Karşı taraf evlilikten bahsettiği zaman kendimi anlatma isteğimi bastiramadim. Bak ben böyleyim. Beni seveceksen bil böyle sev gibi düşünceler sariyo beynimi. Yalan söylemek kandırmak saklamak içime sinmiyor. Ama karşıdakinin bunu zerre haketmediğini bu kadar kırıldıktan sonra ancak anladımBiriyle tanıştığın zaman günahına girmek istemiyorum diye söyledim demek cok yanlış bir düşünce bence ..O size kendi hayatında olan özel seyleri anlatıyor mu ki? Ha sorsa söylersiniz de zaten neden sorulsun ki boyle bir soru. Sacma. Bakire misin? Sacma yani. Bir de acayip terbiyesizmis o hakaretleri eden kişi.
Nasil bir cevrede yaşıyorsunuz bilmiyorum karşınıza çıkan insanlar ürkütücü derecede terbiyesiz. Hani kufur edersin cok sinirlenirsin falan da bu sozler kavgada söylenmez yahuu . Eminim ne kadar üzülmüşsünüzdür ☹ Rabbim sizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah,cok seveceğiniz ve sevileceginiz bir iliski ve evliliginiz olur umarım
Üzülmeyin
Karşınıza çıkan insanlara boyle seyleri anlatmayın
Insanlara hemen güvenmeyin
Karşı taraf evlilikten bahsettiği zaman kendimi anlatma isteğimi bastiramadim. Bak ben böyleyim. Beni seveceksen bil böyle sev gibi düşünceler sariyo beynimi. Yalan söylemek kandırmak saklamak içime sinmiyor. Ama karşıdakinin bunu zerre haketmediğini bu kadar kırıldıktan sonra ancak anladım
Canim benim seni cok iyi anlıyorum,bu istediğini bastır. Tabiki dürüst olmak doğru olmak cok cok güzel birsey. Asla kendi dogrularindan vazgecme. Tabiki yalan söyleme. Kandirma kimseyi ama,cunku zaten kandırırsan eğer yani goruyoruz karsisindaki erkegi kandiranlar kisa vadede mutlu,uzun vadede mutsuz oluyorlar. Kocasiyla falan da. Müstehak diyelim. Oyle olmadigim icin bende mutluyum. Ancak sen secimlerini değiştir, dogru söyleme huyunu degilKarşı taraf evlilikten bahsettiği zaman kendimi anlatma isteğimi bastiramadim. Bak ben böyleyim. Beni seveceksen bil böyle sev gibi düşünceler sariyo beynimi. Yalan söylemek kandırmak saklamak içime sinmiyor. Ama karşıdakinin bunu zerre haketmediğini bu kadar kırıldıktan sonra ancak anladım
Yazdıklarım uzun olacak öncelikle çok özür dilerim. Bu konuyu hayattan kopmama ramak kalmışken yazıyorum. 25 yaşındayım. 18 yaşında ilk erkek arkadaşımla tanıştım. Daha kendimi duygularımı vücudumu tanımadan onun baskı ve ısrarları sonucu bekaretimi kaybettim. Sonra şiddet hakaret ve aldatmalar başladı. Bende ne olursa olsun ilişkiyi bitirdim. Şehir dışında üniversiteyi kazandım oraya gidince ilk 3 sene hiç kimseyle arkadaşlık yapmadım. Yurttan okula bi hayat yaşadım. 3.senenin sonunda sınıfta bi çocuk sevgili olmak istedi. Beni çok beğenip hanımefendi buluyomus. Kimseyle muhatap olmamam hoşuna gidiyormuş. Ne kadar yok desem de bende kapıldım. 7.ayında bana daha çok bağlanıp günahına girmemek adına durumumu kendisiyle paylaştım. Ben seni kabul ediyorum. Ne kadar düzgün olduğunu biliyorum çocukluk hatası dedi ve konu kapandı. Bi kaç ay sonra araba kiraladım pikniğe gidelim dedi. Gittiğimiz yer göl kenarı bana yakınlasmak istedi. Karşı koyup hazır değilim dediğimde çok namuslusun ya naz yapıyorsun dedi. Başkasınin altından çıkmazsin bi bize mi yok deyip şiddet uyguladı. Sonra ben ayrılıp şikayetçi olacağımi söylediğimde okula yayarım diye tehditler etti. Ne o konuştu ne ben okul bitti memlekete geldim. Hayatım da uzun süredir kimse yoktu. Tekrar birine güveniyorum derken 1 yıl sonra aynı şeyler. Bu sefer daha ciddi kelimelerle yargılandım. S.k.k köpek, patlak, verip verip gezdin mi gibi onlarca hakaret hep öyle mi devam edecek benim hayatım. O kadar korkuyorum ki. O kadar yaraliyim ki. Ben bu kırılmışliklarla nasıl devam edecem ?
