Caresiz kalmak..

- Pudra Pembe -

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
2.977
17.162
408
30
Merhaba kizlar.

Bugun baktim evleneli 5 yil olmus, dünya güzeli bir kiz evladim olmus..
Bu zamanda ben kilo almisim,esim icin karakterimi degistirmisim, sacimi örtmüsüm.huylarimdan eser kalmamis. Onun icin bambaska insan olmusum.

Esim genel olarak eli acik disari hayati olmayan kiziyla ilgili bir insan.
Gel gelelim. Benimle ilgi sifir.
Ben onunla evlenirken bir cocugu vardi birakip anne gitmis cocugu,,babaannede baska bir ilde kaliyor cocuk.. ilk zamanlarda keske olmasaydi dedim ama sevdim sonradan cocukla aramizda oyle bir sevgi bagii oldu ki anlatamam.o bana anne dedi. Ben ona oglum. Bos zamanlarda yanina gittim. Kaynanamin cenesi durmadi,yok x karisini seviyordu yok nazar degdi. Simdi ne oldu seni cekiyor gibi cümleler kullandi. Ben hastalandim boyle konusmalarina.. psikologlara gittim.. ilac kullandim. Zamanla gecti laflarin acisi..

Esimle siddetli kavgalarimiz oldu cam mi kirilmadi , esyami firlatilmadi.. bunun sonucu ben 2 tane ameliyat gecirdim ama ondan vazgecmedim.. evden gittiigi bir zaman arkasindan ayakkabisiz ,corapla gitme diye aglayarak gittigimi biliriim.. bana kizmayin seviyordum gittim.. eve dondugumde ayaklarim kanamis corabim yirtilmisti....

Simdi okadar siddetli kavgalar yok agiz dalasi yapiyoruz sadece benim esim okadar mukemelim diyen bir insan kii ona haksziligi kabullendirmezsiniz.. yani konusun demeyin,aile terpisti hic demeyin anlamiyor cunku..

Simdi gene kotuyuz.. evin yapilacak yerleriyle ilgilenmiyor sanki otel kiziyorum bak burasi bizim evimiz erkegin yapacagi isler var hallet diyorum.. beni gecim sıkıntısı sarmis diyor adam evle ugrasamam. Calisiyim diyorum izin vermiyor.

Mutlu degilim diyorum . Bosanalim diyor. Mutlu.edeyim seni demiyor.
Sen kendi kafana yatkin birini bulabilirsin diyor, 1seneden az omrumuz kaldi diyor.. ve kusup surati asik oturuyor.

Ben bosanmayi nasil kaldirrim bilmiyorum. Babasiz buyudum. Kizimda buyumumesin diyorum..
Kizim babasi ise giderken bile aglar gunde elli defa arar. Ayrilirsak onu gorse bile eve gelemesini ister..
Cok caresizim isim yok zaten ailemde yok..
Kizima uzuluyorum.
Kendime uzuluyorum..
Ayrildiktan sonra o mutlu olurda ben hayat mucadelesi verirsem diye korkuyorum.
Caresizim ..

Biraz adamin üstüne gitmemeye çalışin..mutlu olmaya çalisın..beraber altivite yapacaginız anlar olusturmaya çalişın biraz kendinize zaman ayirin...insallah düzelir araniz..adam kendinden geçmiş gibi onu kendine getirin..

Biraz adamin üstüne gitmemeye çalışin..mutlu olmaya çalisın..beraber altivite yapacaginız anlar olusturmaya çalişın biraz kendinize zaman ayirin...insallah düzelir araniz..adam kendinden geçmiş gibi onu kendine getirin..
Onun icin yaptigim herseyi konuda anlattim. Cocuguna annelik. Yeni bir kisilik yarattim onun icin .. daha ne kadar ödün verebilirim kendimden? Daha ne yapmam lazim yaranmak icin.. bu kadar sey yapmisim kendine gelmemis. Simdi ne yapcamda kendine gelicek ki..

5 yıl daha çok erken yaa bu konuma gelmenız için.

Kayınvalidnızle görüşmeyın bu nasıl bı patavatsız kadın ya !
Görüşmek zorundaysanız da lafı ağzına geri verın .

Eşinizle szin aranızdakı problemler çok buyuk .
5 yllık evlılıkte boşanma lafları geçmemeli .

Evdeki işleri kkısa bır sure kaldıırın rafa .
Adamın bişeyle canı sıkkın gıbı duruyor.
Madii durumlarınız mı kötü ?
Erkekler sorunları çogunlukla içleine atarlar.
Alın bı akşam adam akıllı çekin knarı.
Konuşmuyorsa bırakın . Sakın kafayla söyle 1 2 hafta ayrı kalın .
Baktın hala aynı kafa da gıdıyor .
Tek yol kalıyor .

Çocğun babasız da gayett güzel buyur. Mutlu buyur.

5 yıl daha çok erken yaa bu konuma gelmenız için.

