Şimdiye kadar 3 erkek arkadaşım oldu. Biri zaten yaşadığım insan. Diğer ikisi okuldan ve memleketten ve hepsinin arası en az 1 sene.Erkeklerden belli bir müddet uzak kalarak..
psikolojini bozmuşlar senin karşına çıkanların hepsinin beyni sadece 2 bacağının arasında olan tipler.
okulunu bitir mesleğini eline al çalış.hicbir erkek için hayattan vazgeçme,sen güçlüsün unutma.
Evet infaz koruma memuruyum. 3 ay önce atandım. İş ciddiye biner gibi olduğunda kendimi sorumlu hissediyorum. Kandırmak yalan söylemek istemiyorum. Değişik bi psikoloji içine giriyorumNiye bunu her erkek arkadasina anlayiyorsun ki ?
Anlatma. Bu senin ozelin. Calismiyor musun ?
Evet bu konuda haklısınız. Başta kabul ediyorum deyip tecavüz etmeye çalıştı. Kendimi değersiz hissediyorum. Unutamıyorum.Hayatınıza daha kaliteli insanlar almaya özen gösterin.
Bakire olsanız da olmasanıza erkek arkadaşlarla ıssız mekanları tercih etmeyin...
Son olarak kimseye de açıklama yapmayın...
canım ne güzel işin varmış kendini erkekelr için yargılama sende hata yaptığğının farkındasın ama elinden bi şey gelmez bu saatten sonra evlendikten sonra aynı sözleri kaldıramazsın benim bi çok arkadaşım bakire değildi evlendiklerinde ve hiç sorun yaşamadılar bu karşıdaki insanın sana bağlılı sevgisi karakteriyle ilgili evli eşine aşık biriyim ben ama sana şunu söleyim herkes evlnmek zorunda değil yada mutluluk sadece evlilikte değil sen bu hatandan dolayı bekar kalacakta değilsin ama şuan hayatını yaşamana bak kimseye bi şeyin hesabını vermek zorunda değilsin.Evet infaz koruma memuruyum. 3 ay önce atandım. İş ciddiye biner gibi olduğunda kendimi sorumlu hissediyorum. Kandırmak yalan söylemek istemiyorum. Değişik bi psikoloji içine giriyorum
canım ne güzel işin varmış kendini erkekelr için yargılama sende hata yaptığğının farkındasın ama elinden bi şey gelmez bu saatten sonra evlendikten sonra aynı sözleri kaldıramazsın benim bi çok arkadaşım bakire değildi evlendiklerinde ve hiç sorun yaşamadılar bu karşıdaki insanın sana bağlılı sevgisi karakteriyle ilgili evli eşine aşık biriyim ben ama sana şunu söleyim herkes evlnmek zorunda değil yada mutluluk sadece evlilikte değil sen bu hatandan dolayı bekar kalacakta değilsin ama şuan hayatını yaşamana bak kimseye bi şeyin hesabını vermek zorunda değilsin.
[/QUOTE
Haklısınız. Zaten artık erkeklere karsi genel anlamda güvensizlik içindeyim. Erkekler için değilde benim onlar yüzünden özgüvenim kırıldı. Kendimi hiç bişeye laik değilmişim gibi hissetmeye başladım. Hep öyle üzülecekmisim gibi hissediyorum
Özgüvenim kırıldı. Yaralandım. Hep böyle olmasından korkuyorum. Uzman desteği şart gibi görünüyor.Hayatına giren erkekler insan değilmiş de ondan o sözleri duymuşun. Sen neden kendini değersiz hissediyorsun ki? Asıl değersiz olanlar cinsellikten başka bişey düşünmeyen erkekler.
Zamanı gelince karşına adam akılı birisi çıkar, sadece doğru zaman doğru insan.
Uzman desteği alabilirsin, ben bile daha sağlıklı bir birey olma adına alıyorum şahsen bu kötü bişey değil ama şunu unutma kendi çaren sensinÖzgüvenim kırıldı. Yaralandım. Hep böyle olmasından korkuyorum. Uzman desteği şart gibi görünüyor.
Ben çok istiyorum evlilik. Hep sanki evlilik olmayacakmis gibi hissettiğim içinde olabilir. Karşı taraf evlilik konularını açınca anlatma ihtiyacı görüyorum. Anlatmadıgim da karşı tarafa haksızlık ediyor gibi hissediyorum. Yalan söylemiş gibi kandırmış gibi. Aslında ben galiba meseleyi kendi içimde cozemiyorumEvlenmek gibi bir niyetiniz mi var yakın zamanda? Neden görüştüğünüz tüm erkeklere durumunuzu anlatma gereği duyuyorsunuz anlayamadım. Bence evlenme gibi bir düşünceniz varsa bile acele etmeyin karşınızdakini iyice tanıyın. Böyle ruh hastası sapıkça fikirlere sahip erkekler var malesef, bu durumu kullanmaya bayilirlar. Bence uzun bir süre uzak durun erkeklerden. Canınızı da sikmayin, olan olmuş kendinizi suçlamayın.
Ben çok istiyorum evlilik. Hep sanki evlilik olmayacakmis gibi hissettiğim içinde olabilir. Karşı taraf evlilik konularını açınca anlatma ihtiyacı görüyorum. Anlatmadıgim da karşı tarafa haksızlık ediyor gibi hissediyorum. Yalan söylemiş gibi kandırmış gibi. Aslında ben galiba meseleyi kendi içimde cozemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?