- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Çok zor ülkemizde kadın olmak. Üzüldüm sizin adınıza.Yazdıklarım uzun olacak öncelikle çok özür dilerim. Bu konuyu hayattan kopmama ramak kalmışken yazıyorum. 25 yaşındayım. 18 yaşında ilk erkek arkadaşımla tanıştım. Daha kendimi duygularımı vücudumu tanımadan onun baskı ve ısrarları sonucu bekaretimi kaybettim. Sonra şiddet hakaret ve aldatmalar başladı. Bende ne olursa olsun ilişkiyi bitirdim. Şehir dışında üniversiteyi kazandım oraya gidince ilk 3 sene hiç kimseyle arkadaşlık yapmadım. Yurttan okula bi hayat yaşadım. 3.senenin sonunda sınıfta bi çocuk sevgili olmak istedi. Beni çok beğenip hanımefendi buluyomus. Kimseyle muhatap olmamam hoşuna gidiyormuş. Ne kadar yok desem de bende kapıldım. 7.ayında bana daha çok bağlanıp günahına girmemek adına durumumu kendisiyle paylaştım. Ben seni kabul ediyorum. Ne kadar düzgün olduğunu biliyorum çocukluk hatası dedi ve konu kapandı. Bi kaç ay sonra araba kiraladım pikniğe gidelim dedi. Gittiğimiz yer göl kenarı bana yakınlasmak istedi. Karşı koyup hazır değilim dediğimde çok namuslusun ya naz yapıyorsun dedi. Başkasınin altından çıkmazsin bi bize mi yok deyip şiddet uyguladı. Sonra ben ayrılıp şikayetçi olacağımi söylediğimde okula yayarım diye tehditler etti. Ne o konuştu ne ben okul bitti memlekete geldim. Hayatım da uzun süredir kimse yoktu. Tekrar birine güveniyorum derken 1 yıl sonra aynı şeyler. Bu sefer daha ciddi kelimelerle yargılandım. S.k.k köpek, patlak, verip verip gezdin mi gibi onlarca hakaret hep öyle mi devam edecek benim hayatım. O kadar korkuyorum ki. O kadar yaraliyim ki. Ben bu kırılmışliklarla nasıl devam edecem ?
Evet sanki bi kere yapınca hep yapmak zorundasın gibi. hayır dediğim de şiddet gördüm. Bana kalen açık giren çıkan belli mi olacak sanki demişti. Ben bi kere oldu desem de inanmadi. Bilemiyorum geçecek demi bunlar.Bi şey daha var ki o çok daha acı.... Sana bunu yapan insan müsveddeleri önce anlayışlı yaklaşıp, sonra seni kullanmaya çalışmışlar. Sen izin vermediğinde çirkin yüzlerini göstermişler. İşte bu yüzden anlatma. Sonuna kadar inkar et. İnsanlar gözünün içine baka baka yalan söyler. Yalan bazen iyidir
Kesinlikle.Sen de biraz birlikte olacagin kisileri ölç tart yani. "Kimseyle muhattap olmaman hosuma gitti" diyen biri bunu neden demistir? Boyle biri daha once cinsellik yasamani elbette icine sindirmeyecekti bu baştan belliyken 7 ay boyunca hala hayat görüşünü anlamadan özelini aciyorsun. Sorun insanlarda degil, siz karsinizdakini tanimayi bilmiyorsunuz.
Neden bunu düşünmenize ne neden oldu.Kimse yazmamış bende ilk defa bir konu için bunu düşündüm .
Bence konu fake ..
Evet sanki bi kere yapınca hep yapmak zorundasın gibi. hayır dediğim de şiddet gördüm. Bana kalen açık giren çıkan belli mi olacak sanki demişti. Ben bi kere oldu desem de inanmadi. Bilemiyorum geçecek demi bunlar.
İlk defa mıKimse yazmamış bende ilk defa bir konu için bunu düşündüm .
Bence konu fake ..
Bazen bu insanları özellikle çektiğimi düşünüyorum. Çünkü evren neyden korkarsan onu geri sana veriyor. Ama tekrar üzülecek durumda değilim kaldıramamay o ne biçim laf yaa b*k herif Allah'ın cezası
Vala ilk defa düşündümİlk defa mı
Banada valla. Neden fake konu açsınlar ki diye düşünüyorum hepVala ilk defa düşündümhepsi gerçekçi geliyor bana
Evet bazen bu insanları özellikle çektiğimi düşünüyorum. Yada çoğu böyle de istisnalar mi var bilmiyorum. Ama insanlari seçemedigimi anladım.Kızım sen mağarada mı yaşıyorsun? Çevremde evlilik öncesi ilişki yaşayan birsürü arkadaşım var. İnan sevgilileri ya da eşleri tarafından el üstünde tutuluyorlar, maşallah. Tek sorun hanzolarla takılman. İnan bana.
İnsan çekmek diye birşey yok. Abuk sabuk tiplerle takılmak diye birşey var. Partner seçimini gözden geçir. Bu iş bekaret işi değil inan bana. Ben evlenene kadar yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım var. Evliliklerinde ya da ilişkilerinde benden daha az mutlu değiller. Maşallah. Problem tamamen partner seçimlerinde bunu evvela kabul et. İlaveten sen nasıl olursan çevrendeki insanlar da öyle olur. Özgüvenli ol. Yaşadığın ilişkiyi bile erkek arkadaşımın ısrarı sonucu diye anlatıyorsun. "Bekareti kaybetmek" diye ilginç bir terim dile getirmişsin. Yaklaşımın kendini ve ilişki yaşadığın partnerini suçlar vaziyette. Kimsenin suçu yok. Baskı ile kimse kimseye istemediği birşey yaptıramaz, beni kandıramazsın. İkiniz de istediniz ve oldu. Bekaret de kaybedilen birşey değil. O kadar derin ve mühim anlamlar yükleme. Gerçek bekaret ve ahlak insanın karakterindedir. Sen özündeki bekareti kaybetme asıl. Biraz özgüvenli ol. Kendine ve yaşadıklarına saygı duy. Çünkü kendine saygı duymayana kimse saygı duymuyor.Evet bazen bu insanları özellikle çektiğimi düşünüyorum. Yada çoğu böyle de istisnalar mi var bilmiyorum. Ama insanlari seçemedigimi anladım.
Amin çok teşekkür ederim. Artık tamamen güvenimi kaybediyorum. Rabbim hayırlı insanlarla karşılastirsin hepimiziKendileri herseyi yasar eder sonra namus arar. O zaman kendi de yasamasin. Kotulere denk gelmissiniz. Umarim guzel insanla karsilasirsiniz daha cok gencsiniz. O kadar canim sikildi ki. Yani hakaret etmek ne demek. İstemiyorsa bitirirsin medenice. Durust davranmak sucunuz olmus resmen. Bence guvenmeden aciklamayin. Kendinizle kalsin. Caktirmadan bu konudaki gorusunu ogrenirsiniz ama kendinizi anlatmayin. Herkes insan degil malesef. Rabbim iyilerle karsilastirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?