• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresiz kalmak..

Yapacağınız şey bir işe girip çalışmak eşinize destek olmak belki maddi anlamda sıkıntı çektiği için bu tutarları olabilir işe girdiğinizde ona ufakta olsa destek oldugunuzu gördüğünüzde sorunlar halledelebilir gibi bir durum var boşanma konuları bana göre erken hele ortada cocuk varsa biraz iyi niyet biraz hoşgörü biraz destek olumlu olarak size geri döner

İşiniz yok şu an ama mesleğiniz var mı?
Ayrıca sizi üzmek istemem ama siz boşanmasanız bile yakında eşiniz boşayacak:110:
Yok canim meslekte yok iste yok hic bir sey yok

Evlilik de saygı sadakat çok önemli. Bana değer veremeyen "sen daha iyisini bulursun"diyen adamdan ne bekliyorsun ki? Kendinize değer verin.

Işte hicbir zaman bu kadar cok sevip değer gostermeyeceksin. Resmen adamin bi tarafi kalkmis. Size davrandığı gibi sizde ona davranin peki bakalim nolacak.
Bosanincada ölüm yok ucunda sanki adam cok mutlu etmiste sizi naparim onsuz diyorsunuz. Benim annemde büyük bi askla evlenmis ben bir yasindayken boşanmış. Ölmedi yani ayakta hala

Allah yardımcın olsun canım:110: Evde bir şeyler yapmayı denesen ya da bir yerlere eşinden habersiz başvursan? Çünkü durum çok iyi gözükmüyor,kendini ve yavrularını koruman lazım
Tamamen baglar kopmadan boyle birsey yapamam. Agzina laf vermis olurum. Yani biseylerin kesim olmasi lazimm..

en azından kızın okul çağına gelene kadar sabret.
ama her şeyi boşvermeyi öğren.
kızın büyüyünce de işe gir.
eşine sormana ya da izin almana gerek yok.
çünkü böyle devam ederse zaten inceldiği yerden kopacak.
Bende çalışmak için Allahın izniyle oğlumun büyümesini bekliyorum.
Evde çocukla ilgilenen kadın bide ilgi görmüyorsa herşeyi büyütüyor kuruyorda kuruyor kendimden biliyorum :4:

Işte hicbir zaman bu kadar cok sevip değer gostermeyeceksin. Resmen adamin bi tarafi kalkmis. Size davrandığı gibi sizde ona davranin peki bakalim nolacak.
Bosanincada ölüm yok ucunda sanki adam cok mutlu etmiste sizi naparim onsuz diyorsunuz. Benim annemde büyük bi askla evlenmis ben bir yasindayken boşanmış. Ölmedi yani ayakta hala

Duygusal bakiyorum sonucta en guzel zamanimi ona vermisim,fedakarlik yapmisim.. yapilan seyi soylemeyi sevmem ama bana yapilmayan ufacik bir ilgi olmamasi okadar yıkıyor ki beni..

Bende çalışmak için Allahın izniyle oğlumun büyümesini bekliyorum.
Evde çocukla ilgilenen kadın bide ilgi görmüyorsa herşeyi büyütüyor kuruyorda kuruyor kendimden biliyorum :KK4:
of of.
ilk zamanlar eşime hayatı zindan etmiştim :)
Evet cok guzel bir kizim var. Veteriner olmak istiyor daha 3 bucuk yasinda ama okadar akli eriyorki.. allah isteyen butun herkese nasip etsin..
amin.
çalışmaya başlayınca daha farklı bakacaksın çoğu şeye.

Zaten su dusunceleri atabilsem kafamdan , bana ayrilmak koymuycak. Ayrilsam diyicem dunya varmis,
ya da tam tersine çalışma hayatının zorluklarıyla karşılaşınca belki de eşine bazen haksızlık yaptığını farkedeceksin.
empatin gelişecek.
yuvana olumlu katkısı olur inşallah.

ya da tam tersine çalışma hayatının zorluklarıyla karşılaşınca belki de eşine bazen haksızlık yaptığını farkedeceksin.
empatin gelişecek.
yuvana olumlu katkısı olur inşallah.
Evlenmedem oncede calsitim ama huzur vardi belki yorulurum, ama kafam rahat olur..
Okadar fedakarlik yaptigim zaman,hic birsey olmamis gibi davranan hatta, yaptigim fedakarliklari goz ardi eden insanla bir omrum nasil gecer?. Dusundukce cıldırcagim..

Evlenmedem oncede calsitim ama huzur vardi belki yorulurum, ama kafam rahat olur..
Okadar fedakarlik yaptigim zaman,hic birsey olmamis gibi davranan hatta, yaptigim fedakarliklari goz ardi eden insanla bir omrum nasil gecer?. Dusundukce cıldırcagim..
çıldırma.
rahat ol kızın için.
her sıkıntı da mutluluk da geçip gidiyor.
önemli olan olaylara nasıl baktığımız.
evlenmeseydin, can parçan kızın olmayacaktı, evlat kokusunu bilmeyecektin.

o yüzden takmamaya çalış. hayırlısı olsun de geç. nasıl olsa her şey olacağına varıyor.

Aynen sen üzülme sabrın arkasinda vardir hayir bak esin iyi insanmis kızınla ilgilen mese kötü olurdu biraz birak borc bunalimi bisiler sende destek arkasında dur inşallah toparlar atlatıp duzelir canım

Yakinimda kizimi birakacagim kimse yok..
Ev islerinide baktim bulamadim..
Ise girmek bende isterim.. karsimdaki insan onada bir kulp buluyor..

Sevmek fedakarlik demek degil mi zaten ?
Evet çok haklısın sevgi fedakarlık ister. Ama bu fedakarlıklar tek taraflı yapılmış. Sen kendini ezdirmişsin. Bu fedakarlık olmuyor.
Bence çok güçlü bir kadınsın. Bak benim annem ilkokul mezunu. Kardeşim ortaokula gidiyor, ben üniversite okuyorum. Annem 40 yaşından sonra iş hayatına atıldı. Bizi okutuyor. Babamla ayrılar. Annem o kadar seviyordu ki babamı ve o kadar pasif bir insandı ki yalnız başına dışarı bile çıkmaya çekinirdi. Eğer o bunu başardıysa sen de başarabilirsin.

Evet çok haklısın sevgi fedakarlık ister. Ama bu fedakarlıklar tek taraflı yapılmış. Sen kendini ezdirmişsin. Bu fedakarlık olmuyor.
Bence çok güçlü bir kadınsın. Bak benim annem ilkokul mezunu. Kardeşim ortaokula gidiyor, ben üniversite okuyorum. Annem 40 yaşından sonra iş hayatına atıldı. Bizi okutuyor. Babamla ayrılar. Annem o kadar seviyordu ki babamı ve o kadar pasif bir insandı ki yalnız başına dışarı bile çıkmaya çekinirdi. Eğer o bunu başardıysa sen de başarabilirsin.

Bende oyle olmak istiyorum inan. Dua edin bana. Pisman degilim yaptigim enayiliklere. Bu fedakarliklari yapmasaydim goremeyecektim karakterini..

Back
X