- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
fesatlık yapmak istemem ama bence öyle aman aman haklı olduğunuz bir konu yok ortada...hatta siz yok yere söylenip tartışma başlatmışsınız...
ayrıca adam 10 gün dışarıda olacak... six 3 gün telefonunu açmazsanız..bu erkekler bize benzemiolar maalesef... hemen aldatmaya bahane bulmuş olur.. sonra da suçu sana yıkar sen açmadın telefonumu..kendimi kötü hissettim.. bir gecelik birşeydi affet vs. der... olan yine size olur... yok yere böyle şeyler için araya mesafe koymayın.. tedbirli olmakta her zaman fayda var.
aynen yaa zaten o küfüre eşine bişey yapmaması gerçekten ilginç ama pek umrunda değil galiba adamın :26: ayrıca konu sahibi hastayım hastayım dediğin reglimi
Ama o neden bosanalim diyor kizlar neden hic onun yaptiklarini görmüyorsunuz((((
Bosanalim diyecegi naptim ki simdi ben ya(((
Sizin eşinizden özür dilemeniz gerekirken hala adamın telefonlarını açmayıp,kapris peşindesiniz.Ondan sonra niye benden boşanmak istiyo diye çok ağlarsınız.Devam edin böyle
evet bu kadar ortalgı velveleye verdiği hastalık regl
hani her bayanın her ay basına gelenden
doğru söze ne denir
ben gerçekten hasta sanmıştım hatta bayağı ciddi bişey sanmıştım çok safım galiba
ben eşime (Allah korusun) böyle bir küfür edicem kendimi öldürsem bile bir daha karşıma çıkmaz benle görüşmez
arkadaşım sen böyle eşi bulmuşsun öp başına koy kaçırma sakın her nazını çekiyor oh valla
ayrıca konu başlığı bu değildi ki :26: sorun gene eşim di galiba sahab görmüştüm :26:
Teşekkür ederim ama öyle yani.Sonrada sonuç----->
aynen
başlık zaten alakasız
hatta '' nedir eşimin benden çektikleri'' bile olabilirdi başlık
ya ayrıca sadece kendisi ağrılı regl olmuyor ki kaldı ki eşi ilgilenmişte
ama bi insan nazlı yada kaprisli ise zaten hiç bi şey yetmiyor bu arada konu sahibi neden cvp vermiyo
"Sen haklısın" diyen birini bekliyor bence.ya ayrıca sadece kendisi ağrılı regl olmuyor ki kaldı ki eşi ilgilenmişte
ama bi insan nazlı yada kaprisli ise zaten hiç bi şey yetmiyor bu arada konu sahibi neden cvp vermiyo
Verecek bir cevap kalmadı sanırım.Herkes bu konuda haksız olduğunu belirtti çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?