- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
-
Kaan çok iyi biri seni de çok seviyo ben isterim birlikte olmanızı ama keşke sen de sevebilseydin işteeesenin için kendinden vazgeçti çok üzüldü her şeyi biliyorum ama olmayınca olmuyo işte yapcak pek bişey de yok dediğim gbi sen de sevebilseydin keşkeee
sürekli dipdibe olduğun bi insana aşık olduğunu anlamak yıllarını alabiliyo bazen
ben anladığımda kendime bile itiraf edememiştim reddetmiştim
aylarca görüşmedim bile kendimi tartmak için
direnmiştim ben de o da..
birbirimizin hisleri karşılıklıydı ama dillendirmemek
için kaçtık aylarca birbirimizden
sonra oldu işte..
keşke olmasaymış insan sevgiliyi
bi şekilde unutur da dostu unutmak zor.
aslnda haklısınz ama bu insan bnm icin cok öenmli.. onun icin ağladıqım zmnları bliorm hyatmda hc kmse bni böle sevmediama onunla olmz anladm... ama onun bi baskasyla birlkte olduqunu hayal edince ble dayanamıyorum:S bazı arkdslarm asıksın diolar ama asık olsam hssetmezmiydm?
ben de o arkadaşımın sevgilisi var diye garip hissediyorum şimdi. yani açıp açıp kızla fotoğraflarına falan bakıyorum. kıskanıyorum da bazen. ama benimki aşk değil.
sen onunla elele tutuştuğunu, öptüğünü falan düşününce ne hissediyorsun?
ben asla olmaz olamaz derdim! çünkü kötü gelirdi düşüncesi bile..
bizimkiside snnki gbi.. sürekli dipdibeyiz 7/24 msjlasıyorz.. aslnda sevgiliden bi farkımz yok herkes bizi cift olarak görüo ama iste bnde bşe yok.. sevmek güzel sey gercekten seviyosan eğer dostluqunu nden arayasın ki..
çünkü biz iyi birer dost, iyi birer arkadaş, iyi birer sırdaş olduk
ama iyi birer sevgili olamadık..
şimdi ben başkasıyla o başkasıyla evli
ben çok mutluyum, umarım o da öyledir.
giden sevgilinin yerine yenisi konur ama
dostluk hatıralar başka.
valla cnm arkadaşını seversin kıskanırsın ama bişey hissetmiyosanda sevgili olsa evlense katlanama diyosun böyle arkadaşlık duygusu ben görmedim yaşamadım çünkü benimde okulda felan çok samimi olduğum erkek arkadaşlarım vardı ama sevgili olduğu zamanda sevgilisiylede arkadaş olurdum çünkü o benim arkadaşım onun mutluluğu benim mutluluğum bence siz bi süre görüşmeyin o zaman gerçek duygularını anlarsın onsuz yapamıyosan bence arkadaşlıktan öte bişey görüşmeyin bi süre hem düşün taşın duygularınıda anlarsın
Benim de vardı öyle biri anlatmıştım sana 5-6 yıl sevmişti beni günde on defa teklif ederdi bi kez dahi evet dememiştim ama kıskanırdım herkes sen de seviyosun naz yapma falan derdi ama öyle bişey değil onun sevgisini seviyodum her zaman yanımda olmasını seviyodum ben sadece... Hala özlüyorum bazen onunla konuşmayı. Keşke dost kalabilseydik keşke mümkün olsaydıı
sen daha hislerinden emin değilsin ki bu normal
dipdibe olunca demiştim bi süre ayrı kalmayı uzak durmayı deneyerek
öğrenebilirsin hislerini
ama ben tavsiye etmem
hee olur mükemmel bi çift olursunuz hem de dost
süper olur ama uzak bi fikir gibi geliyo bana
arkadaşken çok iyi anlaşan
birbirinin herşeyini bilen 2 insan olmadık şeylerden
nasıl anlaşamayıp herşeyi tüketir anlaması güç
ama yaşayınca anlıyo insan
sema seninle farkımız su; kaan bna hc teklf etemedi ama sevgisini diliyle anlatamadğı zmnlarda ble gözleryle bile olsa her saniye belli etti.. sende bnim duygularımı yasamıssn bende onun sevgisini seviyorum belkide bni ilk defa bu kdar cok seven biri gördğüm icin bu kdar etkileniyorum..
aslnda haklısınz ama bu insan bnm icin cok öenmli.. onun icin ağladıqım zmnları bliorm hyatmda hc kmse bni böle sevmediama onunla olmz anladm... ama onun bi baskasyla birlkte olduqunu hayal edince ble dayanamıyorum:S bazı arkdslarm asıksın diolar ama asık olsam hssetmezmiydm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?