caresizim caresiz .....

Katılıyorum acil çekidüzen verin evliliğinize

aynen yaa zaten o küfüre eşine bişey yapmaması gerçekten ilginç ama pek umrunda değil galiba adamın :26: ayrıca konu sahibi hastayım hastayım dediğin reglimi

evet bu kadar ortalgı velveleye verdiği hastalık regl
hani her bayanın her ay basına gelenden

kim olsa o küfür karşısında boşanmak ister ve bir daha asla aramazdı bence. eşiniz gayet iyi niyetli davranıp sizi aramış, konuşmak istediği ortada. bence arayın konuşun yoksa eşinizi tamamen kaybedebilirsiniz. ettiğiniz küfür sizin haklı olabilme ihtimalinizi elinizden almış, üzgünüm ama hatanızı kabul edip eşinizin gönlünü almalısınız

Söyledığin küfür yenilr yutulur cinsten degill eşler arasında bu denli konuşmalar hiç hoş olmuyor,tatlım kusura bakma ama burda ben kabahatli oalrak senı göruyorum, gece boyunca senınle ilgilenmiş yorgun düşmüş olabilir uykusuz kalmış olablir ! ne var 5 dk beklesende söylenmesen, olayı büyütmüşsün, yazık ki eşini kaybediyorsun şuan , aynı küfür bana gelse hiç beklemem evi terkederim , ailedir snuçta anadır bu... bence uzatma telefonu aç sakince konuş , eşin döndükten sonrada oturun birbirinizden özür dileyin ama ortamı sen oluştur lütfen...bu arada gecmiş olsun agrıların gecmiştir umarım

Ama o neden bosanalim diyor kizlar neden hic onun yaptiklarini görmüyorsunuz ((((
Bosanalim diyecegi naptim ki simdi ben ya (((

Canım cvbı yine sende... o demiş çünkü hep ben derdim boşanalım diye o da saçmalama derdi şimdi o dedi diyorsunuz siz zaten hep söylemişsiniz şimdi niye ondan duyunca yadırgayıp bu kadar şok oldunuz anlamadık o da bıkmış olacakki boşanalım demiş siz regl de böyleyseniz doğum sancısında neler yaparsınız bilmiyorum

Son düzenleme:
Madem bu kadar heveslisin boşanmaya git aç davanı işte sana fırsat eşinde hazır demişken
çocuk oyuncağımı sandınız evliliği ne sandınız
haklıymış gibi birde
eşiniz küfür etmekte haklı değil tabiki etmemelide
ama sizde haddinizi terbiyenizi aşmışsınız öyle şey denir mi eşe ne biçim bir küfürdür o
eski konularınızı bilmem okumadım okumam da sorun belli sizsiniz
bizim düğün eğlencemiz gece 2,30da bitti sabah balayına gidecektik sabah eşimle beraber hazırlayıverdik
keza tatile gideceğimiz zamanda öyle yaptık önce paydos ettik eve geldik bavul hazırlığımızı yaptık araca yerleştirdik ve çıktık hiçte bişeyimiz eksik değildi
ne varki bavul hazırlamakta herşey temiz ütülü zaten onları ordan alıp çantaya yerleştirmek çok zor ve meşakkatli bir iş olmasa gerek

Son düzenleme:

evet bu kadar ortalgı velveleye verdiği hastalık regl
hani her bayanın her ay basına gelenden

ben gerçekten hasta sanmıştım hatta bayağı ciddi bişey sanmıştım çok safım galiba

ben eşime (Allah korusun) böyle bir küfür edicem kendimi öldürsem bile bir daha karşıma çıkmaz benle görüşmez

arkadaşım sen böyle eşi bulmuşsun öp başına koy kaçırma sakın her nazını çekiyor oh valla

ayrıca konu başlığı bu değildi ki :26: sorun gene eşim di galiba sahab görmüştüm :26:

aynen
başlık zaten alakasız
hatta '' nedir eşimin benden çektikleri'' bile olabilirdi başlık

Çaresiz olan siz değil eşiniz diye düşünüyorum.
Allah yardımcısı olsun...
Hak vermediğim tek nokta küfür etmesi ama siz de karşılık olarak daha ağır bir küfürle bastırmışsınız zaten.

saygı güzel bir duygudur ve bence sevgiden çok daha önemlidir yitirmemek lazım, saygı gidince sevgi de ortamı hızla terkeder zira.

benim eşimin de ağzı bozuktu. şahsıma değil tabii ki ama trafikte ya da maç izlerken özellikle çok küfür ederdi, ben bundan bile rahatsız olup dile getirdim birden fazla kez hem de çünkü insanın alışkanlıklarını değiştirmesi kolay olmuyor yine de kavga çıkarmadım laf sokmadım sabırla uyardım şimdi eskiye nazaran oldukça azaldı. arada ağzından kaçırsa bile hemen özür diler.

ayrıca siz de eşinizden geri kalmamışınız yani, bir bayanı kocasına değil herhangi birine bile o.ç. derken düşünemiyorum çok çirkin.

Regl diyorsunuz yani :44:

Vallahi size söyleyecek bişi bulamadım, azcık toparlansanız iyi olur.

ben ortada çaresiz olunacak bir şey görmedim
eşiniz de gayet sabırlı bir insanmış.ha bir de hastayım hastayım deyip
durmuşsunuz ben de çok ağır hastalığınız var sandım
neyse bence sorunu eşinizde değil kendinizde arayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…