Çare bulamıyorum yardım eder misiniz

Esin maasi sana mi gonderiyor?
Maasindan sadece kadar mi gonderiyor?
Belki kv eve giren para var diye seni birakmak istemiyordur, o yuzden sordum.
Kocan da doguda sartlari zor, psikolojisi harap aile etkisinde kalip sana kotu davranmasi normaldir belki.

Hayir maas vs gondermiyor

o zaman biraz daha sabır. evdekileri görmezden gelin. eşiniz orda emin olun daha sıkıntılı dönemler geçiriyordur. sizden uzak, annesinden babasından kardeşlerinden uzak, sürekli diken üzerinde. bir de ordayken sizlerin derdini dinlemesi doğru değil. üstelik elinden de pek bişey gelmez.
gelsin evinize gidin. daha tam anlamıyla aile olmadan birbirinizi bitirmeyin. inş eşiniz vicdanlı biri çıkarda bir aile kurmayı başarırsınız..

Eşinizin görevi yeterince zordur şuan. sizin ve annesinin onunla bu olayları konuşması inanın ona suan çok gereksiz ve basit şeyler olarak geliyodur.onun tek beklentisi sizi aradığında iyi olduğunuzu duymak ve sizin ona destek olmanız.siz sonuna kadar haklısınız içinde bulunduğunuz durum gercekten cok zor ancak malesef erkekler bizim kadar güçlü değil çoğu zaman. esinizle cok uzun süredir var olan bir evliliğiniz olsa derdim ki nasıl annesini haklı görüp size soğuk davranır. ancak siz dha tam birbirinizi tanımadan esiniz gitmiş uzağa. yıllardır ilah gbi gördüğü annesi ve kardeşi tabiki ona göre hakli olacak. sizi suan haklı bulmasi çok küçük bir ihtimal. bence bu zamana kadar neleri aşmış bugünlere gelmissiniz güçlü birine benziyorsunuz.esinize bir süre evdeki olayların hiçbirini yansitmayin.aradikca konuşurken bebeginizi hamilelik sürecinizle ilgili konuşun. yani sizden negatif bir enerji almasın.cunku uzaksiniz ve ordan buraya onun yapacak bir seyi yok size yardım konusunda. sizin gidecek yeriniz yok hamilesiniz üstelik. en doğrusu bu şekilde davranmaniz.

geldiği zamana kadar aranızi iyi tutun. birde gerçekten esinize gelince göstermek üzere ses kaydi alin telfnla .mesela açın dursun telefonunuz gorumcenizle kayinvalidenizle tartışırken. snra geldiginde dinletirsnz size yaptıkları muameleyi.suan sessiz kalıp sabredin.

En mantıklı yorumlardı okadar güzel yazmışsınızki teşekkür ederim bence bu yorumları değerlendir canım iki msj çok şey anlatmış boşanmak çare değil boşanmak ennnn son yapılacak şey önce çözümlerini ara çaresini ara tamammı bitanem Rabbim seni korusun kötülüklerden kötü niyetli insanlardan

kocanın psikolojik durumu zordur sabret diyecektim ama adam senden soğumuş, mesaj bile atmam diyor, baba olacak ama umrunda değil.
belki de yapman gereken çıkıp Tekirdağ a gitmek ve maddi manevi tazminat ile birlikte nafaka isteyip boşanma davasını açmak.
çünkü kocan olacak herif ne sana ne çocuğuna acımıyor. senin ve bebeğin ihtiyacı vardır deyip para bile göndermeyecek kadar insafsız. babanla abinden farkı yok bence.

Allah yardımcın olsun... Eşinin yanına gidemiyormusun eşin ne zaman dönecek eğer imkanın varsa ve daha uzun kalacaksa onun yanına git bence ve eşinle aranı iyi tut bir şekilde

allah o patlak gözlü kaynananın ve çarpık bacak görümceni bildiği gibi etsin hele eşine hiç lafım yok kazma gibi biri.hamile kadınla ugraşılır mı ahh canım benim

Eşinize evdeki sıkıntılardan asla bahsetmeyin bir daha. Görümcenizide hiç kaale almayın. Yokmuş gibi davranın. Kayınvalideye gelince belli bi süre mecburen suyunca akacaksınız. Eşiniz tez Zaman'da döner inşallah.

ben böyle hayatlar duydukça içim sızlıyor.Kendi başına yaşayabilen biriymişsin keşke elalem ne der safsatasından kendini hemen bir koca eline atmasaydın be kuzum :/ Yaşın çok küçük. Keşke okuyup bir iş sahibi olup dimdik durmayı deneseydin.Bende annemi kaybettim yalnız kaldım anlıyorum canım seni. eşin bir gelse yüz yüze görüşseniz.Yaptığı aileci tavrı hiç hoş değil tabi ama o da seni 1,5 ay tanımış görmüş, kalmış gitmiş yani daha tam tanımıyor.İnşallah düzelir her şey, denize düşerken sarıldığın inşallah yılan çıkmaz canım benim.