Kayınvalidnızle görüşmeyın bu nasıl bı patavatsız kadın ya !
Görüşmek zorundaysanız da lafı ağzına geri verın .

Eşinizle szin aranızdakı problemler çok buyuk .
5 yllık evlılıkte boşanma lafları geçmemeli .

Evdeki işleri kkısa bır sure kaldıırın rafa .
Adamın bişeyle canı sıkkın gıbı duruyor.
Madii durumlarınız mı kötü ?
Erkekler sorunları çogunlukla içleine atarlar.
Alın bı akşam adam akıllı çekin knarı.
Konuşmuyorsa bırakın . Sakın kafayla söyle 1 2 hafta ayrı kalın .
Baktın hala aynı kafa da gıdıyor .
Tek yol kalıyor .

Çocğun babasız da gayett güzel buyur. Mutlu buyur.

Evet. Dukkanimiz var ve bir suru borc o ne kadar eve yansitmiyorum desede yansitiyor. Ama sorumlusu biz degilizki girme o ise dedik dinlemedi.. simdi isler yolunda degil.
Konusamiyoruz ki konusma baslayinca sesi yukseliyor bagirmaya basliyor.. biraz ilerlerse ben gidicem diyor. Konusulmuyor. Konusulmuyor. Cok üzgünüm

Evet. Dukkanimiz var ve bir suru borc o ne kadar eve yansitmiyorum desede yansitiyor. Ama sorumlusu biz degilizki girme o ise dedik dinlemedi.. simdi isler yolunda degil.
Konusamiyoruz ki konusma baslayinca sesi yukseliyor bagirmaya basliyor.. biraz ilerlerse ben gidicem diyor. Konusulmuyor. Konusulmuyor. Cok üzgünüm
En azından şu işşi yoluna girne kadar konuşmasan mı .
Bırak ne yaparsa yapsın .
Kızınla ilgilen .
Yokmuş gbi davran.
Bişey isteme.
Eminim senıde çok sevıyor.
Biraz idare et.

Ama dersen ki 5 yıldır idare edıyorum .
Ozamn benım tek bır lafım kalır . Ama sana da bunu söylemek ıstemıyourm.

En azından şu işşi yoluna girne kadar konuşmasan mı .
Bırak ne yaparsa yapsın .
Kızınla ilgilen .
Yokmuş gbi davran.
Bişey isteme.
Eminim senıde çok sevıyor.
Biraz idare et.

Ama dersen ki 5 yıldır idare edıyorum .
Ozamn benım tek bır lafım kalır . Ama sana da bunu söylemek ıstemıyourm.

İsler düzene girecek gibi degil zaten bir senedir boyle.
Bende insanim sevilmeye sevmeye ihtiyacim var..
Yabanciyiz. Her ne kadar soylemek istemem desende biliyorum elinde sonunda bitecek cozumi kalmadi cunku..

Yabanciyiz. Her ne kadar soylemek istemem desende biliyorum elinde sonunda bitecek cozumi kalmadi cunku..
en azından kızın okul çağına gelene kadar sabret.
ama her şeyi boşvermeyi öğren.
kızın büyüyünce de işe gir.
eşine sormana ya da izin almana gerek yok.
çünkü böyle devam ederse zaten inceldiği yerden kopacak.

Hakkında hayırlısı canım .
Rabbım kızın içinde senin içinde güzel mutlu bır hayat nasip etsin.
Üzüldüğünüz 1000 katı sevının inşallah

en azından kızın okul çağına gelene kadar sabret.
ama her şeyi boşvermeyi öğren.
kızın büyüyünce de işe gir.
eşine sormana ya da izin almana gerek yok.
çünkü böyle devam ederse zaten inceldiği yerden kopacak.

Evet belkide koptu . Isyan etmek istemiyorum ama yaptiklarimin karsiligi bumuydu?hic mi hakkim gecmemis..

Bazı mantıksızlıkları ben anlayamıyorum. İşe girmenize izin vermiyor ama sizinle boşanmaya razı. Yani bazı şeyler zihniyetten kaynaklanıyor. Yani ise girmenize izin vermemesi sizi kıskandığı için değil. Hayatta her şey zihniyet meselesi. Aynı zihniyette olduğumuz insanları seçmek o kadar önemli ki...

neden bukadar fedakarlık yaptınız..
eşinize olan ilginizi azaltın eger geçim sıkıntısı varsa ekmek paranızı evin bakımına yatırmasını beklemeniz dogru degil.
validenize gelince nazara çok inanıyorsa okusaymış giden gelinini kalan oglunu.baksanıza oglunda hala nazarın etkisi var.
ev de iş yapmayı deneyin.iş dagıtan yerler mutlaka vardır.
yada kızınızı validenize bırakıp gündelik evlere yardımcılıga gidin.

Kv çok gereksiz konuşmuş yalnız eşinizin hareketleri de onu destekler gibi sanki.

Hem evlenip hem de evlilik hayatına adapte olamayan insanlar vardır,eşiniz de öyle gibi sanki.Ne kadar borç,sıkıntı olursa olsun bu eşe ilgiyi azaltmaya sebep degil.

