Çaresiz ve kimsesiz hissediyorum kızlar

Ya ben kendime güveniyorum annemle babamın stresi dırdırı beni bitiriyor. Gidersen şöyle olur hep korku veriyolar.
günahları boyunlarına araba onlara /abine kalsın diye böyle diyor olabilirler mi?
kaç saatlik yol.. bence gidin araba ile yavaş yavaş mola vere vere gidin
yaşadığınız yerde neden arabasız kalasınız araba varken

Hatay'dan gideceğim tek başına gitme kaza vs yaparsın diye korkutuyorlar ama arabasız da zor olacak gibi
Kim korkutuyor ki reşit insansın kendi kararlarını alabilirsin
Kusura bakma da acizliği de kendi kendine yaratıyorsun

Ekonomik özgürlüğün var araban var işin var
Biraz bu yönden bakmaya çalış

Hatay'dan gideceğim tek başına gitme kaza vs yaparsın diye korkutuyorlar ama arabasız da zor olacak gibi
Ya dınlen dınlen giy hatta fırsatın varsa bir yerde dınlen git daha güzel araba surmek kadar keyifli birşey yok korkma dostum müziğini aç yavaşça git dikkatlice korku hiç yapma

Kendıne guven yola cık, kımseye kulak asma. All yanına kahveni, atıştırmalıklarını. Guzel bır playlıst hazırla. Çık yola. Zorlanırsan pansiyonda kalırsın.
Bu korkuyla yola cıkarsan gıttıgın yerde de mutlu olamazsın

Gülendam yazmış niyetleri allem edip kallem edip o arabayı bıraktırmak,abiniz kendileri sefa sürsün diye size korku pompalıyorlar Gerçekten sizi önemseseler o yükle otobüste perişan olmanızı istemezler,Bursa içi bile olsa hastalık olur bir şey çıkar araban yanında Dursun derlerdi ....

Hatay-bursa yolu da güzeldir
Karanlığa kalmadan git ama
İki katını gözümü kırpmadan giderim
Yalnızken daha keyifli

Evet öyle yapacağım artık kendim gideceğim inşalah

Arabayla gidin, yavas yavas gidersiniz, bir sey olmaz. Sabah cok erken yola cikin, hem trafik az olur. Hem de yolda,bir yerde durup yemek yiyip, dinlenebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…