eşin gelene kadar sabret. anan baban deme. şu cocugu hayırlısı ile doğur. adamın da gelsin. babacığını ara madem sana görücü usulü adam bulmayı biliyor (ki bunu de bence suratına) gelip seni alıp ayrı bir eve çıkartsın. yada senin sahipsiz olmadığını göstersin bir zahmet.
sen kimsesiz de değilsin. lütfen o cocugu dogurdugunda evli kalacaksan spiral taktır. emzirme faslın bittiğinde cıkartırıp doğum kont. hapı yada aylık iğne ye geçersin.
lütfen bir daha hamile kalma !!!
ayrıca kaynana ile oturmayı red eden bana yeni ev açmıyor diye gidip eşini dava etme hakkın varmış. dun araştırdım.
yaşanan örnekte " kadın kv den ayrı ev açalım diyoır adam yok diyor. kadın eşine boşanma davası açıp sebep olarak da bunu söylüyor"
ve duruşmanın kararı : ANNESİ OTURMAK İSTEYEN ADAM "EŞİNDEN -AİLESİNDEN VAZGECMİŞ "DEMEKTİR. BOŞADIM.

Ya eşlerinize ailelerini kötülemeyin ya o da onun ailesi. Sen ailesine tavır alsana. Eminim eşinin başının Eti'ni yemişsindir.adam zaten Doğu da. Eşinin ailesi çok akıllı sorun yok demişler.
Belkide altında kötü niyet yoktur Ada'm zaten doğuda onu düşündükleri için sorun yok demiş olabilirler . Sende eşini düşün bira can derdinde

bak
Eşe Ayrı Ev Açmama

Eşin ayrı ev açmaması boşanma davalarına da konu olabilen bir durumdur. Eşin ailesiyle aynı evde yaşamak, evlilik birliğinin temelden sarsılmasına neden olabilmekte ve tarafların ortak yaşam kurabilmelerine engel olmaktadır. Bu durumda eşin ailesiyle yaşamak istemeyen birey karşı taraftan ayrı bir ev tutulmasını isteyebilir. Ayrı bir ev tutulmaması durumunda eşin ayrı ev tutmaması nedeniyle boşanma davası açılabilmektedir.
Eşe Ayrı Ev Açmama nedeniyle boşanma davası açacak kişiler açısından bu durumun daha önceden kabul edilip edilmemesinin bir önemi yoktur. Yani daha açık bir ifadeyle daha önce eşinin ailesiyle yaşamayı kabul etmiş bir kişi daha sonra bu durumdan vazgeçerek eşinden ayrı bir ev tutmasını talep edebilmektedir. Eşinin ailesiyle kalmasına sebep olan kişi eşinin farklı bir ev talebini yerine getirmekle yükümlüdür. Bu kişiler de açılacak boşanma davasında eşinin daha önce kabul ettiğini ve bu şartlarla evlendiği savunmasını yapamamaktadır.
Mevcut Eşe Ayrı Ev Açmama durumu aile birliğinin temelden sarsılmasına neden olacağı için ayrı ev açılmayan kişi bu durumu boşanma nedeni olarak öne sürerek boşanma davası açabilmektedir.
Eşe Ayrı Ev Açmama nedeniyle boşanma davası açacak kişilerin bu süreçte uzman bir boşanma avukatı ile boşanma davası açması onların gerek en kısa sürede evliliğini sonlandırmasına gerekse de boşanmadan doğacak yasal haklarının korunmasına yardımcı olmaktadır.

Tüm yorumları okudum. Yaşadığın bu zor durum ve çıkmazdan ders almalısın önce. Biraz dişini sık kv yi alttan al eşine birşey yansıtma, görümceyi görmezden gel köprüyü geçene kadar ayıya dayı de. Burada köprü ayaklarının üzerinde durabilecek duruma gelmen oluyor. Yerinde olsam şu saatten sonra kendi ayaklarım üzerinde durabilmeye çabalardım ki bunu bebeğin ve kendin için yapmak zorundasın çünkü kocan seni ortada bırakabilir. Şu an boşanman ve kadın sığınma evine gitmen mantıksız. Hadi kadın sığınma evine gittin sonra nolucak elinde bebekle. Bence üni imtihanlarına hazırlan iyi bir bölüme girmeye çabala veya açık öğretimden kolay iş imkanı bulabileceğin bir bölüme falan gir. Ve bu süreçte olabildiğince alttan al nabza göre şerbet ver ta ki bebişin biraz büyüyene kendi ayakların üzerinde durana kadar. ondan sonra boşanmak istiyorsan boşan. Allah yardımcın olsun insanlar acımasız, vicdansız. Ama Allah a sığın ve gayret et mutlaka düze çıkarsın. Lütfen tüm enerjini nasıl kendi ayaklarım üzerinde duracağına ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…