Caresizim artik isvec diyetini de deneyecegim

3. gün bitti ve pek güzel seyler söyleyemicem. Aksam yemegimi yedikten sonra malesef kacamak yaptim. Birazcik cikolata ve kraker yedim. 😔 umarim yarin tartida bu cok belli olmaz. Karnim baya agrimasina ragmen hala regl olamadim bakalim kac gün bekleticek daha.
 
Günaydin 4. gün,

tartildim, kahvemi ictim, ve ögle yemegimi yedim. Tartida hala ayniyim nedense
4. gün 80,3
ciktim yine ve hala regl olamadim karnim agriyor ama nedense bir türlü gelmek bilmedi.
 
4. Gün bitti az önce, aksam yemegimide yedim ve bugünü de bitirmis oldum. Ek olarak biraz bitter cikolata yemek istedi canim. aksam yemegi olarak 2 ekmek arasinda biraz peynir ve 50 gr bitter cikolata yedim. Bakalim yarin sabah tartim neler söylicek.
 
Aksam yemeginden sonra aciktim ve biraz tavuk yedim. Reglm basladi ve artik kilo vermede kesin sonuc alirim cünkü 2 gündür karnim sismisti ve bir kilo bile veremedim tartida. 4. gün bitti ve isvec diyetinde 5. güne gecis yapmis oldum.
 
Merhaba,

diyetimin 5. günüde bitmis oldu. Reglm basladigi icin cok yorgunum ve buraya hic ugrayamadim bugün. Yarin tekrar buraya olanlari bildiririm. 💫🌙
 
Merhaba 6. gün,

Dün misafirlikte oldugum icin diyetime sadik kalamadim ama cok az yedim. Bir kac kasik sonra doydum zaten. Sanirim midem iyice alisti ve kücüldü cünkü baya bi zorlandim. Kahvemi yaptim ve günüme basladim. 3 gün sonra tartilip sonucu bildiricem cünkü simdiki durumumda tam olarak kilom belli olmadigi icin beklemek istiyorum. Bakalim 1 hafta isvec diyetinin sonucu ne olucak bire bir uymadigim halde.
 
Ögle yemegimi yedim. 2 dilim ekmek 2 dilim peynir ve biraz salam. Ara olarak kendime bir muz yeme hakki taniyorum ve aksam yemegim olarak 2 yumurta yicem. Hava soguk oldugu icinde bir kupa cay icicem.
 
Aksam yemegimide yedikten sonra buraya herzamanki gibi bildirmeye geldim. Aksam yemegimde kücük bir degisiklik yaptim. Kücük bir kase meyveli yogurt, brokoli ve biraz makarna yedim. Bugünde bu sekilde bitmis oldu.
 
Merhaba 7. gün,

dün gece kendimi tutamadim ve cikolatayla makarna yedim. Sanirim regl oldugum icin kendime pek engel olamadim ve bir ögünlük izin verdim. Bugün daha 3. gün ve tartildim. Sabah 80,6 ciktim bakalim bittiginde nasil bir sonuc alicam. Sabah kahvaltima gelince herzaman ki gibi Kahvemi ictim. Ögle yemeginde 2 yumurta, 3-4 cherry domates ve bir sosis yedim.
 
Aksam yemegi icin yazmaya firsat bulamadim. Aksam yemeginde bir tabak makarna yedim. Ve 7. günde bu sekilde bitmis oldu. Bugün hic kacamak yapmadim ve yemek yemek dahi aklima gelmedi.
 
Merhaba ve hatta güle güle 8. gün

bugün buraya ugramaya pek firsatim olmadi cok hareketli bir gündü ve tamami disarda gecti nerdeyse. Kahvaltida herzaman ki gibi cok az yedim. Domates,peynir,4 zeytin, 2 catal yumurta, kapya biber, salatalik ve cok cok az ekmek tükettim. Aksam yemegimde 4 köfte ve biraz patates vardi. Günü ekmegi ve patatesi saymazsam cok güzel gecirdim. Reglmda bugün itibariyle bitmis oldu. Bakalim yarin tarti bana neler söylicek.
 
9. gün bittikten sonra anca girebildim buraya. Bugün kahvaltida yumurta ve biraz sucuk yedim 2 dilim siyah ekmekle. Ögle yemegimi 1 kase sütlactan ve 3 kare bitter cikolatadan yana kullandim ve aksam yemegimde 3 köfte ve biraz patates yedim. Yarin tartiya cikicam ve sonucu cok merak ediyorum. Reglmda dün bitti ve artik tartiya cikabilirim. Merakla bekliyorum. Bu arada zayifladigimi artik herkes görebiliyor. Mutluyum ve bu diyeti yarindan itibaren tekrar sikilastiricam. Bakalim yarin sabah tartida nelerle karsilasicam.
 
