care :(

cobanyildizi_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
262
2
96
Tokat
3 yıldr tanıdıqm yakın bi arkdsm var ama o bni 2 yıldr sevio hemde deliler gbi.. ama ne yazıkki ben ona karsılık veremiyorm.. aslnda onu cok seviyorum arkdsm olarak, kaybetmeyi göze alamıyorum ve cok fazla kıskanıorm ama ask anlamında bşe hssedemiorm.s baskasına asık olmaktan ble korkuorm sırf o üzülecek diye.. ne yapmam lazım gercekten cok üzülüyorum

benim de vardı öyle bi arkadaşım. 4 sene falan sürdü bana ilgisi. 3 kere teklifle geldi. ama ben hep olmaz dedim. bi sevgilim de oldu. ben de arkadaşıma değer verirdim ama asla onu öyle göremedim.. o yüzden gözüne sokar gibi yapmadan hayatına devam et. aşık olacaksan da ol.. çünkü hayatını ona göre planlayamazsın ki..

aşık olacağın varsa da olma
kaybettiğinde üzülecek başa çıkman gerekecek
2 büyük acın oluyo
sevgiline mi yanacaksın,
yılların dostluğuna mı..

aslnda haklısınz ama bu insan bnm icin cok öenmli.. onun icin ağladıqım zmnları bliorm hyatmda hc kmse bni böle sevmedi ama onunla olmz anladm... ama onun bi baskasyla birlkte olduqunu hayal edince ble dayanamıyorum:S bazı arkdslarm asıksın diolar ama asık olsam hssetmezmiydm?

Kaan çok iyi biri seni de çok seviyo ben isterim birlikte olmanızı ama keşke sen de sevebilseydin işteee senin için kendinden vazgeçti çok üzüldü her şeyi biliyorum ama olmayınca olmuyo işte yapcak pek bişey de yok dediğim gbi sen de sevebilseydin keşkeee

sürekli dipdibe olduğun bi insana aşık olduğunu anlamak yıllarını alabiliyo bazen
ben anladığımda kendime bile itiraf edememiştim reddetmiştim
aylarca görüşmedim bile kendimi tartmak için
direnmiştim ben de o da..
birbirimizin hisleri karşılıklıydı ama dillendirmemek
için kaçtık aylarca birbirimizden
sonra oldu işte..
keşke olmasaymış insan sevgiliyi
bi şekilde unutur da dostu unutmak zor.

ah sema ah herseyden cok isterdm onu sevebilmek

bizimkiside snnki gbi.. sürekli dipdibeyiz 7/24 msjlasıyorz.. aslnda sevgiliden bi farkımz yok herkes bizi cift olarak görüo ama iste bnde bşe yok.. sevmek güzel sey gercekten seviyosan eğer dostluqunu nden arayasın ki..

ben de o arkadaşımın sevgilisi var diye garip hissediyorum şimdi. yani açıp açıp kızla fotoğraflarına falan bakıyorum. kıskanıyorum da bazen. ama benimki aşk değil.

sen onunla elele tutuştuğunu, öptüğünü falan düşününce ne hissediyorsun?
ben asla olmaz olamaz derdim! çünkü kötü gelirdi düşüncesi bile..

gercekten aynı hislerimizz.. bnde düşünmek bile istemiyorm.. düşün yani bn bskasyla evlenip mutlu olsam ble onun evlendği gün kahrolurm die dşünüorm.. ama ask yok icimde.. ne bu o zmn:S inan zor bi durum ya anlarsn bni..

bizimkiside snnki gbi.. sürekli dipdibeyiz 7/24 msjlasıyorz.. aslnda sevgiliden bi farkımz yok herkes bizi cift olarak görüo ama iste bnde bşe yok.. sevmek güzel sey gercekten seviyosan eğer dostluqunu nden arayasın ki..

çünkü biz iyi birer dost, iyi birer arkadaş, iyi birer sırdaş olduk
ama iyi birer sevgili olamadık..
şimdi ben başkasıyla o başkasıyla evli
ben çok mutluyum, umarım o da öyledir.
giden sevgilinin yerine yenisi konur ama
dostluk hatıralar başka.

