• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim A Dostlar...

Ha pardon bende diyorum bune çelişki :KK45: kv dikkat et iki yüzlü. Oğlunu elinden alırsın diye temkinli yaklaşıyor. Sanada oğluna konuştuğu gibi konuşsa belki oğlan resti çekicek ama sana iyi davranıyormuş gibi yapıp o sırada oğlanı senden koparacak doldurup. Anası şöyle böyle diye. Sen sevgilini boş bırakma. O ayrılalım demeden sen deme. Kv kazanan olmasın
Allaha Şükür Okadar Zamandan Beri Sadece Dün benim agzımdan Ayrılık kelimesi cıktı, Oda 2 saat sürdü...
Allahım Herkesi İyi İnsanlarla Karşılastırsın.. Evet Oglunu Seven k.v bu hep gecerli. evlenip fizana yerleşecegiz sanki.
Tuhaf gercekten.
bende hiç öyle kinci bir insan degilim hic.. Cok ılımlı cok sıcak kanlı biriyim.
Belkide buyüzden bana dişini gecirebiliyor.. ben daha bu durumdan kafamı cok vururum taşlara..

Az daha otursalarmis annen seni paket yapip verecekmis ellerine. Florte karşı aile isenize flort etmeyin. Yok degilseniz herkesin sartlari ayri sabir edin bekleyin. Kizi alin kizi alin. Kim kizi i bu duruma dusurmek ister ki ? Zorla verilen kizi bende almam bir sikinti var bu iste derim.

Keşke iş ciddiye binmeden aileleri hiç karıştırmasaydınız .Madem aranızda henüz bir ciddiyet olmayacak ,o zaman evinize gelmeselerdi. Kız evine gidip annenin karşısına geçip,seneye kadar gezsin tozsun demekte çok tuhaf bence.Kendi kızı olsa dermiydi böyle bir şey?
Bunu Bende Cok dedim. Madem Böyle Bir niyetin var alaydın karşına Söyleseydin ogluna Bana...
Eve Gelip Tanışmak Nedir Niyetini Belli etmektir...
Ama Saolsun Niyetini Cok güzel belli etti..

Biliyormusun Bu iki yüzlü kelimesini kullanan tek siz değilsiniz. Bunu Bir Cok kişiden duydum..

Annemin, Böyle Bir Konuyu Açma Sebebi İse. Bu Kadın Zaten bize öylesine Oturmaya gelmeyişi. Konuyu kendi Açarak, Annemin Böyle Birşey Demesi, Zaten Onlarda Söz Malesef Olmuyor. Nişan Ve Düğün.

zaten aileler işin içine girdimi hızlıca gelişmeli olaylar. nişan, düğün falan. yoksa sarpa sarıyor. 5 yıllık eliyim bu benim net görüşüm. flört uzayabilir ama ailelerle karışınca kısa sürmeli

Bunu Bende Cok dedim. Madem Böyle Bir niyetin var alaydın karşına Söyleseydin ogluna Bana...
Eve Gelip Tanışmak Nedir Niyetini Belli etmektir...
Ama Saolsun Niyetini Cok güzel belli etti..

Ya ne güzel kadin tanışmaya gelmis. Aileler tanisinca sevgili kalmaya devam edemiyor musunuz? Yasiniz kac bilmiyorum ama erkek anneleri ne kadar fettansa kiz anneleri de o kadar fettan.
Sağlıklı bir iliski yurutmek istiyorsaniz kendi anneniz de dahil kimseyi ise sokmayacaksiniz.
Siz sevgilinizle kendi aranizda bunu konussaydiniz, o ailesiyle konusunca derdi ki hayatim maddi olarak bizimkiler rahat degiller 6 ay erteleyelim, siz de anlayis gösterirdiniz. Hic ne olay çıkardı ne kavga. Ama bu isleri siz yerine anneleriniz konusursa daha cok kavga cikar arada. Yipranan da siz olursunuz.
Bu arada annesinin sizle iyi konusmasi ikiyüzlülük degil. Tabii ki size ölüp bitmeyecek ama saygili davranmak zorunda. Aradığınızda kavga gürültü koparsaydi 'ama durust kadin' mi diyecektiniz? Hem belki sizin aramaniz cok hosuna gitti ve yumuşadı.
Bundan sonra hicbir seye annelerinizi karıştırmayın, benden tavsiye size.