Merhaba 10. gün,

sabah tartildim ve tartida hala 80,3 cikiyorum. Bu aralar tuvalete cikma sorunuda yasiyorum bu arada. Kahvemi ictim ve ögle yemegimde ispanak yemeyi düsünüyorum. Bol bol su icip bu kabizlik probleminide ortadan kaldirmam gerekiyor, cünkü karnim artik agrimaya basladi. Bakalim ilerleyen saatlerde neler olucak.
 
Güle güle 10. gün. Diyetim artik isvec olmaktan cikti ve kendimce herseyden az az yiyerek kilo vermenin daha mantikli oldugunu düsünmeye basladim. Tabikide isvecin tarzinda ama biraz daha zengin bir diyet oluyor böylelikle ve normal hayatimda yediklerimi sadece az yiyerek yavas yavas katiyorum. Aksam yemegimide yedikten sonra yazmak istedim. Tabiki tam bir aksam yemegi olmadi ama kraker ve biraz Nutella yemis oldum 1 tanede patlamis misir. Bu aralar yine istahim pek yok. Sanirim artik tartida bir degisiklik görme istegim tavan yaptigi icin bir an önce vermek istiyorum bu kilolari. Bol bol su iciyorum kabizlik problemim icin ve ise yariyor. Bakalim yarin sabah tarti bana neler dicek. Simdilik yazicaklarim bukadar. Yarin görüsmek üzere💫🌙
 
Günaydin 11. gün
Az önce tartildim vee 79,9 görmüs oldum sonunda. Kabizlik problemimi dahada cözmem gerekiyor. Bugünde bol bol su icerek gecicek anlasilan. 10 günün sonucu -1,5 kg oldu, eklemem gereken bisey var, son günlerinde diyete uymadim ve normal yemek yeme düzenime girmeye calistim. Günde 2 ögün yiyorum ve cok yememeye gayret ediyorum. Yani önüme bir tabak koyuyorum ve o daha bitmeden zaten doymus oluyorum. Ilerleyen saatlerde gelismeleri buraya yazarim.
 
Günaydin 12. gün

dün pek giremedim buralara. Bir türlü vakit bulamadim. Bu sabah tekrar tartildim ve tartida 79,8 olarak ciktim. Sabah kahvaltimi yaptim ve birazdan kahvemi hazirlicam. Aksam yemegimi daha düsünmedim.
 
Bir hafta aradan sonra tekrar basliyorum yarin. Bu sürecte ne istediysem ölcülü bir sekilde yedim ve diyetimi bozmamak icin elimden geleni yaptim.
 
Yarin sabah bir kupa kahveyle tekrar günüme baslicam ve diyeti yine 7 gün uygulamayi düsünüyorum. Bakalim bu sefer 13 gün yapabilecekmiyim. Bir hafta boyunca kilomada bakmadim. Yarindan itibaren bir haftalik sürecim basliyor.
 
Günaydin tekrardan 1. gün,

bir haftalik aradan sonra tekrar kahvaltimi yaptim ve ögle icin kahvemi ictim. 15:00 gibi son yemegimi yemis oldum yani. Belki aksam icinde bir kahve daha icerim daha karar veremedim. Bakalim bir haftanin sonucunda tarti neler göstericek.
 
Isvec diyetimin 2. günüde az önce bitmis oldu. Aksam üstü bir kupa cay ictim sekersiz ve aksam yemegime bir tabak nar eksili baby ispanak, minik bir kase tavuklu kapuska yemegi ve meyve olarakta 1 kücük boy muz. Günün devamdinda su icip olurda acikirsam cay icmeyi düsünüyorum. Bütün gün acikmadim yine. Bakalim yarin sabah tarti neler söylicek. Simdilik söyliceklerim bukadar.
Eklemeyi unuttum. Bugün diyettenmidir bilmiyorum ama cok uykum geliyor. kendimi uyumamak icin zor tutuyorum. Ilk günden düsmüs olamam herhalde? Tam olarak sebebini cözemedim
İsvec diyeti inanılmaz derecede sağlığa zararlı bir diyet yapmayın farkında olmadan sağlığınızla ciddi derecede oynuyorsunuz🤷🏼‍♀️
 
X