Çare bulamıyorum yardım eder misiniz

Onves yirmi dk once mesaj atmis daha da yazmayacakmis....
Dua edin vallahi dua edin ....
 
ise gidip debelenecegime evlenirim daha iyi dedim.

Keşke debelenseydiniz konu sahibesi. Emek vermemenin, hayatta alınteri dökmemenin acısı insandan kat kat çıkıyor. Ben çalışmam kocam baksın bikbikbik yazan aklı 5 karış havada kızlar okuyup ders alsa keşke.
Size zaten yapacak bir yorumum yok, yani size bir çıkış ylu göremedim o yüzden dua ederim durmunuz düzelsin diye başka da verecek bir aklım yok. Her şey düzelir umarım.
 

Koca ne yapacakmış buarada onu da yazmış mı? Ah yine her türlü fedakarlığı kadın yapar mantığı. .Erkek de otursun göbeğini kaşısın,kürdanla dişini karistırsın..Kadın da ah sevgili kocamı nasıl mutlu edebilirim diye saçını süpürge etsin..Bir evliliğin mutlu gitmesinde neden bütün yük kadının omzuna veriliyor hep, bu kafalar niye değişmiyor.. Mutluluk da kadından mutsuzluk da kadından öyle mi..Erkeğin fonksiyonu ne ; yesin, içsin,çiftleşsin..
 
Hamile karısına bunları söyleyebiliyorsa bir öküz olmalı.
Seni korkutmak için yapıyordur bence.
Valla ne diyelim ki yağmurdan kaçarken doluya tutulmak diye buna denir.
Bu adama çocuk vermek çok yanlış çok.
Boşver sen de arama madem kalkmasın bi tarafları iyice.
 
Cok üzüldüm durumunuza..size dua edeceğim. Allah yardımcınız olsun.esinize de çok kızdım. Hadi sizden sogumus karnınizdaki çocuğu da mı düşünmüyor??sizin uzuntunuzden etkilenir sonuçta bebek.bu vicdansizlik niye?çocuğu da umursamiyor belli ki.
 
Bende bugun ona mesaj attim madem benden sogudum cocugumuzu tasiyorum dedim onu da mi dusunmuyorsun benim hissettiklerimi o da hissediyor dedim bana cevap olarak yazmayacagim artik demis
 
Bende yazmayacagim olabildigince bekleyecegim bebegimi dusunecegim...
 

Bu adama çocuk vermek yanlış ama bu kadın bu adama ikinciyi de verir üçüncü yü de.
Neden? Çünkü maddi manevi desteği yok, yaşı da tüm bunlar için küçük sayılır.
Keşke Allahtan korkan biriyle evleneydin be çocum
 
Bütün mesajları okudum nerdeyse bol dua et zor bir durum bence sürdürme derim ilerde bebeğini kucağına alıncada karışıcaklar belki senin istemediğin bir yetiştirme yöntemi ile yetiştirmek istiycekler, hiç mi akraban yok ? Eşini yazmazsa yazmasın yoksa bir akraban bir sığınma evine git, büyüt bebeğini allahım seni görür ve kapılarını açar korkma alamazlar anneye muhtaç bebeği ki eşininde düşündüğünü sanmıyorum bebeği, özelden dertleşmek istersen derdini dinlerim benimde 11aylık bir kızım var.
 
Gorucu usuluydu emin olun bende hersey guzel olacak umidiyle gittim kimse ilk anda gercek yuzunu gostermemis bunu anladim.. Yoksa ilk evde oldugumuz ay harika bi insandi sonradan cok degisti
 
Cok tesekkur ederim dualariniz icin fakat size mesaj atamiyorum atamadim
 
Bir kere daha çok gencsin. Annen baban olmasa bile çocuğun var. Yalnız degilsin. Arkadaşlarinla iletisimin kopmuş olabilir ama bence ara arayi duzelt. Teyzen dayin anneannen halan babaannen falan varsa onlarla arayi iyi tut. Sen şöyle bir hata yapmissin. Yalnizlik duygusundan evlenmissin esin de farkinda her şeyi yapabileceğini düşünüyor. Keşke evinde yalniz kalsaydin yada eşinle gitseydin. Şırnak evet çok zor bir yer ama orada görev yapan bir sürü bayan devlet memuru var. Kv nin yanindan ayril kendi evinde kal derim.
İkincisi okuyor musun bilmiyorum ama. Zamanını boşa harcama hemen açıköğretimden bir bölüm yaz oku. Seneye de sınavlara hazirlan is olanağı yüksek bir bölüme gir ve oku bu arada da çalış. Yani hem çalış hem oku derim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…