Evet Belkide Cok erkendi...
Biliyormusun Böyle Caresiz Bekleyiş Okadar Zorki Rabbim kimseyi Düşürmesin..
Neoldu Ne olacak Diye Diye...
çok sıkıntılı bir durumdur eminim ki, ama şöyle düşün; insanlar ne çaresiz dertler içinde...
ve bu durumda bile sabır onları sakinleştiren en güzel erdem...
sen de şöyle düşün.. evet anneler hatalı ama varmış böyle olmasında bir hayır diye düşün..
rabbim biliyor herşeyin en iyisini en doğrusunu...

son olarak artık sen bir şey yapma. elinden geleni güzelce yapmışsın. arkadaşına annesin de kötüleme hiç. zaten o da fark etmiş tuhaflığı. seviyorsa çabalasın. sonuç olarak sen yapacağını yaptın. sakince bekle.

Canım benim bunlar herkesin başına gelebilen şeyler şimdi olmasa sözde nişanda düğünde mutlaka anlaşmazlıklar çıkabiliyor ...
Ama ben erkek arkadaşınızın annesine hak verdim, çünkü başlarından böyle bir olay daha önce geçmiş böyle düşünmesi çok normal kı sizin ilişki süreniz daha çok yeni insanlar yeri geliyor eşlerini tanıyamıyorlar. Ben eşimle 4 sene çıktım ayrı şehirlerdeydik hemde eşimde bende çalıstıgımız ve ailelerimiz bilmediği için çok sık görüşme şansımızda olmadı sizin hem tanısma yenı olmuş hem annenızın baskıcı bir şekilde resmiyete dökmek istemesi...Ki herkes hemen ilişkiye başlayıp evlenmiyorlar. Bence biraz zamana bırakın birbirinizi tanıyın sizde daha çok yenisiniz herşey insanlar için olurda anlaşamadığımız bir sorun çıkar ve ayrılırsanız maalesef annesı haklı çıkacak büyükler bizden biraz daha mantıklı düşünebiliyorlar acele etmeyin herşey zamanında güzel...

Allaha Şükür Okadar Zamandan Beri Sadece Dün benim agzımdan Ayrılık kelimesi cıktı, Oda 2 saat sürdü...
Allahım Herkesi İyi İnsanlarla Karşılastırsın.. Evet Oglunu Seven k.v bu hep gecerli. evlenip fizana yerleşecegiz sanki.
Tuhaf gercekten.
bende hiç öyle kinci bir insan degilim hic.. Cok ılımlı cok sıcak kanlı biriyim.
Belkide buyüzden bana dişini gecirebiliyor.. ben daha bu durumdan kafamı cok vururum taşlara..
Dişini sana değil oğluna geçirmiş sevgilini bırakma yanında ol . O bunaltsın sen rahatlat. Erkek strese gelemiyor nedense

Canım benim bunlar herkesin başına gelebilen şeyler şimdi olmasa sözde nişanda düğünde mutlaka anlaşmazlıklar çıkabiliyor ...
Ama ben erkek arkadaşınızın annesine hak verdim, çünkü başlarından böyle bir olay daha önce geçmiş böyle düşünmesi çok normal kı sizin ilişki süreniz daha çok yeni insanlar yeri geliyor eşlerini tanıyamıyorlar. Ben eşimle 4 sene çıktım ayrı şehirlerdeydik hemde eşimde bende çalıstıgımız ve ailelerimiz bilmediği için çok sık görüşme şansımızda olmadı sizin hem tanısma yenı olmuş hem annenızın baskıcı bir şekilde resmiyete dökmek istemesi...Ki herkes hemen ilişkiye başlayıp evlenmiyorlar. Bence biraz zamana bırakın birbirinizi tanıyın sizde daha çok yenisiniz herşey insanlar için olurda anlaşamadığımız bir sorun çıkar ve ayrılırsanız maalesef annesı haklı çıkacak büyükler bizden biraz daha mantıklı düşünebiliyorlar acele etmeyin herşey zamanında güzel...

Teşekkür Ederim Bu güzel Yorumunuz İçin....

