çaresiz olmak.

oraletimm

🦋
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
123
215
18
Yazdıklarım uzun olacak öncelikle çok özür dilerim. Bu konuyu hayattan kopmama ramak kalmışken yazıyorum. 25 yaşındayım. 18 yaşında ilk erkek arkadaşımla tanıştım. Daha kendimi duygularımı vücudumu tanımadan onun baskı ve ısrarları sonucu bekaretimi kaybettim. Sonra şiddet hakaret ve aldatmalar başladı. Bende ne olursa olsun ilişkiyi bitirdim. Şehir dışında üniversiteyi kazandım oraya gidince ilk 3 sene hiç kimseyle arkadaşlık yapmadım. Yurttan okula bi hayat yaşadım. 3.senenin sonunda sınıfta bi çocuk sevgili olmak istedi. Beni çok beğenip hanımefendi buluyomus. Kimseyle muhatap olmamam hoşuna gidiyormuş. Ne kadar yok desem de bende kapıldım. 7.ayında bana daha çok bağlanıp günahına girmemek adına durumumu kendisiyle paylaştım. Ben seni kabul ediyorum. Ne kadar düzgün olduğunu biliyorum çocukluk hatası dedi ve konu kapandı. Bi kaç ay sonra araba kiraladım pikniğe gidelim dedi. Gittiğimiz yer göl kenarı bana yakınlasmak istedi. Karşı koyup hazır değilim dediğimde çok namuslusun ya naz yapıyorsun dedi. Başkasınin altından çıkmazsin bi bize mi yok deyip şiddet uyguladı. Sonra ben ayrılıp şikayetçi olacağımi söylediğimde okula yayarım diye tehditler etti. Ne o konuştu ne ben okul bitti memlekete geldim. Hayatım da uzun süredir kimse yoktu. Tekrar birine güveniyorum derken 1 yıl sonra aynı şeyler. Bu sefer daha ciddi kelimelerle yargılandım. S.k.k köpek, patlak, verip verip gezdin mi gibi onlarca hakaret hep öyle mi devam edecek benim hayatım. O kadar korkuyorum ki. O kadar yaraliyim ki. Ben bu kırılmışliklarla nasıl devam edecem ?

Şimdiye kadar 3 erkek arkadaşım oldu. Biri zaten yaşadığım insan. Diğer ikisi okuldan ve memleketten ve hepsinin arası en az 1 sene.

Niye bunu her erkek arkadasina anlayiyorsun ki ?
Anlatma. Bu senin ozelin. Calismiyor musun ?
Evet infaz koruma memuruyum. 3 ay önce atandım. İş ciddiye biner gibi olduğunda kendimi sorumlu hissediyorum. Kandırmak yalan söylemek istemiyorum. Değişik bi psikoloji içine giriyorum

Hayatınıza daha kaliteli insanlar almaya özen gösterin.
Bakire olsanız da olmasanıza erkek arkadaşlarla ıssız mekanları tercih etmeyin...
Son olarak kimseye de açıklama yapmayın...
Evet bu konuda haklısınız. Başta kabul ediyorum deyip tecavüz etmeye çalıştı. Kendimi değersiz hissediyorum. Unutamıyorum.

Sen de biraz birlikte olacagin kisileri ölç tart yani. "Kimseyle muhattap olmaman hosuma gitti" diyen biri bunu neden demistir? Boyle biri daha once cinsellik yasamani elbette icine sindirmeyecekti bu baştan belliyken 7 ay boyunca hala hayat görüşünü anlamadan özelini aciyorsun. Sorun insanlarda degil, siz karsinizdakini tanimayi bilmiyorsunuz.

Evet infaz koruma memuruyum. 3 ay önce atandım. İş ciddiye biner gibi olduğunda kendimi sorumlu hissediyorum. Kandırmak yalan söylemek istemiyorum. Değişik bi psikoloji içine giriyorum
canım ne güzel işin varmış kendini erkekelr için yargılama sende hata yaptığğının farkındasın ama elinden bi şey gelmez bu saatten sonra evlendikten sonra aynı sözleri kaldıramazsın benim bi çok arkadaşım bakire değildi evlendiklerinde ve hiç sorun yaşamadılar bu karşıdaki insanın sana bağlılı sevgisi karakteriyle ilgili evli eşine aşık biriyim ben ama sana şunu söleyim herkes evlnmek zorunda değil yada mutluluk sadece evlilikte değil sen bu hatandan dolayı bekar kalacakta değilsin ama şuan hayatını yaşamana bak kimseye bi şeyin hesabını vermek zorunda değilsin.

