Çaresiz Anne

PERSONA NON GRATA_

BAYAN DOĞRU
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
767
1.808
313
Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor

Önce canına tak ettiği yerde şu bıdı bıdıyı yapanların yanında bi cinnet geçir. Dök içini rahatla. Sonra kulaklarını millete tıka.

Arada da ayar vermeyi unutma sakın.. mesela : emzirmek istemiyorum.. sütüm bol ama sırf bebeğim mahrum kalsı diye emzirmiyorum. Bilerek aç bırakıyorum gibi gibi..

çeneleri tutulasıcalar

Canım takma bu kadar. Öyle seyler var olan sütü getirir olmayan süte ne yesen ıcsen boşuna. Al ben mesela. Yoktu maalesef neler yedim gene YOk gene YOk. Ne kadar üzülüyordum. Su an kızım 16 aylık kafamı duvarlara vurasım gelıyor o en güzel en kıymetli anlarımı kendıne bu sekılde zehri ettiğim için. Mama ver çocuğa aç kalmasın ben günde bir sonra 2 ye çıkardım derken 6 aya kadar anne sütü + mama verdim. Sut içen de büyüyor mama yıyende. Sımdı ıkıncıye hamıleyım. Bu seferde olmazsa hıc uzulmıcem. Mama verırım olur biter

Kızlar neler yaptım olmadı. Ağlamaktan gözlerim o kadar ağrıyordu. Sürekli emzirmeye çalışıyorum. Ama boş memeyi çektikçe kızım ağlıyor. Millete laf yetmiyor.

Bebeğini mama ile büyütmüş bir anneyim
Herkesin kendi çocuğu
Bir yakınımda hep emzirdi
Bilin bakalım kimin çocuğu hastalıktan kurtulmuyor
Kimin çocuğu üstünü örtmemesine rağmen hiç hasta olmaz Ayağında çorap hiç giynez
Sen emzirirsin bu seferde memeden kes derler takma kimseyi
Anne sütü almadı mı hiç. Güzel örneklere ihtiyacım var.surekli hasta olacak sağlıksız olacak diye dusunuyorum

Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor
Canım ya; kendimi gördüm sende. Üzülme bu kadar. Vicdan azabı çekecek bir şey yok. Göğüslerden geçen süt keselerinin çok fazla olmasından kaynaklı olabilir demişti, doktor bana göğüs röntgeni sonrası. Çok karmaşık göğüs yapınız diye de eklemişti. Mama elbette bir anne sütü değil ama yapılacak çok fazla bir şey yok. Bana da söylemişlerdi aynısını ama kabullendim ben. Kızım 6, oğlum 4 ay emdi. Canınız sağolsun, önemli olan miniğin ve sizin sağlığınız. Eğer siz moralinizi yüksek tutarsanız emin olun, bebeğiniz de bunu olumlu gözlemleyeceksiniz. Sevgiyle ve sıkıntısız büyütünüz bebeğinizi.

Kendinize gelin nolur..
Ac birakmiyorsunuz sonucta, bazi kisilerin sutu az oluyor, bnmde sutum hep az oldu.
Ben dert etmedim,agzini acani susturdum biraktim, yetmedigi yerde mama verdim.
Iki cocugumda saglikli hicbir eksiklikleri yok.
Uzmeyin kendinizi

Abartma istersen. Çocuk sağlıklı olduktan sonra bunların ne önemi var? Elinden geleni yapmışsın yoksa yok yani ne yapalım.. Üzülmene değmez.

Siz boyle stres yapıp ağladıkça sütünüz gelmez tabi. Ilk once sakin olmaya çalışın. Mama ile büyümüş çocukların neyi varmış??? Bu şekilde bakın olaya lutfen.
O konuşanlara da pat diye verin cevabını bi kalakalsinlar oylece. Sinirlendim.

Abartma istersen. Çocuk sağlıklı olduktan sonra bunların ne önemi var? Elinden geleni yapmışsın yoksa yok yani ne yapalım.. Üzülmene değmez.
Beni anlamanız için yaşadıklarıma benzer şeyler yaşamış olmanız lazım. Neler çektiğimi bir ben bilirim.Evladina yetememek bir anne için ne kadar zordur

Ben dogdugundan beri mama veriyorum cunku tek meme var emebilecegi.. niye kahroluyorsunuz mama verdikce? Bunda ben kotu bisey yada eksik bisey goremiyorum.. benim 2 ay bitti hala niye tek meme acaba ac mi cocuk diyen oluyor ama ben annem bile olsa cevabini veriyorum sizde verin susmayin . Ama bebisinizi meme yada mama ile beslediginize kahrolmayin.. cok uzuldum o cümlenize..

Kızlar neler yaptım olmadı. Ağlamaktan gözlerim o kadar ağrıyordu. Sürekli emzirmeye çalışıyorum. Ama boş memeyi çektikçe kızım ağlıyor. Millete laf yetmiyor.

Olmayinca olmiyor sut bu insanlar niye anlamiyor!!
Banada ayni baski olmustu emzir gelir,cocuk acikliktan basbas bagriyor emzir diyorlar. Allah yardimcin olsun canim yaa

Ben dogdugundan beri mama veriyorum cunku tek meme var emebilecegi.. niye kahroluyorsunuz mama verdikce? Bunda ben kotu bisey yada eksik bisey goremiyorum.. benim 2 ay bitti hala niye tek meme acaba ac mi cocuk diyen oluyor ama ben annem bile olsa cevabini veriyorum sizde verin susmayin . Ama bebisinizi meme yada mama ile beslediginize kahrolmayin.. cok uzuldum o cümlenize..
Beni anlayan birileri olmasına çok sevindim arkadaşım. Boğazım düğümleniyor. Meleğim şimdi kucağımda uyuyor

Abartamayin canım bende sadece 3 ay anne sütü almışım beş kız kardeşin içinde en uzun boylu(1.68 )ve bünyesi en sağlam benim.her hazır mama yiyen sağlıksız mı büyüyor.ha bu arada elalemi de s****r et gitsin

Back
X