Beni seveceksen bil böyle sev ne demek yahu ?kendini niye karşı tarafa arızalı, ezik,onun minnetine muhtaç gibi gösteriyorsun.Kendisi sana gelinceye kadar bakir mi ?Karşı taraf evlilikten bahsettiği zaman kendimi anlatma isteğimi bastiramadim. Bak ben böyleyim. Beni seveceksen bil böyle sev gibi düşünceler sariyo beynimi. Yalan söylemek kandırmak saklamak içime sinmiyor. Ama karşıdakinin bunu zerre haketmediğini bu kadar kırıldıktan sonra ancak anladım
Evet galiba çabuk güveniyorum. Çabuk inanıyorum. Ama artık dikkatli olmam gerektiğini öğrendim.Canim benim seni cok iyi anlıyorum,bu istediğini bastır. Tabiki dürüst olmak doğru olmak cok cok güzel birsey. Asla kendi dogrularindan vazgecme. Tabiki yalan söyleme. Kandirma kimseyi ama,cunku zaten kandırırsan eğer yani goruyoruz karsisindaki erkegi kandiranlar kisa vadede mutlu,uzun vadede mutsuz oluyorlar. Kocasiyla falan da. Müstehak diyelim. Oyle olmadigim icin bende mutluyum. Ancak sen secimlerini değiştir, dogru söyleme huyunu degil
Boyle terbiyesiz kustah insanlar olmasın yani. Sanirim biraz cabuk güvenen bir yapın var..
Umarım inşallah. Ben galiba insan seçemiyorum problem ordaNasıl sinirlendim ya,aptallar sanki kendileri ak kaşık. Yaşamak istedin yaşadın,kime ne? Onlar adam değilmiş daha neler çıkar karşına seni el uustunde tutacak. Biraz secici ol,efendierhametli adamlara yonel. Allah karşına hayırlı adamı çıkarsın bir an evvel.
Kesinlikle dikkatli olmalisin. Yani senin bunlari söyleceğin birisi degil,sana bunlari sormayacak birisi olsun . Demek istedigim buydu. Bide yaşadıklarından pişman olma yaşayamadıklarindan pisman ol. Ben evliyim,evlenmeden once benim de sevgililerim olmuştu,kocamla da sevgili olduk sonra evlendik. Sorunlar da yaşadık her ailede oldugu gibi. Bir de cevrendeki arkadaslarina da anlatma . Nacizane tavsiyemEvet galiba çabuk güveniyorum. Çabuk inanıyorum. Ama artık dikkatli olmam gerektiğini öğrendim.
Hayirli olsun. Arkadasim da ayni durumda. Ve ayni seyleri yasadi. Cok cok guzel bir kiz. En son kızdim soyleme artik kendini aciklamak zorunda degilsin yeter diye. Yani bu konudaki dusuncelerini sorabilirsin. Ne biliyim az cok ne dusundugunu anlarsan eger ona göre bir yol alirsin.Evet infaz koruma memuruyum. 3 ay önce atandım. İş ciddiye biner gibi olduğunda kendimi sorumlu hissediyorum. Kandırmak yalan söylemek istemiyorum. Değişik bi psikoloji içine giriyorum
Onuda denediğim de kabul deyip. Bi kaç ay sonra tecavüz etmeye çalıştı. Yok dedigim de çok namuslusun ya dedi. Artık güvenim kırıldı. Kendimi iyilestirmek istiyorumHayirli olsun. Arkadasim da ayni durumda. Ve ayni seyleri yasadi. Cok cok guzel bir kiz. En son kızdim soyleme artik kendini aciklamak zorunda degilsin yeter diye. Yani bu konudaki dusuncelerini sorabilirsin. Ne biliyim az cok ne dusundugunu anlarsan eger ona göre bir yol alirsin.
Evet zaten bunları o kadar şey yaşadıktan sonra anladım.kendimi onarmak istiyorum. Çünkü 2 kuruşluk adamlarin ağzına sakız olmak çok üzdü beni. Ve bunu inanarak güvenerek ben yaptımNeden anlatıyorsun bekaretini kaybettiğini. Erkekler kaç kızla beraber olduğunu anlatıp suçluluk hissediyor mu? Onlarınki normalse seninki de gayet normal. Kendine bunu yapma. Sen değerlisin. Seni zorlayan aptal suçlu. Anlatma kimseye. Namusu hala 2 bacak arasında gören zihniyet senin dürüstlüğünü haketmiyor.... Olan olmuş.. Unut ve devam et.
Bi şey daha var ki o çok daha acı.... Sana bunu yapan insan müsveddeleri önce anlayışlı yaklaşıp, sonra seni kullanmaya çalışmışlar. Sen izin vermediğinde çirkin yüzlerini göstermişler. İşte bu yüzden anlatma. Sonuna kadar inkar et. İnsanlar gözünün içine baka baka yalan söyler. Yalan bazen iyidirEvet zaten bunları o kadar şey yaşadıktan sonra anladım.kendimi onarmak istiyorum. Çünkü 2 kuruşluk adamlarin ağzına sakız olmak çok üzdü beni. Ve bunu inanarak güvenerek ben yaptım
Karşı taraf evlilikten bahsettiği zaman kendimi anlatma isteğimi bastiramadim. Bak ben böyleyim. Beni seveceksen bil böyle sev gibi düşünceler sariyo beynimi. Yalan söylemek kandırmak saklamak içime sinmiyor. Ama karşıdakinin bunu zerre haketmediğini bu kadar kırıldıktan sonra ancak anladım
Evet bende öyle düşünüyorum, ben içimde çözemedim belki. Tam toparlanıyorum insanlara güvenim yine yerle bir oluyor.Daha kendin sindirememişsin olayı bence de ondan.
25 yaşında bir kadın olarak, bakire olduğumu düşünen erkekten şüphe ederim hiç söyleme gereği hissetmedim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?