çaresiz olmak.

Karşı taraf evlilikten bahsettiği zaman kendimi anlatma isteğimi bastiramadim. Bak ben böyleyim. Beni seveceksen bil böyle sev gibi düşünceler sariyo beynimi. Yalan söylemek kandırmak saklamak içime sinmiyor. Ama karşıdakinin bunu zerre haketmediğini bu kadar kırıldıktan sonra ancak anladım

Biz de yalan söyleyin, kandirin demiyoruz zaten. Karşınızdaki insanı iyi tanıyın diyoruz. Siz karşınızdaki adamın sizi kandirmadigina nasıl emin oluyorsunuz? Belki evlilik lafları ederek farklı niyetler besliyor emin olabilir misinz? Az çok belli eder her erkek boyle bir duruma olumlu ya da olumsuz baktığını. O işaretleri alıp gerekirse yoluna bakmak lazım. Herkes bilmek zorunda değil bakire olmadığınızı.

Kimseyle muhatap olmaman hoşuma gidiyor diyerek size yaklaşan bir erkeği hayatınıza almanız baştan yanlış zaten. Sizin kararınız sizin bedeniniz başka da hiç kimse üzerinde söz sahibi değil. Siz kendinizi ezik hissedip bu şekilde davranırsanız karşınıza çıkan insanlar buldukları yarayı deşmeye çalışırlar. Allah karşınıza güzel insanlar çıkartsın

Canim benim seni cok iyi anlıyorum,bu istediğini bastır. Tabiki dürüst olmak doğru olmak cok cok güzel birsey. Asla kendi dogrularindan vazgecme. Tabiki yalan söyleme. Kandirma kimseyi ama,cunku zaten kandırırsan eğer yani goruyoruz karsisindaki erkegi kandiranlar kisa vadede mutlu,uzun vadede mutsuz oluyorlar. Kocasiyla falan da. Müstehak diyelim. Oyle olmadigim icin bende mutluyum. Ancak sen secimlerini değiştir, dogru söyleme huyunu degil
Boyle terbiyesiz kustah insanlar olmasın yani. Sanirim biraz cabuk güvenen bir yapın var..

Bacım. Anlatma kimseye. Erkek milleti hep aynı.kimse dürüstlüğü hakketmiyor. Benim de başıma benzer şeyler geçti hayatima girem hic kimseye anlatmadım.hakketmiyorlar.

Beni seveceksen bil böyle sev ne demek yahu ?kendini niye karşı tarafa arızalı, ezik,onun minnetine muhtaç gibi gösteriyorsun.Kendisi sana gelinceye kadar bakir mi ?

Nasıl sinirlendim ya,aptallar sanki kendileri ak kaşık. Yaşamak istedin yaşadın,kime ne? Onlar adam değilmiş daha neler çıkar karşına seni el uustunde tutacak. Biraz secici ol,efendierhametli adamlara yonel. Allah karşına hayırlı adamı çıkarsın bir an evvel.

Evet galiba çabuk güveniyorum. Çabuk inanıyorum. Ama artık dikkatli olmam gerektiğini öğrendim.

Umarım inşallah. Ben galiba insan seçemiyorum problem orda

Evet galiba çabuk güveniyorum. Çabuk inanıyorum. Ama artık dikkatli olmam gerektiğini öğrendim.
Kesinlikle dikkatli olmalisin. Yani senin bunlari söyleceğin birisi degil,sana bunlari sormayacak birisi olsun . Demek istedigim buydu. Bide yaşadıklarından pişman olma yaşayamadıklarindan pisman ol. Ben evliyim,evlenmeden once benim de sevgililerim olmuştu,kocamla da sevgili olduk sonra evlendik. Sorunlar da yaşadık her ailede oldugu gibi. Bir de cevrendeki arkadaslarina da anlatma . Nacizane tavsiyem

Neden anlatıyorsun bekaretini kaybettiğini. Erkekler kaç kızla beraber olduğunu anlatıp suçluluk hissediyor mu? Onlarınki normalse seninki de gayet normal. Kendine bunu yapma. Sen değerlisin. Seni zorlayan aptal suçlu. Anlatma kimseye. Namusu hala 2 bacak arasında gören zihniyet senin dürüstlüğünü haketmiyor.... Olan olmuş.. Unut ve devam et.

Evet infaz koruma memuruyum. 3 ay önce atandım. İş ciddiye biner gibi olduğunda kendimi sorumlu hissediyorum. Kandırmak yalan söylemek istemiyorum. Değişik bi psikoloji içine giriyorum
Hayirli olsun. Arkadasim da ayni durumda. Ve ayni seyleri yasadi. Cok cok guzel bir kiz. En son kızdim soyleme artik kendini aciklamak zorunda degilsin yeter diye. Yani bu konudaki dusuncelerini sorabilirsin. Ne biliyim az cok ne dusundugunu anlarsan eger ona göre bir yol alirsin.

Onuda denediğim de kabul deyip. Bi kaç ay sonra tecavüz etmeye çalıştı. Yok dedigim de çok namuslusun ya dedi. Artık güvenim kırıldı. Kendimi iyilestirmek istiyorum

Evet zaten bunları o kadar şey yaşadıktan sonra anladım.kendimi onarmak istiyorum. Çünkü 2 kuruşluk adamlarin ağzına sakız olmak çok üzdü beni. Ve bunu inanarak güvenerek ben yaptım

Sen bakire olmadığın için sorun yaşadığını sanıyorsun ama bende çok kereler bakire olduğum için sorun yaşadım bunu öğrenip benimle bi şey yaşayamayacağını anlayan çoğu erkek terk etti. Her defasında kendimi öyle ezik hissettim ki. Yani mesele senin bakire olman yada olmaman değil kârşına çıkan erkeğin zihniyeti. Doğru kişiyi bulana kadar kötü kişiler karşına çıkacak senden yararlanma amacı güdecek. Sende buna izin vermeyeceksin, umudunuda yitirmeyeceksin. Seni 2 serserinin ithamları şekillendiremez aynaya bakınca kimi görüyorsan o sun. Namusta sadece 2 bacak arasında değil bir hata yaptın diye de namussuz değilsin. Lütfen evlenme teklifi almadan bu durumu kimseye açıklama. İyive sevgisinden emin olmadan...

Evet zaten bunları o kadar şey yaşadıktan sonra anladım.kendimi onarmak istiyorum. Çünkü 2 kuruşluk adamlarin ağzına sakız olmak çok üzdü beni. Ve bunu inanarak güvenerek ben yaptım
Bi şey daha var ki o çok daha acı.... Sana bunu yapan insan müsveddeleri önce anlayışlı yaklaşıp, sonra seni kullanmaya çalışmışlar. Sen izin vermediğinde çirkin yüzlerini göstermişler. İşte bu yüzden anlatma. Sonuna kadar inkar et. İnsanlar gözünün içine baka baka yalan söyler. Yalan bazen iyidir

Nerden buluyorsunuz bu hödükleri nasıl laflar bunlar pislikler yaa Bir süre kendine vakit ayır cnm bunlarla ömür mü geçer sanki

Daha kendin sindirememişsin olayı bence de ondan.

25 yaşında bir kadın olarak, bakire olduğumu düşünen erkekten şüphe ederim hiç söyleme gereği hissetmedim o yüzden

Daha kendin sindirememişsin olayı bence de ondan.

25 yaşında bir kadın olarak, bakire olduğumu düşünen erkekten şüphe ederim hiç söyleme gereği hissetmedim o yüzden
Evet bende öyle düşünüyorum, ben içimde çözemedim belki. Tam toparlanıyorum insanlara güvenim yine yerle bir oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…