Caresiz kalmak..

Cocugu anne dövmus hirpalamis. Yeterince psikilojisi bozulmus. Cocuk babaaneyyi bilmis anne olarak onu guvenli dag olarak görmüs. O yedirmis,altini degistirmis,o ayaginda salamis. Bu cocuk yeterince darbe almis zaten . Ne kadar dogru babaannesi bile olsa ondan koparip almak.
Eger ben 2 yasindayken babasiyla evlenmis olsaydim cocugu zaten alirdim. Ben cocugu tanidigimda orda okula baslamis orda buyumustu. Sizin soylediginiz seyle bir degil bu.
Bunun çaresine elbet bakılırdı işte.
Gerçekten kuvvetli bir bağ kurabilseydi evladıyla durumu normale çevirebilirdi. Yani isteseydi olurdu.
Size neden bu kadar imkansız geliyor ki? Anlayamadım. Şartlandırmışsınız kendinizi sanki.

Esiniz ne kadar yüce bir meslek yapiyormus... dayanmak eminim cok zordur.

Insan ne kadar yipranirsa yipransin sevdigi insanin yaninda huzur bulur yaniliyormuyum?itelemez kakalamaz sevdigi insani . Kirip dökmez. Bi senemiz kaldi demez .. seven insan yapmaz. Disarda gorduklerimiz , tvde görduklerimiz yalan mi herkes mi boyle?

Güzel ama zorluklari ile gelen bir meslek vallaha.

Normalde insan sevdiklerinin yaninda huzur bulur,ama anladigim kadariyla hem evde hem is ile ilgili uzun zamandir huzursuzluklar var. Bizim bir senemiz kaldi ile ne demek istiyor esiniz?

Onun icin yaptigim herseyi konuda anlattim. Cocuguna annelik. Yeni bir kisilik yarattim onun icin .. daha ne kadar ödün verebilirim kendimden? Daha ne yapmam lazim yaranmak icin.. bu kadar sey yapmisim kendine gelmemis. Simdi ne yapcamda kendine gelicek ki..
Onun icin cok sey yapmissiniz bence bundan sonra artik yapmaniz gereken bisey yok. Degerinizi bilmiyor anladigim kadariyla. Artik sizin yapacaginiz bisey yok. Sorunlariniz daha cok esiniz davranislarindan dolayi var.
Kv eger mecbur degilseniz gitmemeye calisin yada sizde gerktigi zaman ona cevap verin ezdirmeyin kendinizi...

Bunun çaresine elbet bakılırdı işte.
Gerçekten kuvvetli bir bağ kurabilseydi evladıyla durumu normale çevirebilirdi. Yani isteseydi olurdu.
Size neden bu kadar imkansız geliyor ki? Anlayamadım. Şartlandırmışsınız kendinizi sanki.
Sartlandirmiyorumda bu benim hayatim sonucta size yalan soyleyecek halimde yok israrla cocugu alin baskisi yapiliyor burda aciklamasini yaptim tatmin olmuyorsunuz. Ozama soyle soyleyim bu tartismaya acik bir konu degil benim icin

Güzel ama zorluklari ile gelen bir meslek vallaha.

Normalde insan sevdiklerinin yaninda huzur bulur,ama anladigim kadariyla hem evde hem is ile ilgili uzun zamandir huzursuzluklar var. Bizim bir senemiz kaldi ile ne demek istiyor esiniz?
Yani cok dayandik problemlere 1 sene daha zor dayaniriz anlaminda soyluyor sanirim

Onun icin cok sey yapmissiniz bence bundan sonra artik yapmaniz gereken bisey yok. Degerinizi bilmiyor anladigim kadariyla. Artik sizin yapacaginiz bisey yok. Sorunlariniz daha cok esiniz davranislarindan dolayi var.
Kv eger mecbur degilseniz gitmemeye calisin yada sizde gerktigi zaman ona cevap verin ezdirmeyin kendinizi...

Artik kv konusu kapandi zaten susutursamda kadin geri basliyor. Benim bu umutsuzlugum sorunun benden kaynakli olmamasi zaten keske benden kaynakli olsaydida duzeltebilseydim

Esini sevgilisini nisanlisini ya da arkadasini terkeden insanlara teselli verebilirim
Ama kendini terkeden insana ne diyebilirim ki.....

