben arkadaşınız değilim. Kafama takılanı soruyorum demişsiniz ben de ne olduğunu sordum. Zira siz zaten sorunu çözmüşsünüz.
İşte bazı insanlar yüzsüz olabiliyo onlara da bu şekilde anlatmayı denemeniz gerekiyo belki.. Ya da bi arkadaş demişti hiç kapıyı açmamayı da tercih edebilirsiniz size kalmış.. Çok can sıkacak bi konu değil bence bi şekilde çözülür.. Kafaya takmayın hamilesiniz bebek üzülür :)Aslina bakacak olursak gelen cogu kisiye musait olmadigimi veya misafir sevmedigimi anlatamiyorum sanirim ben
Evet konusuyorum ama ete pufe mi giriyor idrak edemiyorum.
Yani benim karsi tarafa gelmeyin dedigimde gelmeyeceklerini izah edebilmem gerekiyor
Ettigimide dusunuyordum fakat sanirim yetersiz kaliyorum
Bu tavır bir kişide devam ediyorsa sorun ondadır. Gerekirse bu konu üzerinde epeyce durursunuz.Bir alttaki arkadasa da aciklafim ben konuyu
Bugun bu insan denk geldi hunun uzerinden yazfim problemimi
Ben misafir sevmiyorum bunu acikca dile getirmeme de ragmen karsi taraf bunu ya anlamiyor ya idrak edemiyor.
Daha ne kadar kesin bir dille anlatilir karsidaki insanlara bunu soruyorum
Yoksa derdim geyik yapmak degil
Canim sikilsa bos muhabbet arasam oturur gelenle yaparim
Kesinlikle yeterince ifade edemiyorsun. Yoksa bu kadar rahat gelemezler.Aslina bakacak olursak gelen cogu kisiye musait olmadigimi veya misafir sevmedigimi anlatamiyorum sanirim ben
Evet konusuyorum ama ete pufe mi giriyor idrak edemiyorum.
Yani benim karsi tarafa gelmeyin dedigimde gelmeyeceklerini izah edebilmem gerekiyor
Ettigimide dusunuyordum fakat sanirim yetersiz kaliyorum
Açma telefonlarını boşver baya değişik biriymişO kendince aradi ve haber verdi
Bende musait degilim dedim ama yine de geldi
Iste suratinada soyleyince aramustim donmedin diyor
Ramazan gunu ne kahvesi oda ayri muamma
Nefret ediyorum şu tiplerden bi tane de bende var. Eşim işten gelir kızını gönderir adam ayağını uzatıp kafasını dinlemek istiyorBende de böyle bir komşu var . Dün kızını iftardan sonra göndermiş . Açtım kapıyı kedılerı sevmeye geldım dedi (kız kedıden korkuyor , ağlıyor falan )
Kediler uyuyo canım deyip gönderdim .
Hayır belki eşim sapık . Sen neden çocugunu benım evıme gonderırıyosun kı. Sinir oluyorum ya.
Kendiside çat kapı gelir. İşten eve gelirim yarım saat sonra kapıda . 1 kere bozdum . Dedim ben böyle çat kapı sevmıyorum. İşten yorgun gelıyorum zaten . Kusura bakma falan dedim. Uzun zamandır gelmıyodu ne olduysa kedıden korkan kızı kedi sevmeye gelmek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?