Çaresizim, hangi hastaneye gitmeliyiz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zezeq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu ülkede dr boşuna dövmeye teşebbüs etmiyorlar,gerçi hem dövemiyor üstüne de ceza alıyor garip hakkını savunmaktan aciz vatandaşlarım ama dövenlerede helal olsun ,bu ne ya arkadaşım o kadar dr geziyorsunuz ve kımse teshis koyamıyor ,ya siz dr,dr gezmekte ısrar etmeseydenız ne olacaktı...!ya da yanlıs tanılardan herhangı bırıne ınanıp ve olmadıgı hastalıgın tedavısı nı gorse ıdı esınıze bırsey olduguna ALLAH korusun ,kıme hesap soracaktınız yada muhattap bulacakmıydınız ,cunkı dr dr koruyor ,ınanın okuyunca cok uzuldum ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH kardeşim ,moralinizi ıyı tutmaya calısın ıyıkı herseyı sorgulayan bır ınsansın ALLAHA emanet olun.

Doktor veya hemşire farketmez tüm sağlık çalışanlari için yazıyorum, yaptığın genelleme hiç hoş değil arkadaşım.
"Bu ülkede doktorları boşuna dövmüyorlar..dövenlere de helal olsun" dersen senin yetiştirdiğin çocuk da büyüyünce şiddet yanlısı olur.Şiddet hiçbirşeye çözüm değildir
.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin sevenlerine bağışlasın eşini.
maalesef olabiliyor bu şekilde talihsizlikler, tanı koymada gecikmeler hatta hatalar.
ailesinde kanser öyküsü olan biri olarak hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum,
kanser deyince korkmayın bu şekilde yaklaşmayın, lenfomayı yenen bir sürü insan var olumlu düşünün hep ve birlikte mutlu olun.

arkadaşım burda böyle bir tartışma daha önce de yaşanmıştı,
doktorların çalışma koşulları gerçekten zor.
kimse istemez böyle olaylar yaşanmasını,
bir hastalarının tanısını yanlış koyduklarında, Allah korusun hastalarını kaybettiklerinde üzülmediklerini mi sanıyorsunuz?
lütfen şiddet yanlısı olmayın, hiç kimse bunu hak etmez.

Halka açık bir portal ,açık bir konu ve bakış açısını belirten bir insan (benım yengelerımde saglık calısanı bu arada ),olayı kişisel algılayan siz asimela sizin yaptıgınız tam olarak olaya at gözlügü ile bakıp yanlı karsı saldırıya gecmek sanırım yaranız var varsa dr gidin burada koyun can derdınde sız ıse et derdındesınız .sen cocugunu ıyı yetıstır sıddet yanlısı olmasın belkı bırgun bır dr sıddetıne ugradıgı zaman anlarsın hanı derler ya bır musıbet bın nasıhatten ıyıdır ,burada benım demek ıstedıgımı anlamadın olaya kısısel baktın ,benım babamda aynı seylerı yasadı sayılır tanı koyamadılar adam az kalsın ...senı ALLAHA havale edıyorum .

evet kanser zor bi hastalık zor bi süreç
önemli olan sabır,dua,moral
kanserle mücadeleyi bilirim
sıkıntını neler yaşadıgını neler düşündügünü içinin nasıl yandıgını biliyorum arkadaşım
benimde annem kasner annem bacaklarım agrıyor diyerek başladı sonra kilo verme
eridi bitti resmen:2 kadar zorki hani derler ya anlatılmaz yaşanır aynen öyle şimdi düşündün eşim kanser olsa napardım
ona destek olabilirmiyim içimden bişeyler koptu gitti yine
10 aydır mücadele ediyoruz Rabbime şükürler olsunki kemoterapisi bitti şuan sadece kemik ilacı alıyor
21 günde sürekli kan tahlili yapılıyor hızlı bi şekilde iyileşmeye başladı
inş.eşinizde en kısa zamanda kendini toparlar ve bu zor günleri atlatırsınız

Sevgili arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepiniz sağolun .
Eşim lenfoma kanseri derken, ikinci ameliyattla testis kanseri olduğu tam kanat getirildi , ilk ameliyat tam 8 saat sürdü, o bekleyişi hiçbir zaman unutamayacağım.
Testis kanseri ve ikinci evre ,şükürler olsun 3 kemoterapi ile bu hastalığımızı Rabbimin izni ile atlattık .
Şunu öğrendik vücudumuzda neresi ağrıyorsa ağırsın bunun başkalarrının değil tam teşküllü bir doktor teşhis koysun ,ne yazık ki bizim milletimiz doktorculuk oynamayı pek sever.
Birde doktora gittiğimiz zaman mutlaka rapor isteyelim ,şu hastanın şu hastalığı vardır şu ilaçları veriyorum diye ,saçma sapan doktorlar yüzünden 9 ayımız gitti ,dedik mutlaka vardır bunda da bir hayır ama insan yinede yediremiyor kendine ,eşimin böbreğinin arkasında 9 aydır tümör baskı yapıyormuş , o ağrılar gece terlemer ,kilo vermeler onun yüzündenmiş .
Gerçekten çok zor süreçti özellikle kemoterapi aldığı dönemler .
Rabbimize sığındık çok dua edenimiz oldu .Allah herkesten razı olsun

geçmiş olsun zezeq bu ağrının böyle bir şey olabileceğini tahmin etmezdim.gerçekten dikkat edilmesi gerektiğini bir kere daha anladım.eşinizin şu an iyi olduğuna sevindim.Allah sizi birbirinize bağışlasın inşallah.

Esinize cok gecmis olsun.....
malesef doktor mzgduru oluyoruz.....bazén

ben doktorlara guvenmiyorum birinin dedigi digerini tutmuyor....
isini cok iyi yapanlar da var muhakkak....
nneyseki cok sukur atlatmissiniz....

rabbim diger bekleyen hastalara sifa versin.....

Şükürler olsun arkadaşım atlatmış eşin, çok çok geçmiş olsun.

Yakın zamanda benzer süreçleri yaşadığımızdan hissayatını çok iyi anlıyorum, moralinizi yüksek tutun, Allah yardımcınız olsun

Kanser lafını duyunca irkildim ablacım .
Allah şifa versin Allah'ım kurtarsın eşinizi.
Benimde dedim kanser çok zor gözünüzün önünde eriyo bişey yapamıyosunuz
Ama eşiniz atlatıcak hastalığı ablacım inanıyorum buna dedem de iyileşiyo yavaş yavaş çok şükür kanserin ilerlemesi durmuş
Eşinizde siz de çok güçlüsünüz ,başarıcaksınız Allah'ın izniyle ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…