- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi miniktarlafaresi
-
Bırakmıyorlar cevabını ben anlamıyorumElbette ki var fakat birakmiyorlar kayinvalidemde esimde malatyada kalacaksin diyorlar
Hayir maas vs gondermiyorEsin maasi sana mi gonderiyor?
Maasindan sadece kadar mi gonderiyor?
Belki kv eve giren para var diye seni birakmak istemiyordur, o yuzden sordum.
Kocan da doguda sartlari zor, psikolojisi harap aile etkisinde kalip sana kotu davranmasi normaldir belki.
Hayir maas vs gondermiyorEsin maasi sana mi gonderiyor?
Maasindan sadece kadar mi gonderiyor?
Belki kv eve giren para var diye seni birakmak istemiyordur, o yuzden sordum.
Kocan da doguda sartlari zor, psikolojisi harap aile etkisinde kalip sana kotu davranmasi normaldir belki.
Normalde esimin gorev yeri marmara evimizde oradaydi, bu gittigi gorevde gecici gorev oldugu icin lojman vs durumu yok hem kendisi basika kampina gonderilecekti fakat irak yerine turkiyede beklettiler. O yuzden zaman ve ne yapacaklari belli degildi bebek konusunda ise ben en azindan 5-6 ay duralim dedim ama beni yanlis anladi bende cocugun olmasina izin verdim kayinvalidemlere geldigimde yani malatyaya geldigimde ise hamile oldugumu ogrendim..
Evet yagmurdan kacarken doluya tutuldum fakat emin olun 5 yasindan beri duzenli bi aile hayatim olmadi is deseniz tek oldugunuzu anlayan evliler bile yan gozle bakiyor komsular her girip cikanima bakiyordu laf soz coktu genc kiz neden tek yasar diye bende yeni bi baslangic umidi ile evleneyim bu sefer guzel olur diye dusunmustum
o zaman biraz daha sabır. evdekileri görmezden gelin. eşiniz orda emin olun daha sıkıntılı dönemler geçiriyordur. sizden uzak, annesinden babasından kardeşlerinden uzak, sürekli diken üzerinde. bir de ordayken sizlerin derdini dinlemesi doğru değil. üstelik elinden de pek bişey gelmez.
gelsin evinize gidin. daha tam anlamıyla aile olmadan birbirinizi bitirmeyin. inş eşiniz vicdanlı biri çıkarda bir aile kurmayı başarırsınız..
En mantıklı yorumlardı okadar güzel yazmışsınızki teşekkür ederim bence bu yorumları değerlendir canım iki msj çok şey anlatmış boşanmak çare değil boşanmak ennnn son yapılacak şey önce çözümlerini ara çaresini ara tamammı bitanem Rabbim seni korusun kötülüklerden kötü niyetli insanlardanEşinizin görevi yeterince zordur şuan. sizin ve annesinin onunla bu olayları konuşması inanın ona suan çok gereksiz ve basit şeyler olarak geliyodur.onun tek beklentisi sizi aradığında iyi olduğunuzu duymak ve sizin ona destek olmanız.siz sonuna kadar haklısınız içinde bulunduğunuz durum gercekten cok zor ancak malesef erkekler bizim kadar güçlü değil çoğu zaman. esinizle cok uzun süredir var olan bir evliliğiniz olsa derdim ki nasıl annesini haklı görüp size soğuk davranır. ancak siz dha tam birbirinizi tanımadan esiniz gitmiş uzağa. yıllardır ilah gbi gördüğü annesi ve kardeşi tabiki ona göre hakli olacak. sizi suan haklı bulmasi çok küçük bir ihtimal. bence bu zamana kadar neleri aşmış bugünlere gelmissiniz güçlü birine benziyorsunuz.esinize bir süre evdeki olayların hiçbirini yansitmayin.aradikca konuşurken bebeginizi hamilelik sürecinizle ilgili konuşun. yani sizden negatif bir enerji almasın.cunku uzaksiniz ve ordan buraya onun yapacak bir seyi yok size yardım konusunda. sizin gidecek yeriniz yok hamilesiniz üstelik. en doğrusu bu şekilde davranmaniz.
geldiği zamana kadar aranızi iyi tutun. birde gerçekten esinize gelince göstermek üzere ses kaydi alin telfnla .mesela açın dursun telefonunuz gorumcenizle kayinvalidenizle tartışırken. snra geldiginde dinletirsnz size yaptıkları muameleyi.suan sessiz kalıp sabredin.
kocanın psikolojik durumu zordur sabret diyecektim ama adam senden soğumuş, mesaj bile atmam diyor, baba olacak ama umrunda değil.Hayir maas vs gondermiyor
eşin gelene kadar sabret. anan baban deme. şu cocugu hayırlısı ile doğur. adamın da gelsin. babacığını ara madem sana görücü usulü adam bulmayı biliyor (ki bunu de bence suratına) gelip seni alıp ayrı bir eve çıkartsın. yada senin sahipsiz olmadığını göstersin bir zahmet.Öncelikle herkese merhabalar size yasadiklarimi kisa kisa aktaracagim en basindan.
Bekarlik donemlerimde tek yasadim annem vefaat etmisti. Babam ise evli ve esi haliyle beni istemedi yani klasik cici anne durumlari. Ise girdim kendimi idare ettim. Fakat aile ozlemi icimde hep bi yara olarak kaldi.
Babamin tanidigi olan bi aile gorucu usulu ile istedi beni bende dusundum tek yasayip insanlarin gozune batacagima ise gidip debelenecegime evlenirim daha iyi dedim.
Evlendikten 1.5 ay sonra esim dogu gorevi ile sirnaga gitti. O gittikten 2 hacta sonra hamile oldugumu ogrendim bu sirada,Beni de kaynanama birakti.
Zaman gectikce kaynanamla aramada klasik gelin kaynana tartismalari oldu fakat benden 3 yas kucuk gorumcen beni artik azarlamaya baslayinca bende yildim sonucta (evlenmeden once esim tum arkadaslarimla iletisimimi kestigi icin bir tek esime icimi dokup onunla konusuyordum) bi gun esim ailesini arayip sormus onlarda haliyle yok bi durum demis. Esim de bebi arayip sen yalancisin demeye basladi. Onun aileci olacagini bilmiyordum benim tahminim orta yolu bulmasiydi.Suan bana inanmiyormus sevgisi tukenmis...
Ben ise 15+5 hamileyim.
Ne yapacagim bilmiyorum. Ailesi arada bi laf sokuyor. Esim ise aramiyor arasada bitti gibilerinden konusuyo.
Ne yapmaliyim nasil duzeltebilirim bilmiyorum...
Huylarina gitmeliyim gibi hissediyorum cunku donecek bi evim ailem yok ve hamileyim.
Zor bir durum yasim 21..
Bana biraz akil verin cunku artik benim beynim gercektende calismiyor
Esim ve ailesi izin vermiyor evimde oturmamae niye kaynanana gidiyosun eşin göreve gitsin sen evinde otur işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?