- 28 Mayıs 2021
- 2.045
- 915
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Tam da kendinize güvenmeniz gereken vakit bu vakitKızlar merhaba tayinim çıktı ama arabayı ve eşyalarımı götüremeyeceğim galiba. Otobüsle gideceğim arabayı götürecek kimsem yok, abim var ama çok huysuz ve sinir hastası. Onunla gitmek istemiyorum. Otobüsle gideyim dedim ama valizler ağır bilmiyorum. Eskiden beri böyle kimsesizdimm, her şeyi kendim yapmaktan, götürmekten ve halletmekten çok yoruldum artık. Eşyalarım hep memlekette kalacak, eşyalı ev tutacağım ama yine de her şey lazım oluyor. Eskiden beri böyle hep kendim idare edip yapa yapa tükenmişim.
Arabaya esyalari doldurup öyle gitseniz?Kızlar merhaba tayinim çıktı ama arabayı ve eşyalarımı götüremeyeceğim galiba. Otobüsle gideceğim arabayı götürecek kimsem yok, abim var ama çok huysuz ve sinir hastası. Onunla gitmek istemiyorum. Otobüsle gideyim dedim ama valizler ağır bilmiyorum. Eskiden beri böyle kimsesizdimm, her şeyi kendim yapmaktan, götürmekten ve halletmekten çok yoruldum artık. Eşyalarım hep memlekette kalacak, eşyalı ev tutacağım ama yine de her şey lazım oluyor. Eskiden beri böyle hep kendim idare edip yapa yapa tükenmişim.
arabanızla gidin ne yapacaksınız yoksaKızlar merhaba tayinim çıktı ama arabayı ve eşyalarımı götüremeyeceğim galiba. Otobüsle gideceğim arabayı götürecek kimsem yok, abim var ama çok huysuz ve sinir hastası. Onunla gitmek istemiyorum. Otobüsle gideyim dedim ama valizler ağır bilmiyorum. Eskiden beri böyle kimsesizdimm, her şeyi kendim yapmaktan, götürmekten ve halletmekten çok yoruldum artık. Eşyalarım hep memlekette kalacak, eşyalı ev tutacağım ama yine de her şey lazım oluyor. Eskiden beri böyle hep kendim idare edip yapa yapa tükenmişim.
Arabaniz varsa kullaniyorsunuz demektir, uzun yol da yapabilirsiniz. Ne zamana kadar uzun yola cikmayacaksiniz? Yaşadığınız şehirden sabah erken cikarsiniz, mola vere vere gidersiniz.Kızlar merhaba tayinim çıktı ama arabayı ve eşyalarımı götüremeyeceğim galiba. Otobüsle gideceğim arabayı götürecek kimsem yok, abim var ama çok huysuz ve sinir hastası. Onunla gitmek istemiyorum. Otobüsle gideyim dedim ama valizler ağır bilmiyorum. Eskiden beri böyle kimsesizdimm, her şeyi kendim yapmaktan, götürmekten ve halletmekten çok yoruldum artık. Eşyalarım hep memlekette kalacak, eşyalı ev tutacağım ama yine de her şey lazım oluyor. Eskiden beri böyle hep kendim idare edip yapa yapa tükenmişim.
Hatay'dan gideceğim tek başına gitme kaza vs yaparsın diye korkutuyorlar ama arabasız da zor olacak gibiEminim kendin gidebilirsin arabayla yavaş yavaş. Kimseye ihtiyacın yok, şükürler olsun bak elin ayağın tutuyor. İşin var, araban var. Neden yapamayasın? Evet insan yardım istiyor hayatında, başı sıkışınca arayabileceği biri olsun istiyor ama kendine sahipsin. Kimseye muhtaç değilsin. Güçlü bir kadınsın, kendini üzüp kendine haksızlık etme.
Gidersin gidersin. Kendine güven yahu, giden nasıl gidiyor? Millet ülke değiştiriyor arabayla. Kaza şehir içinde de olacaksa olur. Mola vere vere gidersin. Kaç saat yol? Olmadı pansiyonda vs kalırsın bir gece dinlenmek için.Hatay'dan gideceğim tek başına gitme kaza vs yaparsın diye korkutuyorlar ama arabasız da zor olacak gibi
Ya ben kendime güveniyorum annemle babamın stresi dırdırı beni bitiriyor. Gidersen şöyle olur hep korku veriyolar.Gidersin gidersin. Kendine güven yahu, giden nasıl gidiyor? Millet ülke değiştiriyor arabayla. Kaza şehir içinde de olacaksa olur. Mola vere vere gidersin. Kaç saat yol? Olmadı pansiyonda vs kalırsın bir gece dinlenmek için.
ALLAH aşkına zaten ehliyetiniz var,araba kullanıyorsunuz .Doldurun eşyalarınızı bir gün önceden erken yatın sabah erkenden yavaş yavaş düşün yola,daha ne kadar birilerinin aklıyla hareket etmeye devam edeceksiniz?!!Otobüsle gitsem ama valizlerim çok ağır orda taksi kullansam. Zaten mersin ve hatay arası arabamı kendim kullanıyorum
Ölüm varsa sizi her yerde yakalar, otobüsün kaza yapmayacağının garantisi var mı???kusura bakmayın o işler öyle olmuyor ......Ya ben kendime güveniyorum annemle babamın stresi dırdırı beni bitiriyor. Gidersen şöyle olur hep korku veriyolar.
Ee o zaman kalkıp gelsinler sizinle yani. Ne olacak şimdi araba mı satılacak. “Ben böyle uygun gördüm, böyle yapacağım.”Ya ben kendime güveniyorum annemle babamın stresi dırdırı beni bitiriyor. Gidersen şöyle olur hep korku veriyolar.
Arabanı al eşyalarını doldur. Yol uzunsa nir gecek konaklamalı şekilde dinlene dinlene gel. Bide ödül verir gibi neden bırakıyorsunki?Kızlar merhaba tayinim çıktı ama arabayı ve eşyalarımı götüremeyeceğim galiba. Otobüsle gideceğim arabayı götürecek kimsem yok, abim var ama çok huysuz ve sinir hastası. Onunla gitmek istemiyorum. Otobüsle gideyim dedim ama valizler ağır bilmiyorum. Eskiden beri böyle kimsesizdimm, her şeyi kendim yapmaktan, götürmekten ve halletmekten çok yoruldum artık. Eşyalarım hep memlekette kalacak, eşyalı ev tutacağım ama yine de her şey lazım oluyor. Eskiden beri böyle hep kendim idare edip yapa yapa tükenmişim.
Zaten onlara vermem de bursa içi zaten merkeze atandığım için arabaya çok ihtiyaç yok diye düşünüyorumYa arabayı sat ya da getir başka seçenek düşünme bile bakımlarını yaptır çıkmadan yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?