ay benim eşimde kova,hiç çekilmiyorlar bazen.benim eşimde böyledir,ben artık sormuyorum sadece seni çok özledim diyorum oda dicekse güzel bişey söylüyor,ama ben daha çok sana hakaret etmesine takıldım,benim eşimde böyle kelimeler kullanırdı son bir senedir kullanmıyor çünkü biz bir takım sorunlar yaşadık ve ben içimde olan herşeyi kustum ona,bana hakaret ettiğinde gözümde onun çok küçüldüğünü içinin aslında nasıl pislikle dolu olduğunu ve bana söylediği her kelimeyi kendisinin hakettiğini,bir erkek karısına böyle kelimeler söylememesi gerektiğini,benim ona emanet olduğumu ve onu asabiyetini çekmek zorunda olmadığımı tıpkı onun benim kaprislerimi çekmek zorunda olmadığı gibi söyledim ki ben ona karşı hiç hakaret kelimeleri kullanmadım.benimki herkesin yanında hakaret ederdi,bak daha yeni evlisiniz ve onun sana hakaret etmesine izin verme yoksa sonu gelmez en ufak şeyde hakaret eder sana,sakin ve tatlı dille konuş,ben bağırarak söyledim herşeyi ama ben dolmuştum çok,ama sen bunu yapma,sen tatlılıkla konuş sana hakaret etmesin zamanı geldiğinde böyle bişey olduğunda konuş durup dururken bu konuyu açma,bu durumdan rahatsız olduğunu söyle o sinirlenirse bile sakin dur karşısında mümkün olduğunca,sende bu tarz sorular sorma erkekler bizim kadar ince olamıyorlar,,,onlara bu sorular çok karmaşık geliyor anlayamıyorlar,onların mantığı düz mantık aslında,erkeklere karşı açık olmak lazım,hani biz bazen kadınlar surat asarız eşimiz neyimiz olduğunu sorduğunda onlara hiç diye cevap veririz,onların bizim sıkıntımızı anlamasını bekleriz sonra,ben yapardım eskiden bunu artık yapmıyorum çünkü anladım ki ''hiç''demek erkekler için gerçekten HİÇ anlamına geliyor,o bizim dediğimiz ''hiç''in altındaki anlamı göremiyorlar,
bu arada 15 gün uzun bir zaman ben kalamam o kadar ayrı,erkek milletini uzun süre yalnız bırakmaya gelmez.araya soğukluk girer.ben eşim olmadan mecbur kalmadıkca kalmam kendi ailemde nede onun ailesinde hiç bir yerde.