- 2 Şubat 2018
- 343
- 182
- 33
- Konu Sahibi Plutonn0508
Yalnızlığı iliklerime kadar hissediyorum. Çaresizliği, kimsesizligi. Annem babam yasiyorlar. Ama 10 saat uzaktalar. 1,5 yıldır uzak bir sehirde çalışıyorum. İsyerinde sürekli sorunlarim bitmedi. Her calisma ortamindan kacmak istedim. 2 kez calisma ortami degistirdim sadece 1,5 yılda ve bu 3. çalisma yerim. Nedenleri işimi yapamadığım için dislandigim ve istenmedim içindi. Şimdiki ortamimda da üstüste hatalar yaptigim için istenmiyorum. Beni görmek istemediklerini ama mecbur kaldiklarini hissediyorum çünkü iyi insan olduklari için. Ama ben hissediyorum. Iki kez istifa ettim olmadi.sonuncusunda babam gitmis yönetime dilekcemi kabul etmemelerini istemiş. Bu sehre ilk geldigimde biriyle evde kaliyordum. 4 ay kaldım sonra ordan çıktım anlasamadigim ve surekli aşagilandigimi hissettiğim icin. Sonra iki kez de yurt degistirdim. En son eve çıktım tek başıma ailemin yardimiyla. 5 aydir tek kaliyorum kocaman bi evde. Ailem yanima geldi kalmak için 40 gün kalabildiler sadece. Acı bir olay yaşadım çünkü. Ikinci kez istifa etmemin nedeni de büyük etken buydu. Suçluluk hissetmem. Nedenini burda belki beni taniyan biri okur da kim olduğumu anlar diye soyleyemiyorum.
Ne kitap okuyabiliyorum, ne namaz kilabiliyorum. Ne gezi turlarina ne kurslara katilabiliyorum. Nedenleri de calisma gunlerimle çalıştığı için tur gunleri ve kurs günleri. Zaten isteğim de yok gezmek için. Evlenip bu yalnızlıktan kurtulmak istiyorum ama o da olmuyor. Konustugum biri var. Evlenmek istiyor ama belli bi tarih verdi o tarihi bekliyorum. Ama onla da evlenecegimi sanmiyorum. Bu yüzden de soğuk davraniyorum. Yani ailem var. O da var. Ama hepsi uzak şehirde. Ben artık her günümün birbiriyle aynı olmasindan bıktım. Namaz kilmak istiyorum onu bile yapamıyorum. Kitap okumak istiyorum okuyamiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Buraya neden yazıyorum onu da bilmiyorum. Biliyorum caresi olmadığını. Sadece içimi dökmek istedim belki de. Hayırlı ramazanlar.
Ne kitap okuyabiliyorum, ne namaz kilabiliyorum. Ne gezi turlarina ne kurslara katilabiliyorum. Nedenleri de calisma gunlerimle çalıştığı için tur gunleri ve kurs günleri. Zaten isteğim de yok gezmek için. Evlenip bu yalnızlıktan kurtulmak istiyorum ama o da olmuyor. Konustugum biri var. Evlenmek istiyor ama belli bi tarih verdi o tarihi bekliyorum. Ama onla da evlenecegimi sanmiyorum. Bu yüzden de soğuk davraniyorum. Yani ailem var. O da var. Ama hepsi uzak şehirde. Ben artık her günümün birbiriyle aynı olmasindan bıktım. Namaz kilmak istiyorum onu bile yapamıyorum. Kitap okumak istiyorum okuyamiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Buraya neden yazıyorum onu da bilmiyorum. Biliyorum caresi olmadığını. Sadece içimi dökmek istedim belki de. Hayırlı ramazanlar.