Benim de vardı öyle biri anlatmıştım sana 5-6 yıl sevmişti beni günde on defa teklif ederdi bi kez dahi evet dememiştim ama kıskanırdım herkes sen de seviyosun naz yapma falan derdi ama öyle bişey değil onun sevgisini seviyodum her zaman yanımda olmasını seviyodum ben sadece... Hala özlüyorum bazen onunla konuşmayı. Keşke dost kalabilseydik keşke mümkün olsaydıı

valla cnm arkadaşını seversin kıskanırsın ama bişey hissetmiyosanda sevgili olsa evlense katlanama diyosun böyle arkadaşlık duygusu ben görmedim yaşamadım çünkü benimde okulda felan çok samimi olduğum erkek arkadaşlarım vardı ama sevgili olduğu zamanda sevgilisiylede arkadaş olurdum çünkü o benim arkadaşım onun mutluluğu benim mutluluğum bence siz bi süre görüşmeyin o zaman gerçek duygularını anlarsın onsuz yapamıyosan bence arkadaşlıktan öte bişey görüşmeyin bi süre hem düşün taşın duygularınıda anlarsın

sonuc olarak böyle devammı et diyosun sevmeye calısmak mantıksız mı.. yda bskasını sevememek.. gercekten napcağımı bilmiyorum..

haklısın bnde bazen böyle düşnüp kndimi tartıyorum ama belkide sevdğimi anlamaya fırsat bulamıyorum.. sürekli beraberz iletişim halindeyiz hep.. o bni ck sevdği icin sevgisindende etkilenms olablr bilmiyorum.. ayrı kalabileceğimide sanmıyorum..

sema seninle farkımız su; kaan bna hc teklf etemedi ama sevgisini diliyle anlatamadğı zmnlarda ble gözleryle bile olsa her saniye belli etti.. sende bnim duygularımı yasamıssn bende onun sevgisini seviyorum belkide bni ilk defa bu kdar cok seven biri gördğüm icin bu kdar etkileniyorum..

sen daha hislerinden emin değilsin ki bu normal
dipdibe olunca demiştim bi süre ayrı kalmayı uzak durmayı deneyerek
öğrenebilirsin hislerini
ama ben tavsiye etmem
hee olur mükemmel bi çift olursunuz hem de dost
süper olur ama uzak bi fikir gibi geliyo bana
arkadaşken çok iyi anlaşan
birbirinin herşeyini bilen 2 insan olmadık şeylerden
nasıl anlaşamayıp herşeyi tüketir anlaması güç
ama yaşayınca anlıyo insan

ben zaten hep diyorum onu bi sevebilsem leylayla mecnun ble halt eder :)
cok cok iyi anlasıyorz süper bi dostluqumz var cift olsak diorm ya herkes bize imrenir bunu cok samimi söylüyorum ama snn dedğin de cok doğru onu kaybetmeyi göze alamam.. ask adına herseyi tüketipte dostluqumuzu atamam..

seni anlıyorum canım bende şuan senin gib duygular yaşıyorum karşımdaki bana deli gibi aşık her telefon kapatışında sevdiğini haykırıyo ama bense onun sevgisinden etkiledniğim düşünüyorum bazen çıkmazlar içindeyim :bbo: ama bazı durumlarda onu unutabilirim gibi geliyo karşıma biri çıksa belkide unutucam diyorum . ama yaşamadan da olmuyo ben artık akışına bıraktım doğrusu:1closedeyes:

birini kıskanmak için aşık olmak gerekmiyor

onun ilgisine alışıksın o ilginin başkasıyla paylaşmak istemiyorsun bu normal. insan en yakın kız arkadaşını bile sevgilisinden kıskanıyor. ne yani şimdi ben kız arkadaşıma aşık mıyımsempatiksalakcinni

o kadar dipdibe sürekli iletişim halinde olmayı kesmen lazım. bu şekilde ona da ümit veriyorsun. bir süre kafanı dinle. onunla irtibat kurma. zaman ver kendine. ne istediğini bil. eğer onunla birlikte olmak istiyorsan devam et ama eğer istemiyorsan irtibatını kes, yolunuza bakın. ümit vermek oluyor onunla konuşman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…