Nişanlılığa bakış açısı kız ayırtmak bu ülkede.
Bu yüzüğü takayım da şu kızı ayırtayım millet anlasın sahipli olduğunu, alıp götürmesin...

Dişini sana değil oğluna geçirmiş sevgilini bırakma yanında ol . O bunaltsın sen rahatlat. Erkek strese gelemiyor nedense

Eveet, malesef Bunaltmaya gelmiyor, Bazen Canavara bile dönüşebiliyorlar. Cok Baskı Kurmuyorum Üstüne..
Sadece Zamana Bırakmaya tercih ettim.

ŞİMDİ BİR SORUM OLACAK 3 4 GÜN İÇİNDE BURAYA GELECEK VE BENİMLE GÖRÜŞMEK İSTEYECEK.
EVLERİNEMİ GİDEYİM YOKSA BİR CAFEDEMİ GÖRÜŞEYİM ?

anneniz biraz fazla yukselmis sanki daha 4 ayda biriyle gorusuyorsunuz diye sanki namusunuz kirlenmis edasina burunup emrivaki yapmis bunun zamanina sen erkek arkadasinla kararlastirmaliydin sonucta anlasip anlasmadiginiza karar verecek olan sizdiniz

Sizin işin olur yanı yok,kaynana çevir kazı yanmasın durumunda evde terör estirdiği belli.görüştüğünüz kişide sağlam karakterli biri değil çok üzülürsünüz.
Annesi asıl sizi yönetemeyeceği için korkmuş.
Eğer ilerde daha çok üzülmek isyemiyorsanız bırakın hayatınıza yeni bir yön verin.bu işin hiç oluru yok

Yalnızca cümle başlarında büyük harf kullansaydınız iyiydi,zar zor okudum..
Erkek arkadaşın kendi ikna edemiyor mu sağdan soldan yardım istiyor?Yaşlarınız küçük sanırım ?

Yalnızca cümle başlarında büyük harf kullansaydınız iyiydi,zar zor okudum..
Erkek arkadaşın kendi ikna edemiyor mu sağdan soldan yardım istiyor?Yaşlarınız küçük sanırım ?
Kusura bakmayın el alışkanlığı, işte konuştugu zaman evine gelip gitmem cevabını alınca, aileye başvurdu.
yaşı:25 benim ise 23

Eveet, malesef Bunaltmaya gelmiyor, Bazen Canavara bile dönüşebiliyorlar. Cok Baskı Kurmuyorum Üstüne..
Sadece Zamana Bırakmaya tercih ettim.

ŞİMDİ BİR SORUM OLACAK 3 4 GÜN İÇİNDE BURAYA GELECEK VE BENİMLE GÖRÜŞMEK İSTEYECEK.
EVLERİNEMİ GİDEYİM YOKSA BİR CAFEDEMİ GÖRÜŞEYİM ?
erkek arkadaşınla karar ver. Sence nerde görüşelim de. Evinize bunca olandan sonra gelmem doğru olur mu falan de. Ama ben evine gitmezdim heralde .

Annen "adını koyalım" demeden evvel seninle konuş muydu böyle bir isteği olduğunu? Yani bu sizin kararınızdı, ifade etmeye çekindiniz de anneniz mi dile getirdi? Aksi takdirde ilişki sizin ilişkiniz, ikiniz karar almadan annenin ortaya atlaması hoş olmamış.
Eğer evlenmek istiyorsanız ikiniz kararı alıp aileleri fazla müdahale ettirmeyin, sen anneni idare et o da annesini idare etsin. Soğukluk bi ara ortadan kalkar.
Önemli nokta şu, evlendikten sonra annelerinizi evinize karıştırmayın. Evinizde eşinle senin borun ötsün. Kaynanalar eve karışır, engel olamam diyorsan ordan hemen uzaklaş, mutsuz olursun.
Ben çiftler ölçüp tartıp evlenme kararını netleştirdikten sonra ailelerini tanıştırmaları taraftarıyım, kendim de öyle yaptım. Resmiyet her zaman şahane şey.
Resmiyeti koru, evlerine gitme, sen de eve alma. Dışarda görüşün. Başına kalkar sonra

Back
X