• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim A Dostlar...

Daha ilk gorusmede mi annen nisanlayalim bunlari dedi. Yangindan mal kacirir gibi gelirdi bana ne yalan soyleyeyim.
Ben de nisanliligin cok uzun surmesi taraftari degilim.
Ha flortle dolastin ha nisanla. Hatta Turkiyede nisanlanip ayrildiysan adin daha cok cikiyor gibi.
Ben anneni haksiz buldum sahsen

Yetişkin iki insanın ne zaman evleneceğine neden anneler karar veriyor? Maddi bağımlılığınız mı var? Birinizin annesi gelin isteyin diyor, öteki olmaz bu is diyor. Ne hakla çocukmuşsunuz gibi kararlarınızı ve hayatınızı yönlendirebiliyorlar. Çok ilginç.

Maddi manevi olgunluğa ulaştığınızda ailelere evleneceğinizi açıklarsınız olur biter.

Bana kalırsa da anneniz haksız. Bu tarz konularda ilk adımı kız tarafı atmamalı kesinlikle. İnşallah evlenir ve çok mutlu olursunuz.

Acele davranmışsınız.
Ekonomik olarak yettiğinizde anne baba biz evlenmek istiyoruz diye karşılarına çıkmalıydınız.
Ama zamanla herşey çözülür.
Biraz sabır şimdi herkes gardını almış kendi güçlerinin savaşını veriyor.
Rahat ol sevgiline de "Akışına bırakalım hayat zorlamaya gelmez kırılır. Bakalım gelecekte neler yaşayacağız. Kaderde varsa elbet bir gün evleniriz. Kısmet değilse biz olduracak değiliz ya" minvalinde bir konuşma yap.
İşler biraz hızlanır belki.

Universite zamaninda bi erkek arkadasim vardi , o baya baya ciddiydi mezun olunca evleniriz diye planlar yapiyordu ben ise agirdan aliyordum
Bizim iliski devam ettigi icin bi sekilde anneler tanisti , birgun annesi eve geldi kahveye
Kadin pat diye konuya daldi , oglum kiziniza cok asik , mezun olsunlar da bi yuzuk takalim istemeye gelelim dedi
O an annemi cok takdir etmistim , kadina kibarca bunun kararini ben yada siz veremezsiniz kizim isterse olur ama o da boyle birsey dusundugunden hic bahsetmedi bana , kendileri ne isterse o olur deyip kapatti konuyu

Demem o ki anneniz cok hata etmis , hele bir kiz annesine hic yakisiyor mu bu? Kv adayi da sonradan sacmalamis ama hatayi ilk yapan anneniz
Bu kadar cok seviyosaniz bu adami kv adayiyla yuz yuze oturup konusun derim ben
Tum sorunlar konusarak cozulur merak etmeyin

ben Cok üzüldüm babasından böyle bir mesaj gercekten beklemiyordum. demekki Olay ailede degil benide istemiyorlar artık düşünüyordum.
Bu böyle olmayacak ayrılalım dedim..
Sustu birşey diyemedi.
Dün Cok üzgündüm hemde cok.
O sinirle ben ona mesaj attım. akşam 10 da.
anneni arayacagım bu gece bana bu olanları hesabını verecek dedim.
madem bitti tam bitsin dedim.
O olaydan sonra biz hiç görüşmedik annesiyle...
Dün aradım, Merhaba dedim Sizinle Konuşmak istedigim Bazı Konular Var dedim.
Buyur kızım dinliyorum dediö
ben Size neyaptım dedim, Ben Size bir saygısızlık etmedim, üzmedim kırmadım incitmedim kimseyi dedim.
neden bize bunu yaptınız dedim.
Cok tatlı Bir dille.
Kızım Yavrum Benim Seninle ilgili bir sorunum yok.
Fakat Annen Beni Cok korkuttu dedi.
Annen İleride Sizin Evliliginize Karışır Diye İstemedim
oglumun huyunu Biliyorum. İzin vermez buna huzursuz olan siz olursunuz dedi.
Annen Beni Cok Korkutuyor dedi.
Elimde İmkan Yokken ben Nasıl Annenin İsteklerini Tamamlayayım dedi.
Oglum Geldi köyü bir birine kattı. herkese gitmiş annemi ikna edin demiş.
Oglum gelip bana seni istedigini söyleseydi ben elimi taşın altına koyardım dedi.
Ama Annen beni cok korkutuyor dedi hep bunu dedi.
Annemin Aslında Bu baskın Karakteri benide korkutuyor..
Ama Annem... Biliyorum ki Erkek Arkadasşım, Ne kendi Ailesine izin verir Karışmasına nede Benim...
( Ama ya Erkekler Gercekten Evlendikten sonra Aileci olursa ? )
Telefonu Öyle Böyle Derken Kapattık. Ben Eve Geldigimde, Seninle Tekrar konuşalım Dedi.
Bu Konular Böyle Telefonda Olmaz.... Erkek Arkadasşımı aradım Böyle böyle annen benimle konuştu dedim oda şok gecirdi. Annemi Seninle Böyle Olumlu Konuştu dedi. Ben Bile İnanmadım..
Ama Aile İpi İlk Zamanda koptu. Birbirlerini Sevmediler Gibi.
Baştan Sona Yaşadıgım Olaylar bunlar. Artık Ne yapacagımı Ben bilmiyorum
Kendimiz Cok Yorgun Ve Caresiz Hisseediyoorum
Annen çok karışır diye korkuyor da kendi yaptığı ne acaba? Annen kötü bir şey söylememiş adı konsun istemiş bi söz yapılabilirdi madem onlar 1-2 yıl bişey yapamazlar gidip gelme olmayacaktı kendi kızı olsa ne yapar acaba? Annenizi ezdirmeyin kaynana az değil daha evlenmeden sokmuş burnunu. Annen isteğini söylediğinde anlıyorum sizi ailecek konuşalım bi karar veririz diye kestirip atacaktı sevgilinle aranızda çözecektiniz. Aileleri işe çok erken katmışsınız yazık olmuş...

Back
X