Çaresizim, hangi hastaneye gitmeliyiz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zezeq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmm konuyu okuduğumda ne yazacağımı bilemedim . çok ama çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin eşine sana da bol bol sabır

Allah acil şifalar versin inşallah tüm hastalara... ben de ilk yazınızı okuyup bir de romataloga gidin dicektim off Allah sabır versin...

ne diyim böyle doktorlara başlarından atan okadar çok ki yazıklar olsun

Allah razı olsun sizden ,dualarınız bizim için çok önemli .
Lenf kanserini,hızlı ilerleryen bir kanser türüdür ,tedavi olayınada hızlı cevap veren bir hastalıktır ama yinede isminin kanser oluşu korkutuyor beni ,inş en kısa zamanda atlatırız. Gözümün önünde 10 kilo verdi , iştahım yok diyordu o da bende anlayamadık .
Diyorum vardır bunda da bir hayır ,yoksa o kadar doktor nasıl anlayamaz.
Ben bu olaya üzülürken bir ayet kalbime işledi
''ben size bir dert veririm bilemezsinki o senin için daha hayırlıdır'' Rabbime sığındım inş bu yolda vardır bizim için bir hayır ..
Eşim bana çiçek gibi gül gibi bakardı o benim elagözlüm neşe kaynağım ,
şimdi ben ona bakıyorum hemde hiç gocunmadan üşenmeden .
Allahımı çok seviyorum
Allah'ım seni çok seviyorum........

Cok duygulandim yazdiklarinizi okuyunca Allah size guc esinize de bol sifa versin anladigim kadariyla maneviyatiniz guclu birisiniz bol bol dua edip sabredin bir de Allah sifasini vermedigi hicbir hastalik indirmemis unutmayin gecmis olsun.

Rabbim tüm hastalara içinde sizin ve benim eşimede acil şifalar versin canım sakın moralini bozma korkma bu hastalıkdan o korksun sizden biraz olumlu olun kötü niyetli düşünmeyin ziyarete gelenlerde vah vah tüh tüh demesin siz konuşun önceden yeneceğiz diyin inan öncelikle moral rabbim yardımcınız olsun bunada şükür en azından öğrendiniz ve tedavisi var grip gibi düşünün uzan ve zahmetli bir süreç inan yaşamayan hiç anlamaz seni gayet çok iyi anlıyorum sen ayakta duracaksınki eşine yardımcı olasın

rabbım sızede güç kuvvet versın geçeçk bugunlerde elbet yureğinizi ferah tutun rabbım derdı verdiği gibi şifasını sabrınıda verır

Derdi veren Rabbim dermanını da verir elbet...
Siz dik durun, moraliniz yüksek olsun eşinizin yanında...
Unutmayın bu illetin tek düşmanı pozitif düşünmek, Allah yardımcınız olsun.
Büyük geçmiş olsun eşinize ve size...

gözlerim doluyor ne yazacağımı bilemiyorum , Rabbim yardımcın olsun arkadaşım, senin çocuklarının yüzüne baksın inşallah
çokm kötü oldum bu gece çok

çok geçmiş olsun, bir akrabam da lenfoma idi, yendi hastalığı. tedavi, sabır ve dua ile yeneceksiniz inşallah.

[/B]Çok sağolun arkadaşlar şükür ki rabbim sayesinde çok güçlüyüz.
Henüz çocuğumuz yok azospermi eşim .
Üzülerek hiçbirşey olmuyor bol dua ile rabbim içimizdeki sıkıntıları hafifletiyor şükürler olsun.
ben 24 eşim 34 yaşında genciz daha herşeyi teker teker elhamdülillah diyoruz .Herşey dua ile
Lütfen sizlerde üzülmeyin ....

Zezeq canım ...
Hiç aklımın ucuna dahi gelmezdi sonucun o çıkacağı...
Ne diyeceğimi bilemiyorum inan.
Tek diyebileceğim üzüntünü taa içimde derinimde hissettiğim :26:
Evvela sen moral vereceksin eşine biriciiğine.
Bu hastalığın şifası moralden geçiyor.
Atlatacak atlatacaksınız bu sınavı ben inanıyorum.
Zira sen çok güçlü bir kadınsın.Bu gücünle eşine moral depolayacaksın.Sevginizle beraber yeneceksiniz .
Ve sen buraya gelip güzel haberler vereceksin bizlere nasıl yendiğini anlatacaksın .
Allah büyük ve hep yanımızda.Dua edeceğiz hep beraber elele verip dualarımızı esirgemeyeceğiz arkadaşım.

Zezeğim bu hastalığı atlatıyoruz ve en kısa zamanda bebişi kucağımıza alıyoruz

çok geçmiş olsun eşimdede anlattığınız gibi bi hastalık vardı bizde cok gezdik doktor doktor koşturduk kimse bişey demedi hersey temiz çıkıyordu dahiliye uzmanına gittik en son eşime masa basındamı çalışıyorsun dedi evet eşim masa basında saatlerce oturuyor aylarca eşim bu ağrıyı cekti encokda geceleri artıyordu uyuyamıyordu terliyordu ağrıdan bu hastalığın adı miyalji
biraz psikolojik bi hastalıkmış kas ağrısından oluşuyor ne emarda ne röntgende hiç bişey çıkmıyor 10 tane iğne 2şişe serumdan sonra maşallah 2yıldır cok iyi sizde biraz miyaljiyi araştırın bence
tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, Allahın izniyle inşallah atlatacaksınız inanıyorum.

Cok gecmis olsun. Lenf kanserini masaj destegiyle yenmis bir doktor teyze var. Simdi kendisi de Turkiye de bu masaji yapiyor. Allah acil sifa versin...

Konunu okuyunca aklıma gelmişti kötü bir hastalık türü olabilir mi acaba diye. Burdan bir arkadaşta sırt ve bel ağrısı şikayetiyle doktora gidiyordu ama hiçbir sonuç elde edememişti. Daha sonra onlarda bir kanser türü olduğunu öğrenmişlerdi. Anlayamıyorum doktorlar nasıl böyle durumları anlayamıyorlar. Bu tür hastalıklarda en önemli şeyin moral ve destek olduğunu biliyorsunuzdur. Kendinizi çaresiz hissetmeyin lütfen. Allah'ın izniyle eşiniz bu hastalığını en kısa zamanda yenecek ve hayatınıza devam edeceksiniz inşallah. Çok çok geçmiş olsun.

Rabbim başta eşiniz olmak üzere bu hastalıkla mücadele eden herkese yardım eder inşallah..Umarım en kısa zamanda atlatır,dualarımız sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…