Arkadaşlar ben ailemin yanına geldim 15 günlüğüne.Memleketimdeyim yani.Ama BAKIN NELER OLDU:çok üzgünüm:
Baştan anlatayım:
Eşimle telefonda konuşuyorduk,ben buraya geleli 1 hafta olmuştu.Benim de aklıma soru sormak geldi dedim ki telefonda:
"Aşkım ben 2 ay kalmak istesem ne derdin?"
Amacım onun --beni şimdiden çoooooook özlediğini ve buna dayanamayacağını --duymaktı.Ama öyle olmadı:çok üzgünüm:senağlama
Bana "Aşkım 2 ay mı kalmak istiyosun doğru söyle "dedi.
"Hayır aşkım valla diil ,öylesine sordum,meraktan..." dedim.
"İzin verirdim"dedi.Ben tabii şokkkk:bbo:
Tekrar sordum dayanamadım...
"Peki 3 ay???"
"Aşkım 3 ay,4 ay sınırsızz,sana süre yok dilediğin kadar" dedii...
Tabi ben şok üstü şok:bbo:
"Hadi ya "diyebildim.Ama ses tonum artık buz gibiydi ve devam ettim.
"Yok artık,çok olmadı mı ne diyosun!!!"dedim.
"Sen de eşşek değilsin ya o kadar kalmazsın heralde "dedi.
Neyse bu konuşma tam bir hayalkırıklığı oldu benim için ve kapadık.:1no2:
Aynı günün gecesinde ise telefonda konuştuk tekrar ii geceler dilemek için.
Bana konuşurken :
"Bugün beni çok gerdin,sabahtan beri moralim çok bozuk" dedi buz gibi bi ses tonuyla,
"Senin bu abuk sabuk soruların beni geriyo "dedi ve devam etti.
"İstediğin bi cevap var kafanda ve onu duymak istiyosun benden.Ben nasıl bulayım senin istediğin cevabı ?"dedi bağırarak.
"Bana bu tarz saçma sapan sorular sorma asla"dedi.
Ben de "Senin tepkini ölçmek için,meraktan sordum"dedim.
"Sen kimsin benim tepkimi ölçüyosun,ne demek ya bu,biz nişanlı mıyız ,o günler nişanlılıkta kaldı"diye bağırıp çağırıp telefonu yüzüme kapadı.Aradım meşgule aldı...Aradım meşgule aldı...Aradım açtı "Arama ya" dedi bağırdı ve kapadı...çokkkkkkkkkkkk sinirliydi (eşim çooook sinirlidir,siniri kolay yatışmaz)
-----------------------------
Ertesi sabah ben aradım "günaydın" demek ve bu kabusu bitirmek için...Aradım öğlene doğru,meşgule aldı,aradım meşgule aldı,aradım meşgule aldı...
Ben de 2 saat filan bekledim,sonunda msj attım.
"Aşkım seni aradım çünkü benim eşimsin çok değerlisin,haksız olduğum için aramadım.Bu kadar ufacık bi sorunun bizi bu kadar üzeceği aklıma gelmemişti.Şunu anladım ki bizim senle sorunumuz benim saçma sorularım değil,bu olayın büyümesi.İki olgun insan olarak konuşmak istersen senin aramanı beklicem." yazdım.
Yarım saat sonra aradı.
"Aşkım mesajını TAM okuyamadım işteyim çok yoğunum ondan açamadım,açmaya müsait değildim ondan dedi.Ben de "Aşkım o mesajı İYİCE oku ve bana hak ver olur mu "dedim."Tamam" dedi.
Saat 7 gibi beni aradı işten gelmişti.Hal hatır filan derken;
"Mesajını okudum ,hiç beğenmedim,hiç de hak vermedim sana "dedi,
Ben yine şoklardayımm...Arkadaşlar sırf sorun tek taraflı olmasın diye çoğul ekler kullanmıştım ,onu suçlamak değil ikimizi suçlamaktı yaptığım.Anlaşılan kendinde hiç hata görmüyordu.Bu sefer de ben:
"Bana bağırdın çağırdın telefonu meşgule aldın,ertesi sabah ben aradım,burada olgunluk yağtığımı düşünüyorum.Sorduğum soruya gelince her kadın eşine bu tarz sorular sorabilir aşkım bu bir çeşit nazdır.Kendimi haksız görmüyorum,mesajımın da arkasındayım" dedim gayet yapıcı...
O ne dese beğenirsiniz...
"Bana o tarz sorular soramazsın,ben de kaldıramam, nazına da taviz veremem,çekemem "dedi, sinirden sesi adeta kükrüyordu.
Bağırdı çağırdı "gerizekalı" dedi......telefon kapandııııııııııııııııııııııııııııı.
----------------------
Ve dünnnnnnnnnnn
Ben de aramadım,o da beni aramadı...
----------------------
Bugün aynı şekilde ......
İnanın AİLEMİN YANINDAYIM ELİM KOLUM BAĞLI KALDI. ARASAM YİNE HAKSIZ OLAN BENMİŞİM GİBİ DAVRANACAK,KENDİNE TOZ KONDURMAYACAK VE BEN HEP MAĞDUR OLACAĞIM BÖYLE DURUMLARDA...ARAMASAM İÇİM HİÇ RAHAT ETMİYO .AMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM. GERÇEKTEN FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR,ZOR DURUMDAYIM...:enbuyukkk:
Baştan anlatayım:
Eşimle telefonda konuşuyorduk,ben buraya geleli 1 hafta olmuştu.Benim de aklıma soru sormak geldi dedim ki telefonda:
"Aşkım ben 2 ay kalmak istesem ne derdin?"
