• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresiz ve yalnız

Bende aynı durumdayım, evet ailem yanımda ama seni anlayamıyorlarsa ve bu durumdan seni suçluyorlarsa, ki evet suçlu benim pek farkı olmuyor.
Benim tek dayanağım Rabbime inancım ve ve seccadem.
Yetiyor, yetecek ayakta kalacagım

Geçer allah can sağlığı versin. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

geceleri uyuyamıyorum ağlayıp sürekli düşünmekten kısıtlamalar yüzünden hiçbirşey yapamıyorum yalnızım hiç arkadaşım yok konuşabileceğim yani ben çaresiz bir hiçim

yani çalışmak istiyorum ama izin yok zamanında ailem yüzünden okulada gidemedim şimdi aoldeyim spor yapıyım biraz güvenim yerine gelsin diyorum biraz yürüyüşe çıkıyın diyorum tek başıma onada izin yok yani bu evde hiçbişeye izn yok

yani çalışmak istiyorum ama izin yok zamanında ailem yüzünden okulada gidemedim şimdi aoldeyim spor yapıyım biraz güvenim yerine gelsin diyorum biraz yürüyüşe çıkıyın diyorum tek başıma onada izin yok yani bu evde hiçbişeye izn yok

iyi nete girmene izin weriyolar annenle yuru zamanla tekte cikmana izin werirler alisirlar annendemi istemiyo cikmani

annem hasta olduğu için çoğu zaman benle gelemiyor kaç yıl oldu bir türlü alışamadılar ki ben öyle güvenilmicek bir kızda değilim bizim evdekilerin hepsinin beyninde sorun var ya nolur dalga geçerek konuşmayın çok üzgünüm zaten :14::14:

ayrıca bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç dikkat çekmiyorum sadece güzellermi dikkat çeker bana bir şeyler söyleyin

Neyi nasil istiyorsaniz onun icin mucadele edin o zaman. Ailem izin vermiyor deyip caresiz kendinizi kahrettiginiz enerjiyi mucadelenize ayirin. Spor mu yapmak istiyorsunuz, onlar bunu kabullenene kadar devam edin. Vazgecmeden. Bir amaciniz olur, asla yilmadan mucadele edin. Siz yilmazsaniz onlar yilacak. Istiyorum ama izin vermiyorlar, mahvoldum demekten cok daha iyi sizin icin. Biraz kararlilik. Bu dunya boyle kim kime baskin gelirse.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

21 yaşındayım canım bu kadar olumsuzlukların içinde ne yapabilirimki? ve ayrıca siz olsanız çok sevdiğiz hayal ettiğiniz bir insanın yanında başkasını görseniz sonra onu elde etmek için hiçbirşey yapamasanız eliniz kolunuz bağlı olsa ne yapardınız

Bence her şeyden çok platonik aşkını kafaya takmışsın. Seni hüzünlendiren, yıldıran da o. Her şey olacağına varır. Demek ki senin için hayırlı değil olmuyorsa...

Back
X