Çare arıyorummmm 😣😣😣

Ben ilk yılda gebelik istemedim çevremde isteyen hamile kalan herkes bı of pof peşindeydi. Ya madem böyle siniz neden korunmadiniz. Saldım gitti diyo e o zaman neden itiraz ediyorsun üstelik çevremden biri ben asla istemiyorum deyip gebe kaldı. Sonra sordum hani. İstemiyorsun ya eşim çok ısrar ettide O yüzden .. yani insanları anlamak gerçekten zor . Kimisi kaynana üzerine atıp atıp tatile giden mi dersin aman banane o baksın diyen Mi dersin. ama ben yada biz gibi ince düşünenler bebeğin sorumluluğunu alanlar ince düşünenler böyle bekler ve hayatını düzene koyar sonra da hemen geleceğini sanır. Ben şahsen tayin olduktan sonra istedim ama malesef smdide bı senedir olmuyor. Hayatımda isteyene yada istemeyeni asla yargılamadim. Hayatımı düzene koyup öyle bebek yapmak istedim. Ama malesef insanoğlu gerckten elindekini nankörlük ediyor belki bebek bana da pat diye gelse bende öyle olcaktim ama şuan kıymetini öyle çok anlıyorum ki

Çok çok mutlu oldum desem senin için rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla büyüt inşaalah bebeğini yaşadıkların çok çok zor rabbim dağına göre kar verirmiş sen çok dayanıklıymıssın rabbim bi daha yaşatmasın

Bir tek ben değilmişim böyle düşünen rahatladım şuan biraz çünkü fesatlanıyormuyum diye kendi kendime kızıyordum ama içten içten onları görünce bende hemen hamile kalmak istıyorum inşaalah bizde en kısa zamanda bebişlerimizin güzel güzel haberlerini alırız

Aminnn Rabbim herkese hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Canım bende amh 0.04 her ay reglde yumurtalar azalıyor baktın olmuyorsa tüp bebek yap zaman kaybetme seninxe yumurta rezervin azalmış

Canım bende amh 0.04 her ay reglde yumurtalar azalıyor baktın olmuyorsa tüp bebek yap zaman kaybetme seninxe yumurta rezervin azalmış
Evet farkındayım herşeyin ama bunun için kendimi maddi manevi hazırlamam gerekli fazla zamanda yok doktorum da söyledi bunu Aralık sonuna kadar kendime mühlet verdim en kötü Ocak ayında başlıcam ne yapılması gerekiyorsa

Ayni sekil bende ocakta baslicam maddi manevi yoruluyor insan RABBİM yardimcimiz olsun inşALLAH

AMH ınızın tükenmesinimi bekliyorsunuz? 0.88 öyle harika bir rezerv değil.

Olumlu düşün çevrendeki insanlara imrenerek bakma sonuçta o duyguyu sende yaşadın bu tür olaylar seni daha çok yorar piskolojin çok önemli mutlaka çocuk sahibi olacaksın Allah'ım seninle olsun

Hakl8sın gerçekten ama öyle bir sansında var evet çok zor ama dua et tedavisi var inşallah normal kalırsın eğer olmazsa dua etki tüp bebek yaptığında tutsun hiç düşünme bebek istiyorsan hemen başla tedavine benim bintanıdığım asilamayla hamile kaldın o kadar uğraştıki anlatamam kaç kere tutunmafı en son tutundu ve bebek oldu bunlar bebek doğunca korunmuyorlar nasıl olsa tedavisiz olmuyor diye sonra yine hamile kalıyor şimdi o bebekte yeni doğdu aralar8nda 1 yaş var Eğer istiyorsan söykemisi kolay diyeceksin ama tedavini hemen ol zaten sen tedaviye başlarken kendini hazır hissetceksin inşallah tez zamanda sağlıklı bı gebelik yasarız burdaki isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah

AMH ınızın tükenmesinimi bekliyorsunuz? 0.88 öyle harika bir rezerv değil.
Bende biliyorum çok mükemmel bir rezerv olmadığını herşeyin farkındayım ama psikolojik olarak büyük bi yıkımdan çıktım bu psikolojiyle tüp bebek yapsam ne kadar etkili olur bilemiyorum önce kendimi toparlamam gerekli ki ayrıca tüp bebekte çok ucuz bi tedavi yöntemi değil gönül ister tabiki gideyim Kıbrıs’ta yaptırayım tedavimi öyle olmuyor ki bence yumurta kaliteni arttırmazsan tüp bebek yapsan ne çare tutmadıktan sonra önce takvilerle yumurtalık rezevlerimi kuvvetlendiriyorum bence herkez öyle yapmalı daha sonra gerekli tedaviler uygulanır

Olumlu düşün çevrendeki insanlara imrenerek bakma sonuçta o duyguyu sende yaşadın bu tür olaylar seni daha çok yorar piskolojin çok önemli mutlaka çocuk sahibi olacaksın Allah'ım seninle olsun
Rabbim inşaalah isteyen herkese evlat versin

Evet benim çevremdede öyle aileler vardı en yakın olan bi aile dostumuz 3 kere tüp bebek yaptı 2 si tutmadı diğeri tuttu ama anne karnında düştü yine başka bi tanıdığımız accers bars adlı bi çalışma var onun eğitimi alıp sertifika da alınca bu kıza o yöntemle düşünce güçü gibi diyebilirim (bu konuyu bi araştırın derim internetten)seans yaptı 2.seans dan sonra kız hamile şuan bende seanslara başlıyorum bu hafta toplamda en az 3 seans diyorlar belki banada iyi gelir buraya yazıyorum bunu çünkü benim gibi herşeyde çare arayan anne olmak isteyen bissürü insan var belki sebebi oluruz güzel şeylerin Allah’ın işine bellimi olur

Aynen öyle çok çok doğru söylüyorsun ben hep evlenmezden önce de çocuk istemişimdir çocukları çok severim onlara karsi çok fazla sabırlıyımdır yeğenlerim var benden çıkmazlar bazen diyorum ki belkide cok istediğim için olmuyor aman desem olmasın istemiyorum desem olcaktı bu bi gerçek neyin cok olmasını istersen olmuyormuş yada zor oluyormuş rabbim bizi bu büyük sınavın sonunda ödüllendirir inşaalah ve anne olmayı hak eden bütün kadınların kucağını boş bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…