Aileniz neden istemedi ki
Kolay değil istenmediğini biliyormuş ve babası vefat etmiş annenlerin araması gerekirdi destek olmaları gerekirdi seninde aynı zamanda
Bende biraz bekle takıları falan verme biraz zamana bırak sonra buluşup konuşun derim ben
Aileniz biraz abartmıs. Yazık babasını kaybetmis keske bu kadar katı olmasaymıslar.
Babasını kaybetmis biri olarak kabuguna cekilmesi normaldir.
Bence son bir kez arayın falan takıları getirmek istediginizi söyleyin bakalım ne diyecek.
cnm takıları falan gönderme getiriyim de ddeme ozaman bütün ipler tamamen kopar çocuk üzgün zaten sende anlayıssız olma.ailen yeterince kırmış zaten...ailene bahsetmeseydin sözlünle aranda geçeni sogukluk girmesin daha fazla.zamana bırak tatlım belliki depresyona girmiş herşey üstüste gelmiş ona destek olmalısın aialeni yönlerndirmelisin arada bir görüşmeye..şuan yeterince üzgün zaten sağlıksız karar vermiş olabilir daha fazla yalnız hissettirme mesela sölemeden yanına git sürpriz yap bugün emin ol seni gördüğüne sevinecektir..
cnm takıları falan gönderme getiriyim de ddeme ozaman bütün ipler tamamen kopar çocuk üzgün zaten sende anlayıssız olma.ailen yeterince kırmış zaten...ailene bahsetmeseydin sözlünle aranda geçeni sogukluk girmesin daha fazla.zamana bırak tatlım belliki depresyona girmiş herşey üstüste gelmiş ona destek olmalısın aialeni yönlerndirmelisin arada bir görüşmeye..şuan yeterince üzgün zaten sağlıksız karar vermiş olabilir daha fazla yalnız hissettirme mesela sölemeden yanına git sürpriz yap bugün emin ol seni gördüğüne sevinecektir..
sozlunu neden istemediki ailen? eger gecerli bi sebebi yoksa cidden yanlis yapmislar.sozlunun senden ve senin ailenden uzak olmasinin sebebi(bence) babasi oglunun muruvvetini gormek istemis nisan yapalim demisler sizden olumsuz yanit gelmis.bunun uzerine babasi da vefat edince onun son istegi yerine getirilmemis gibi hissetmesidir.aileniz de niye ustune basa basa ev istiyolar anlamis degilim? eger isi duzgunse ve daha sonra alabilecegini dusunuyasa sozlun bence ev olmasi sart degildi.burda bir suru arkadas var evlendiklerinde altlarinda evleri arabalari olan ama eslerinden memnun olamayan.bence ailen yanlis dusunuyor.belki de ev meselesi sadece araniza engel koymak icindir.bu benim sahsi fikrim!
kusura bakma canım ama ailen maddiyatçı herhalde!
bu ne ev olsaydı hemen verecekler miydi?
ev mi insana mutluluk veriyor.
ben her zaman bi kuru ekmek soğanım olsun huzurum olsun.eşimin bana saygısı olsun.sağlığımız olsun.
bence sözlünün yanında ol.ailenin bu tür düşüncesi için sevdiğin insanı terk etme.
(sadece sorun ev meselesi ise).
eyyy Allah ım evlilikler bile ne sebepler yüzünden erteleniyor...
çok sinirlendim walla....
yok yasım 26 benım kulturel olarakta fark yok ama bana solenmeyen onların begenmedıklerı bişey olabılırmı acaba ben zaten calışıyorum iş ıyı sımdılık o en buyuk kırgınlık babasının ıstegı olmadı işteBence evden ziyade daha farklı sebepler var sanırım ailenin istememesinin. Yaşın mı küçük acaba ya da kültürel olarak farklı mı aile yapılarınız filan. Ya da ailen kendini garantiye alıp meslek sahibi olmadan ciddi bir evlilik vs olayına girmeni uygun karşılamadı bilmiyorum. Ama babasının son arzusunun yerine getirilmemiş olması da çok kırgınlık yaratmış olabilir. Düzelir inşallah. Sen şimdi sadece destek ol bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?