Daha önce biriyle birlikte olmanız sadece sizi ilgilendirir kimseye açıklamak zorunda değilsiniz. Bekaretiniz olmadığı için size baskı yapan o adamlar sapık yobazlardan başka bir şey değil. öylelerine pabuç bırakmayın, onlar yüzünden kendinizi kötü hissetmeyinde. Mutlaka karşınıza aklı başında biri çıkacaktık.

Hayatına giren erkekler insan değilmiş de ondan o sözleri duymuşun. Sen neden kendini değersiz hissediyorsun ki? Asıl değersiz olanlar cinsellikten başka bişey düşünmeyen erkekler.
Zamanı gelince karşına adam akılı birisi çıkar, sadece doğru zaman doğru insan.

Evlenmek gibi bir niyetiniz mi var yakın zamanda? Neden görüştüğünüz tüm erkeklere durumunuzu anlatma gereği duyuyorsunuz anlayamadım. Bence evlenme gibi bir düşünceniz varsa bile acele etmeyin karşınızdakini iyice tanıyın. Böyle ruh hastası sapıkça fikirlere sahip erkekler var malesef, bu durumu kullanmaya bayilirlar. Bence uzun bir süre uzak durun erkeklerden. Canınızı da sikmayin, olan olmuş kendinizi suçlamayın.

Özgüvenim kırıldı. Yaralandım. Hep böyle olmasından korkuyorum. Uzman desteği şart gibi görünüyor.

Biriyle tanıştığın zaman günahına girmek istemiyorum diye söyledim demek cok yanlış bir düşünce bence ..O size kendi hayatında olan özel seyleri anlatıyor mu ki? Ha sorsa söylersiniz de zaten neden sorulsun ki boyle bir soru. Sacma. Bakire misin? Sacma yani. Bir de acayip terbiyesizmis o hakaretleri eden kişi.
Nasil bir cevrede yaşıyorsunuz bilmiyorum karşınıza çıkan insanlar ürkütücü derecede terbiyesiz. Hani kufur edersin cok sinirlenirsin falan da bu sozler kavgada söylenmez yahuu . Eminim ne kadar üzülmüşsünüzdür ☹ Rabbim sizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah,cok seveceğiniz ve sevileceginiz bir iliski ve evliliginiz olur umarım
Üzülmeyin
Karşınıza çıkan insanlara boyle seyleri anlatmayın
Insanlara hemen güvenmeyin

Özgüvenim kırıldı. Yaralandım. Hep böyle olmasından korkuyorum. Uzman desteği şart gibi görünüyor.
Uzman desteği alabilirsin, ben bile daha sağlıklı bir birey olma adına alıyorum şahsen bu kötü bişey değil ama şunu unutma kendi çaren sensin herşey gönlünce olucak bol dua bol sabır

Ben çok istiyorum evlilik. Hep sanki evlilik olmayacakmis gibi hissettiğim içinde olabilir. Karşı taraf evlilik konularını açınca anlatma ihtiyacı görüyorum. Anlatmadıgim da karşı tarafa haksızlık ediyor gibi hissediyorum. Yalan söylemiş gibi kandırmış gibi. Aslında ben galiba meseleyi kendi içimde cozemiyorum

25 yaşında meslek sahibi birisiniz. Eğer evlenmeyi istiyorsanız insanları çok iyi tanımanız gerekiyor bu durumda. Mesela bir arkadaş soylemis, adam kendisini başta belli etmiş zaten kimseyle muhatap olmuyorsun diyerek. Siz bu durumu anlayamamissiniz.

Eğer ben tanıyamam anlayamam derseniz, insanlari daha iyi tanıyan güvendiğiniz bir akrabaniza ya da dostunuza anlatın durumunuzu. Belki o size yardımcı olur karşınıza çıkan insanlar konusunda.

Öyle veya böyle sizi sevecek, kötü davranmayacak seviyede biri çıkar umarım karşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…