Amacım onun --beni şimdiden çoooooook özlediğini ve buna dayanamayacağını --duymaktı.Ama öyle olmadı:çok üzgünüm:senağlama
Bana "Aşkım 2 ay mı kalmak istiyosun doğru söyle "dedi.
"Hayır aşkım valla diil ,öylesine sordum,meraktan..." dedim.
"İzin verirdim"dedi.Ben tabii şokkkk:bbo:
Tekrar sordum dayanamadım...
"Peki 3 ay???"
"Aşkım 3 ay,4 ay sınırsızz,sana süre yok dilediğin kadar" dedii...
Tabi ben şok üstü şok:bbo:
"Hadi ya "diyebildim.Ama ses tonum artık buz gibiydi ve devam ettim.
"Yok artık,çok olmadı mı ne diyosun!!!"dedim.

"Sen de eşşek değilsin ya o kadar kalmazsın heralde "dedi.
Neyse bu konuşma tam bir hayalkırıklığı oldu benim için ve kapadık.:1no2:
Aynı günün gecesinde ise telefonda konuştuk tekrar ii geceler dilemek için.
Bana konuşurken :
"Bugün beni çok gerdin,sabahtan beri moralim çok bozuk" dedi buz gibi bi ses tonuyla,
"Senin bu abuk sabuk soruların beni geriyo "dedi ve devam etti.
"İstediğin bi cevap var kafanda ve onu duymak istiyosun benden.Ben nasıl bulayım senin istediğin cevabı ?"dedi bağırarak.
"Bana bu tarz saçma sapan sorular sorma asla"dedi.
Ben de "Senin tepkini ölçmek için,meraktan sordum"dedim.
"Sen kimsin benim tepkimi ölçüyosun,ne demek ya bu,biz nişanlı mıyız ,o günler nişanlılıkta kaldı"diye bağırıp çağırıp telefonu yüzüme kapadı.Aradım meşgule aldı...Aradım meşgule aldı...Aradım açtı "Arama ya" dedi bağırdı ve kapadı...çokkkkkkkkkkkk sinirliydi (eşim çooook sinirlidir,siniri kolay yatışmaz)
-----------------------------
Ertesi sabah ben aradım "günaydın" demek ve bu kabusu bitirmek için...Aradım öğlene doğru,meşgule aldı,aradım meşgule aldı,aradım meşgule aldı...
Ben de 2 saat filan bekledim,sonunda msj attım.
"Aşkım seni aradım çünkü benim eşimsin çok değerlisin,haksız olduğum için aramadım.Bu kadar ufacık bi sorunun bizi bu kadar üzeceği aklıma gelmemişti.Şunu anladım ki bizim senle sorunumuz benim saçma sorularım değil,bu olayın büyümesi.İki olgun insan olarak konuşmak istersen senin aramanı beklicem." yazdım.
Yarım saat sonra aradı.
"Aşkım mesajını TAM okuyamadım işteyim çok yoğunum ondan açamadım,açmaya müsait değildim ondan dedi.Ben de "Aşkım o mesajı İYİCE oku ve bana hak ver olur mu "dedim."Tamam" dedi.
Saat 7 gibi beni aradı işten gelmişti.Hal hatır filan derken;
"Mesajını okudum ,hiç beğenmedim,hiç de hak vermedim sana "dedi,
Ben yine şoklardayımm...Arkadaşlar sırf sorun tek taraflı olmasın diye çoğul ekler kullanmıştım ,onu suçlamak değil ikimizi suçlamaktı yaptığım.Anlaşılan kendinde hiç hata görmüyordu.Bu sefer de ben:
"Bana bağırdın çağırdın telefonu meşgule aldın,ertesi sabah ben aradım,burada olgunluk yağtığımı düşünüyorum.Sorduğum soruya gelince her kadın eşine bu tarz sorular sorabilir aşkım bu bir çeşit nazdır.Kendimi haksız görmüyorum,mesajımın da arkasındayım" dedim gayet yapıcı...
O ne dese beğenirsiniz...
"Bana o tarz sorular soramazsın,ben de kaldıramam, nazına da taviz veremem,çekemem "dedi, sinirden sesi adeta kükrüyordu.
Bağırdı çağırdı "gerizekalı" dedi......telefon kapandııııııııııııııııııııııııııııı.
----------------------
Ve dünnnnnnnnnnn
Ben de aramadım,o da beni aramadı...
----------------------
Bugün aynı şekilde ......
İnanın AİLEMİN YANINDAYIM ELİM KOLUM BAĞLI KALDI. ARASAM YİNE HAKSIZ OLAN BENMİŞİM GİBİ DAVRANACAK,KENDİNE TOZ KONDURMAYACAK VE BEN HEP MAĞDUR OLACAĞIM BÖYLE DURUMLARDA...ARAMASAM İÇİM HİÇ RAHAT ETMİYO .AMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM. GERÇEKTEN FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR,ZOR DURUMDAYIM...:enbuyukkk: