- 27 Nisan 2012
- 16.020
- 19.517
- 498
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
günahları boyunlarına araba onlara /abine kalsın diye böyle diyor olabilirler mi?Ya ben kendime güveniyorum annemle babamın stresi dırdırı beni bitiriyor. Gidersen şöyle olur hep korku veriyolar.
Kim korkutuyor ki reşit insansın kendi kararlarını alabilirsinHatay'dan gideceğim tek başına gitme kaza vs yaparsın diye korkutuyorlar ama arabasız da zor olacak gibi
Ya dınlen dınlen giy hatta fırsatın varsa bir yerde dınlen git daha güzel araba surmek kadar keyifli birşey yok korkma dostum müziğini aç yavaşça git dikkatlice korku hiç yapmaHatay'dan gideceğim tek başına gitme kaza vs yaparsın diye korkutuyorlar ama arabasız da zor olacak gibi
Teşekkür ederim.Kendıne guven yola cık, kımseye kulak asma. All yanına kahveni, atıştırmalıklarını. Guzel bır playlıst hazırla. Çık yola. Zorlanırsan pansiyonda kalırsın.
Bu korkuyla yola cıkarsan gıttıgın yerde de mutlu olamazsın
Evet öyle yapacağım artık kendim gideceğim inşalahGülendam yazmış niyetleri allem edip kallem edip o arabayı bıraktırmak,abiniz kendileri sefa sürsün diye size korku pompalıyorlar Gerçekten sizi önemseseler o yükle otobüste perişan olmanızı istemezler,Bursa içi bile olsa hastalık olur bir şey çıkar araban yanında Dursun derlerdi ....
Bir an böyle Hatay'dan tayinimi isteyerek kötü mü yaptım diye düşündüm ama şimdi daha iyiyimHatay-bursa yolu da güzeldir
Karanlığa kalmadan git ama
İki katını gözümü kırpmadan giderim
Yalnızken daha keyifli
götürsünler o zamanYa ben kendime güveniyorum annemle babamın stresi dırdırı beni bitiriyor. Gidersen şöyle olur hep korku veriyolar.
Yahu dinlemeyin yaşlı insanlar Allah aşkına.Ya ben kendime güveniyorum annemle babamın stresi dırdırı beni bitiriyor. Gidersen şöyle olur hep korku veriyolar.
Valla aslında tam tersi böyle insanlar kimseye eyvallahı olmayan güçlü tipler haline geliyorlar.Çünkü her şeyle küçük yaştan beri uğraşalı tek başıma yapa yapa artık bu hale geldim
Yok artık daha neler.Zaten onlara vermem de bursa içi zaten merkeze atandığım için arabaya çok ihtiyaç yok diye düşünüyorum
Herşeyin bir ilki vardır sabaha karşı yola çık dura dinlene git hiç cesaretin yoksa arabayı sat ordan al
Teşekkürler kızlar ben kendime güveniyorum zaten çok şükür giderim ama gitme yapma şöyle olur böyle olur tarzı laflar biraz korkutuyor ama gideceğim inşalah galiba pms dönemindeyim o yüzden hassas hissettim. Okuldan bir arkadaşımın da tayini çıktı abisi kardeşi gelip toplanmasına yardım edip götürdüler daha sonra da hemen oraya gidip ev tuttular. Bu durumu görünce hep kendi kendime bir şeyler yaptığım aklıma geldi ve kötü hissettim. Üniversitede de aynıydı ilk atandığım zamanda. O yüzden duygusal boşalma yaşayıp buraya yazdım. Ama şimdi daha iyiyiyim, gideceğim inşalahKim yapacak peki ? Eş sevgili gibi bir cevap varsa 3 gün sonra kendi yükünü de yükler yetmez yedi sülalesini yükler .En guzelide ne biliyormusunuz kendi badinin çaresine bakmanın verdiği o rahatsızlık ve yorgunluğun yanında kimseye muhtaç olmama ve kendine yetebilme hazzı.Onu küçümsemeyin buna sahip olmayanlar sudan çıkmış balığa dönüyor bunu yaşayınca.
Boşandığımda da aynıydı evimi kendim kurup kendim toplamaya gitmiştim.Teşekkürler kızlar ben kendime güveniyorum zaten çok şükür giderim ama gitme yapma şöyle olur böyle olur tarzı laflar biraz korkutuyor ama gideceğim inşalah galiba pms dönemindeyim o yüzden hassas hissettim. Okuldan bir arkadaşımın da tayini çıktı abisi kardeşi gelip toplanmasına yardım edip götürdüler daha sonra da hemen oraya gidip ev tuttular. Bu durumu görünce hep kendi kendime bir şeyler yaptığım aklıma geldi ve kötü hissettim. Üniversitede de aynıydı ilk atandığım zamanda. O yüzden duygusal boşalma yaşayıp buraya yazdım. Ama şimdi daha iyiyiyim, gideceğim inşalah
Aslında bu durum içimdeki tükenmişliğin sembolü gibi olmuş. Kendimle oturdum konuştum, ondan böyle hiseetmişimHerşeyin bir ilki vardır sabaha karşı yola çık dura dinlene git hiç cesaretin yoksa arabayı sat ordan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?