caresizim ilerde sorun olur mu

mathan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
7
0
36
35
Antalya
İsteme olayindan once aileler kaynassin die evlere davet ediooruz bize geldiler sonrada biz gittik.tek yardim edicek erkek arkadasimdi.ve gider gitmez onumuzd yiyecekleri koydu bende yanina gittim cay daha olmamis neden bole yaptin dedim. Bana dedigi hava soguk sicakca icsinler die yaptim ama cay da olmamis dedi.ayrica biz evlerine geldigimizde babasi kapiya bile gelmedi babam ters karsiladi. Pecete yerine havlu kagit verdiler. Babasi benimle siz bizli konusuo ben daha yakin kizim falan demesini isterdim. Ailem begenmedi ne buldun bunda diolar.caresizim

İlk günler iki tarafın birbirine alışmasında sıkıntılar olabilir,zamanla alışacaklardır diye düşünüyorum.Hayırlı olsun şimdiden.Bunlar güzel telaşlar,tadını çıkarmaya çalışın ve başkalarının etkisinde kalmamaya çalışın bu dönemde.

İlk günler iki tarafın birbirine alışmasında sıkıntılar olabilir,zamanla alışacaklardır diye düşünüyorum.Hayırlı olsun şimdiden.Bunlar güzel telaşlar,tadını çıkarmaya çalışın ve başkalarının etkisinde kalmamaya çalışın bu dönemde.
Tesekkur ederim

Sen daha yolun başında neden bu kadar dert sıkıntı edindin ki kendine ? Yapma canım benim... Aileler hemen kaynaşsa bir rekor olurdu zaten bu. Asıl senin yapman gerek sevdiğin adamla aranı bozmamaya çalışmak.Birbirinizden güç almanız gerek. Sakın sıkıntıya girip aranızı bozma. Maşallah! Allah tamamına erdirsin :)

Sen daha yolun başında neden bu kadar dert sıkıntı edindin ki kendine ? Yapma canım benim... Aileler hemen kaynaşsa bir rekor olurdu zaten bu. Asıl senin yapman gerek sevdiğin adamla aranı bozmamaya çalışmak.Birbirinizden güç almanız gerek. Sakın sıkıntıya girip aranızı bozma. Maşallah! Allah tamamına erdirsin :)
Cok tesekur ederim. Ama babam gercekten isinmadi evlerine gitti gorgu yok dio annem beni boyle gorgusu olmayan insanlarla muhatap ediosun dio. Ama gercekten ole. Bi de sanki laf tasio. Kendi suclu oldugunda sucunu solemi benden icin bole dedi de ondan aramiz bozuk dio cok kafam karisik

OTE="dastiny, post: 44335043, member: 726069"]Sen daha yolun başında neden bu kadar dert sıkıntı edindin ki kendine ? Yapma canım benim... Aileler hemen kaynaşsa bir rekor olurdu zaten bu. Asıl senin yapman gerek sevdiğin adamla aranı bozmamaya çalışmak.Birbirinizden güç almanız gerek. Sakın sıkıntıya girip aranızı bozma. Maşallah! Allah tamamına erdirsin :)[/QUOTE]
Cok

Cok tesekur ederim. Ama babam gercekten isinmadi evlerine gitti gorgu yok dio annem beni boyle gorgusu olmayan insanlarla muhatap ediosun dio. Ama gercekten ole. Bi de sanki laf tasio. Kendi suclu oldugunda sucunu solemi benden icin bole dedi de ondan aramiz bozuk dio cok kafam karisik

Bence bu şekilde düşünme. Zamanla alışırlar. Tabi ki de hemen ısınamazlar. Görgü, saygı herkesin ailesinde farklıdır. Asıl senin düşünmen gereken bu ailede ki davranış senin ilerleyen zamanlarda Allah kısmet ederse evlendiğinde sorun yaratır mı ? Ailen bir yere kadar görecek sonuçta bu davranışları.

Ailesine laf tasirsa hep beni suclarsa olmaz. Benim zorumla yapio herseyi. İlerde beni de kucuk gorur ezer die korkuorum. Basta diodum ne kadar ii bir insan her dedigime tamm dio yaparim duzeltirim dio. Ama sonradan dusundum hic biseye itiraz etmio var bunda bisey . cok kararsizim cok.

Ailesine laf tasirsa hep beni suclarsa olmaz. Benim zorumla yapio herseyi. İlerde beni de kucuk gorur ezer die korkuorum. Basta diodum ne kadar ii bir insan her dedigime tamm dio yaparim duzeltirim dio. Ama sonradan dusundum hic biseye itiraz etmio var bunda bisey . cok kararsizim cok.

Her erkek annesi gibi bir eş ister. Elbet sorunlar olacak benim demek istediğim sen bu aileye alışabilir misin ? Kaynana denen bir şey var sonuçta bu ülkede... Seviyorsan da katlanmak zorundasın. Hadi diyelim bu değil, başka bir erkek var. O da aynısını yapacak güzelim. Hepsi yapar ve yapacak...

Back
X