merhaba arkadaslar araniza yeni katildim kac gundur icimi kemiren dusuncelerle bogusuyorum arkadaslar ben seneler once esimle bosandim eski esim sorumsuz evine bakamayan beni doven ailesinin sozunden cikmayan bir adamdi bana senelerce ailemle gorusmemem icin baski yapti onlari oldurmekle tehdit etti ve ben korktum icin ailemle gorusemedim sonra cook seyler yasandi ve ben ailemin yanina sigindim bunlara resti cektim bosandim ama benden cocugun velayetini almak karsiliginda bosandi baska carem yoktu verdim ve bosandim sonra da cocugumu gostermediler senelerce para gonderdimde benden iyisi yok onun disinda ben cocugumun sesini duyamiyorum duyarsamda zorla konusuyo gibi cocugumu en son 5 yasinda gordum suan 10 yasinda istanbula geliceklermis iki gunlugune bana bir kac saat icin cocugunu gor diolar cocugumla konusuyorum gel kal diorum gormek isteyen gelsin gorsun dio arkadaslar napim ben iki saat gorsem ne olur gormesem ne olur iki saat gordum diyelim cocugun psikolojisini dusunuyorum sarsilirsa die bu arada bende evliyim suan cok mutlu bir evliligim var esimde biliyo her seyi bugune kadar gormemissin bugunden sonra gorme uzulursun dio arkadaslar desteklerinize cok ihtiyacim var.