Çaresiz ve kimsesiz hissediyorum kızlar

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
2.045
915
73
34
Kızlar merhaba tayinim çıktı ama arabayı ve eşyalarımı götüremeyeceğim galiba. Otobüsle gideceğim arabayı götürecek kimsem yok, abim var ama çok huysuz ve sinir hastası. Onunla gitmek istemiyorum. Otobüsle gideyim dedim ama valizler ağır bilmiyorum. Eskiden beri böyle kimsesizdimm, her şeyi kendim yapmaktan, götürmekten ve halletmekten çok yoruldum artık. Eşyalarım hep memlekette kalacak, eşyalı ev tutacağım ama yine de her şey lazım oluyor. Eskiden beri böyle hep kendim idare edip yapa yapa tükenmişim.

Tam da kendinize güvenmeniz gereken vakit bu vakit
Bırakmayın arabanızı. Eşyalarınızı doldurun Açın navigasyonu ve gidin.
Sonra da kendinizle gurur duyun
Kaç km mesafeniz

Arabaya esyalari doldurup öyle gitseniz?

arabanızla gidin ne yapacaksınız yoksa

Arabaniz varsa kullaniyorsunuz demektir, uzun yol da yapabilirsiniz. Ne zamana kadar uzun yola cikmayacaksiniz? Yaşadığınız şehirden sabah erken cikarsiniz, mola vere vere gidersiniz.
Abiyle olmuyorsa da, babaniz, erkek arkadaşiniz, kuzeniniz veya tecrubeli kadin arkadaşınız da mi yok?
Sizi getirenin dönüş masraflarini da karsilayip, birilerine rica edin götürsünler.
Uc beş günlüğüne gittiginiz bir yer degil sonucta, araciniz varken götürün.

Eminim kendin gidebilirsin arabayla yavaş yavaş. Kimseye ihtiyacın yok, şükürler olsun bak elin ayağın tutuyor. İşin var, araban var. Neden yapamayasın? Evet insan yardım istiyor hayatında, başı sıkışınca arayabileceği biri olsun istiyor ama kendine sahipsin. Kimseye muhtaç değilsin. Güçlü bir kadınsın, kendini üzüp kendine haksızlık etme.

Hatay'dan gideceğim tek başına gitme kaza vs yaparsın diye korkutuyorlar ama arabasız da zor olacak gibi

Otobüsle gitsem ama valizlerim çok ağır orda taksi kullansam. Zaten mersin ve hatay arası arabamı kendim kullanıyorum

Hatay'dan gideceğim tek başına gitme kaza vs yaparsın diye korkutuyorlar ama arabasız da zor olacak gibi
Gidersin gidersin. Kendine güven yahu, giden nasıl gidiyor? Millet ülke değiştiriyor arabayla. Kaza şehir içinde de olacaksa olur. Mola vere vere gidersin. Kaç saat yol? Olmadı pansiyonda vs kalırsın bir gece dinlenmek için.

Ya ben kendime güveniyorum annemle babamın stresi dırdırı beni bitiriyor. Gidersen şöyle olur hep korku veriyolar.

Otobüsle gitsem ama valizlerim çok ağır orda taksi kullansam. Zaten mersin ve hatay arası arabamı kendim kullanıyorum
ALLAH aşkına zaten ehliyetiniz var,araba kullanıyorsunuz .Doldurun eşyalarınızı bir gün önceden erken yatın sabah erkenden yavaş yavaş düşün yola,daha ne kadar birilerinin aklıyla hareket etmeye devam edeceksiniz?!!

Ya ben kendime güveniyorum annemle babamın stresi dırdırı beni bitiriyor. Gidersen şöyle olur hep korku veriyolar.
Ölüm varsa sizi her yerde yakalar, otobüsün kaza yapmayacağının garantisi var mı???kusura bakmayın o işler öyle olmuyor ......

Arabanı al eşyalarını doldur. Yol uzunsa nir gecek konaklamalı şekilde dinlene dinlene gel. Bide ödül verir gibi neden bırakıyorsunki?

Ya arabayı sat ya da getir başka seçenek düşünme bile bakımlarını yaptır çıkmadan yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…