- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
Merhaba daha öncede yazmıştım. 2 haftadır eşimle aramızda tartışma inatlaşmayla iletişimsizle gidip gelen Bi sorunlarımız vardı. Bu arada vajinismusum tedaviye başlamak için adım attık fakat önce kişisel sorunlarımızı halletmemiz gerektiğini düşündük ara verdik. Tabi sorunlar sorunları doğurdu benim ondan beklentilerim beni anlamasını istemem eşimin tahammülsüzlükleri sadece laf atmayı adım atıyor gönül alıyor sanması bizi iki gündür yanyana konuşamaz hale getirdi. Ben geçen akşam artık gönlümü almak için çabalaması gerektiğini ifade ettim yoksa bu böyle gider dedim almaya çalıştı belki kendince ama noluyosa sonu sinirlenip uyumasıyla son buldu. Bende konuşamıyoruz madem ertesi sabah mesaj atıyım öyle konuşalım dedim yemin ediyorum suçlamadan merak ettiklerimi sordum eşimde beni sürekli suçluyorsun benim için biley yapmıyorsun falan dedi sürekli bu da beni çıldırttı ve çok büyük sinir krizi geçirdim arıyorum bağırıyorum kendimi atıyorum yerlere beni anlasın diye oda telefonda saçma salak hareketler yapma biterse biter bak gelemiyorum işteyim anlamıyor musun diyor ben daha çok kriz geçiriyorum 10 dk sonra mesaj attı geliyorum konuşalım diye işten izin almış yürüyerek geliyor dedim gelme sonra beni suçlucaksın neyse geldi kaldırdı beni ve sarıldı bana ağladım deli gibi. Yatırdı yerine sakindi tahminden sarıldı bana beni o hale getiren adam ısıtmaya çalıştı yüzümü yıkadı dedim bitsin bitmesini istiyorsan herşeyi göze aldım dedim o da kendime bişey yapmaktan korktuğu için bitsin dediğini, asla başkasıyla olacağını bitmesini istemediğini söyledi sakince bilmiyorum ama telefonda gergindi bu söylerken arama diyordu Bi de o esnada bilmiyorum. Saatlerce yanımda durdu yemek t yaptı sonra yedirdi elleriyle bana. Arada hala ağlıyorum niye ağlıyorsun geldiğimden beri sana kötü bişey demedim ben yanındayım anlıyorum seni dedi bense sadece korkuyorum konuşursam yine kalbim kırılır diye sustum ve uyudum. Şimdi ise aradı açamadım. Düşünüyorum hangi adama sarılmalıyım beni o hale getirip telefonda gergin konuşan adama mı, geldiğinde bana sarılıp başımı okşayan adama mı?