Öbür evladı nasıl uzak bir şehirde babasız annesiz büyüyorsa sizin evladınız da pekala babasız büyüyebilir.En azından siz olursunuz yanında.Ve mücadele etmek zorundasınız.Çalışmıyorsanız şayet.

Merhaba kizlar.

Bu zamanda ben kilo almisim,esim icin karakterimi degistirmisim, sacimi örtmüsüm.huylarimdan eser kalmamis. Onun icin bambaska insan olmusum.

Ben onunla evlenirken bir cocugu vardi birakip anne gitmis cocugu,,babaannede baska bir ilde kaliyor cocuk.. ilk zamanlarda keske olmasaydi dedim ama sevdim sonradan cocukla aramizda oyle bir sevgi bagii oldu ki anlatamam.o bana anne dedi. Ben ona oglum. Bos zamanlarda yanina gittim. Kaynanamin cenesi durmadi,yok x karisini seviyordu yok nazar degdi. Simdi ne oldu seni cekiyor gibi cümleler kullandi. Ben hastalandim boyle konusmalarina.. psikologlara gittim.. ilac kullandim. Zamanla gecti laflarin acisi..

Esimle siddetli kavgalarimiz oldu cam mi kirilmadi , esyami firlatilmadi.. bunun sonucu ben 2 tane ameliyat gecirdim ama ondan vazgecmedim.. evden gittiigi bir zaman arkasindan ayakkabisiz ,corapla gitme diye aglayarak gittigimi biliriim.. bana kizmayin seviyordum gittim.. eve dondugumde ayaklarim kanamis corabim yirtilmisti....

Simdi okadar siddetli kavgalar yok agiz dalasi yapiyoruz sadece benim esim okadar mukemelim diyen bir insan kii ona haksziligi kabullendirmezsiniz.. yani konusun demeyin,aile terpisti hic demeyin anlamiyor cunku..

Simdi gene kotuyuz.. evin yapilacak yerleriyle ilgilenmiyor sanki otel kiziyorum bak burasi bizim evimiz erkegin yapacagi isler var hallet diyorum.. beni gecim sıkıntısı sarmis diyor adam evle ugrasamam. Calisiyim diyorum izin vermiyor.

Sen kendi kafana yatkin birini bulabilirsin diyor, 1seneden az omrumuz kaldi diyor.. ve kusup surati asik oturuyor.

Ben bosanmayi nasil kaldirrim bilmiyorum. Babasiz buyudum. Kizimda buyumumesin diyorum..
Kizim babasi ise giderken bile aglar gunde elli defa arar. Ayrilirsak onu gorse bile eve gelemesini ister..
Kizima uzuluyorum.
Kendime uzuluyorum..
Caresizim ..
İşiniz yok şu an ama mesleğiniz var mı?
Ayrıca sizi üzmek istemem ama siz boşanmasanız bile yakında eşiniz boşayacak:110:

Merhaba kizlar.

Kizima uzuluyorum.
Kendime uzuluyorum..
Caresizim ..

Yapacağınız şey bir işe girip çalışmak eşinize destek olmak belki maddi anlamda sıkıntı çektiği için bu tutarları olabilir işe girdiğinizde ona ufakta olsa destek oldugunuzu gördüğünüzde sorunlar halledelebilir gibi bir durum var boşanma konuları bana göre erken hele ortada cocuk varsa biraz iyi niyet biraz hoşgörü biraz destek olumlu olarak size geri döner

neden bukadar fedakarlık yaptınız..
eşinize olan ilginizi azaltın eger geçim sıkıntısı varsa ekmek paranızı evin bakımına yatırmasını beklemeniz dogru degil.
validenize gelince nazara çok inanıyorsa okusaymış giden gelinini kalan oglunu.baksanıza oglunda hala nazarın etkisi var.
ev de iş yapmayı deneyin.iş dagıtan yerler mutlaka vardır.
yada kızınızı validenize bırakıp gündelik evlere yardımcılıga gidin.
Yakinimda kizimi birakacagim kimse yok..
Ev islerinide baktim bulamadim..
Ise girmek bende isterim.. karsimdaki insan onada bir kulp buluyor..

Sevmek fedakarlik demek degil mi zaten ?

Canım eşine birini bulursun demek ne demek mücadele yok herkesin borcu var benim eşimin bekarlikdan 30milyar borcu var 4 5 kredi kart ödedi benlen evneli bekarlik ev birken bunalimdaydi ben o derece gidecektim artik kaynana bi andan bizimki katki olamiyor evli miyiz belli değil di evi bi ayridik ben arada kafaya takiyom otekiler bitti 30 milyar duruyor ole odenmedide simdi o kafaya takmıyor yeyip icip eşimle ilgilenmicem mi ne edelim borçları yuzu nden olsa bunu yapsa bende katlanamam ama tabi farklı konuları var dört dörtlük değil allah sabır versin bitanem

Back
X