care :(

Ortada çözümsüz bir durum yok...
Kaybetmeyi göze alamadığınız ilgisi, sizi sevmesini seviyorsunuz... Başkasını bu denli saf, çok, sadakatle sevmesine dayanamayacaksınız ve bu çok bencilce, kararsızlığınızla bir başkasının ilgisini ipotek altına almak olgun bir davranış da değil üstelik...
"Leyla ile Mecnun halt etmez" çünkü onların destansılığı kavuşamamalarından ileri geliyor. Siz denemeye çalışın, bakın görün imrenilecek çift olacak mısınız. İddia ederim çok iyi dosttan eğer bir taraf diğerini çok önceden sevmeye başlamış diğeri ona bir yeşil ışık yakmış bir söndürmüşse asla iyi sevgili olmaz. Zira bu süreçte seven taraf zaten içinde yaşayıp tüketiyor bir şeyleri, zamanla sizden ziyade kafasında yarattığı halinize aşık oluyor. Siz bi seviyorum, bi sevmiyorum dedikçe o kaybetme ihtimaline içten içe alışmış oluyor. Sonra siz "Peki" diyerek kabul ediyorsunuz, adamın gerisinden geliyorsunuz, o hayalleri kurmuş çoktan, 3-5 yıllık ilişki yaşamış kafasında, sizse yeni ve taze bir başlangıç bekliyorsunuz. Sizin aşkınız daha yeni filizlenirken o dalı budağı kırabiliyor yıllanmış hayallerinde çünkü vaktiyle ona da aynı şey yapılmış.Buna aşkın laneti diyebiliriz, gecikmeleri oyalamaları sevmez aşk... O nedenle siz aşka meşke yanaşmadan dost olmaya çalışın çünkü aksi takdirde arkadaşınızı da kaybedeceksiniz.Daha da fenası başkasıyla paylaşamadığınız ilgiyi kaybedeceksiniz ki buna katlanamazsınız. şakkıdı

Yineliyorum kaybetmeyi göze alamadığınız ilgisi... O üzülecek diye başkasına aşık olmaktan korkmuyorsunuz, siz başkasına aşık olunca o da yolunu çizecek, sizden vazgeçecek ve başkasını sevecek diye korkuyorsunuz, bu durumda o değil siz üzüleceksiniz çünkü... Başkasına aşık olunca da ilgisini, sevgisini kaybetmiş olacaksınız, onu kıskanmanızdan da belli bu... Kendinizi kandırıyor, yüceltiyorsunuz, "o üzülmesin" diyerek... Tekrarlıyorum, bu çok bencilce...

Sewiyosunuz birbirinizi kıskanıyosun başkasıyla olursa üzülürüm diyosun aşk heyecan gecici şeylerdir sewgi kalıcıdır içinde ona karşı farklı bir sewgi warsa onunla konuş derim sewgiili olmayı deneyin dostsunuz denersiniz olmadı yine dostluğunuzu dewam ettirirsiniz sonra da sen başka biriyle görüşürsün şimdiye kadar başka biri olmadıysa sorgula kendini bence
he bide biraz ayrı kal bakalım o zaman neler hissediceksin farklı kişilerle görüş farklı şeyler yap doğruyu careyi bulursun canım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

kesinlikle çok doğru
yoksa çok iyi dost olmayı becermekten daha
zor bi olay değil sevgili olmak
ama ben mutlu örneğini hiç görmedim.

Ben aynen katılıyorum esracım sana anlatmaya çalıştıgımda hep buydu zaten..mirmirmirmir

cok zor bişey bu.. aynen bnde akısına bırakcam artk..

bi türlü kndme acıklayamadıqım hislerime tercüman oldun.. evet itiraf ediyorum ben bi bencilim.. ama gercekten dayanamam onun bskasıyla olmasına.. oof smdi bile gözlerm doluyo.. ne bicim bi cıkmaza girmişim ben:S

ayrıda kaldm canım sırf kndmi tartmak icin 2-3 ay hc görüsmedm knusmadm o kdar büyük bi bosluk oluyoki hayatmda doldurulmayan cinsten.. onu sevmiyorum ama arkdscada deil hslerm.. eski sevdğim cocuqu görnce eriyorm sevdğimi hssediyorum onu ama sırf kaan üzülecek diye unutmayada calısıyorum kaanla denemeye sevmeye calısıyorum..

Onu kıskandgından deil hisslerin
onun ilgisi sevgisi gidicek die korkuosun bence
sevilmek hoşuna gidior tabkki nazının geçmesi
bence biran önce son ver buna ya sevgılı ol ya uzaklaş çnkü gerçek sevenin ahı tutar canım
üzülen sen olursun önune bak arklgını bitirme ama yeşil ışık yakma derim(!)

canım o öle biri deil bn ona hyatndaki en kötü seyi ypsam ble ah etmez eminm bundan.. yesil ışık yakmıorm zten ki kndisi istiyo bnle asla irtibatını kesme evlensen ble diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…