Sartlandirmiyorumda bu benim hayatim sonucta size yalan soyleyecek halimde yok israrla cocugu alin baskisi yapiliyor burda aciklamasini yaptim tatmin olmuyorsunuz. Ozama soyle soyleyim bu tartismaya acik bir konu degil benim icin
Bizde size çocuğundan ayrı kalmayı kabullenen adamın sizi de umursamayacağını anlatmaya çalışıyoruz.
Hani sevmesini,ilgi göstermesini bekliyorsunuz ya beklemeyin.
Neyse Allah selamet versin.

Bizde size çocuğundan ayrı kalmayı kabullenen adamın sizi de umursamayacağını anlatmaya çalışıyoruz.
Hani sevmesini,ilgi göstermesini bekliyorsunuz ya beklemeyin.
Neyse Allah selamet versin.
Yaa benmi anlamiyorum bunu simdi soyledin sabahtan beri cocuk niye yanimda degil baskisi yapiliyor bana ben suclaniyorum. Simdi soylediklerinizde onceki yorumunuzun sonucu bir degil

Sizofreniymis kadin evlenince cikmis. Cocugu dover tuvallete kapatirmis iste :KK43:
Yazık ya ,..

Gelelim senin konuya konu sahibi bazı konularda eşini dinleme Anlıyorum ki çok geri kafalı bir adam .
Sen kendine bir iş bulup küçükte olsa sonrasında bir düzen kurabilirsin . Eşin için de sile terapistine gidebilirsiniz ama o kafa yapısında bir adam gelmez . Ona evle ilgili sorumluluklarını hatırlatabilirsiniz .

Umarim hersey yoluna girer malesef boyle cok adam var gidemeyeceginiz bir yer yok zannedip herseyi soyluyorlar sonra ne oluyo peki gidince tekrar don geri vs. esiniz sizin kendisini birakmayacaginizi ve ne kadar iyi kalpli oldugunuzu iyice öğrenmis bence sabirla biraz daha zamana birakin kiziniz icin isleri duzelince yoluna girer belki hersey ayrica mutlaka kiziniz buyuyunce bir ise girin tabi kayinvalidenizi de bence onemsemeyin siz onemsemedikce o daha yakinlasir belki

Aslında iş hayatı düzelse belki adam da kendine gelebilir
Ne kadar yansıtmamaya çalışırsa çalışsın mümkün değil etkilememesi
Benim geçim derdim olmamasına hatta çalışmasam da geçinebilecek durumda olmama rağmen işimde bir aksaklık olsa en basiti migrenim tutar,başım çatlar,agresif olurum.
Birde geçim sıkıntısına dönüşen halini düşünmek bile istemiyorum.
Biraz kendi haline bırakıp beklentileri sıfırlayın
Zor biliyorum ama nedense ümitsizliğe düşmedim sizin için

Evet. Dukkanimiz var ve bir suru borc o ne kadar eve yansitmiyorum desede yansitiyor. Ama sorumlusu biz degilizki girme o ise dedik dinlemedi.. simdi isler yolunda degil.
Konusamiyoruz ki konusma baslayinca sesi yukseliyor bagirmaya basliyor.. biraz ilerlerse ben gidicem diyor. Konusulmuyor. Konusulmuyor. Cok üzgünüm

Biliyorum ben bu tipi ..
Icindekileri biriktirir biriktirir kusarsın
Karşında bön bön bakan biri ..
Cevap ver yok
Kavga et yok
Öyle duvar,bi de küsmeler
Alican odunu girisicen Allah ne verdiyse..
Maliz biz valla bak .
Ben 20 yasinda evlendim ,evet evlendikten sonra iki tane üniversite bitirdik falan ama hikaye .
Her şey zamanında ve yerinde ıyi.
Akıllı karar vermek lazım
Ailenin kale gibi arkanda olması lazım.
Dilim olmasa acim ben ..
Bi dükkan var kendini zor geçindiren
Bi de ben ..
Ama evli olmasaydım ya da ..
Amaaaaannn vosvos ben bugün yine banlanirim da üzdün beni gider ayak ..
Hayırlısı neyse o olsun
Biliyorum bu bile yetersiz .
Senden tek farkim ben kimseyi o kadar ayaklarım kanayana kadar ,salya sumuk ağlayana kadar sevmedim .
Gidecekse aha kapı modunda olup
Tirstigimi belli etmediğim için belki şanslıyım .
Ne diyim .
Umarım bize de güler bir gün hayat ..
Hadi selametle :(

Back
X