çaresizim.....imdat

heeyy noluyor yaa ayy korktum vallahi burdayım tabi şimdi ben size ne desem iyi olur acaba desemki devenin karnından ayı çıkmış ne yapacaksınız acaba.merak ettim bu tepki ne anlamadım

valla canım benim neden korkuyorsun sevgilini arıyorsun bize gel diyorsun kocanı uyutuyorsun hatta eterle bayıltıyorsun sevgilinden bir çocuk yapıyorsun sonra sevgilini yolladıktan sonra kocanın üzerindekileri çıkartıyorsun sonra sende soyunmuş şekilde yatağa girip kocanı kandırıyorsun. nasıl fikir ? seninkide dert mi yani. sen söyle biz hemen buluruz çözüm.. (konu sahibinin beklediği cevap buydu sanırım kızlar destekledim benden bu kadar diyeceğim ama ...)

sana ne diyeceğimi bilemiyorum zeylan git gece gece başka eğlence bul hastayım zaten fake konularla güldürme karnım ağrıyor:ssz::ssz::ssz:

laptopu kapatıp yatayım diyorum bi bakıyorum eğlencelik sahte konu açılmış
insan daha erken gelmez mi:31:

konu sahibni dogru duzgun cevap vermeyince tadi olmuyorki eglencenin :43:
al sana dert konu sahibi, eglence var dedik yarim kaldi sen cevap vermeyince :43::43::43:

huu huu yorumlardan sonra ne karar verdin nezaman yapıyosun çocuğu yazık sevgilinede onunda hakkı baba olmak :27::27:

ya kızlar gecen gunde boyle fake bır konu acılmıstı erkek bır uye vardı noldu ona msjlardanda sılınmıs haberınız varmı kazen naptı onu

küstün mü bize konu sahibi ? çaresiz derdine çare bulucuyduk :1: ayrıca sende bizim derdimize çaresin gel artık:ssz::ssz:

ya kızlar gecen gunde boyle fake bır konu acılmıstı erkek bır uye vardı noldu ona msjlardanda sılınmıs haberınız varmı kazen naptı onu
konularda silindi uyelikde
ba$ka napacakki
kapidan atiyoz bacadan geliyolar mubarekler
bizden ayrilamiyolar nedense, çok degerliyiz herhalde:1::1::1:

aa bak aklima ne geldi
biz seni kb leyince kazen de sana 1 nisan $akasi yapar belki :1::1::1:

zeylan çocugu yapıyo galiba, fırına verdik yazacak birazdan

tamam tamam sakin olun 1 nisan oldumu allah yazdıysa bozsun yok öyle birşey şaka yaptım

güldük mü kızlar çok komikti konu sahibini buradan yaptığı ayılı zürafalı mı her neyse işte stand-up için alkışlamak istiyorum ama istemekle kalıyorum hiç içimden gelmiyor

arkadaş bazı erkeklerde gerçekten kuş kadar beyin yok,
malzeme ararken malzeme oluyorlar haberleri yok

burdan tüm evli,nişanlı,sözlü,sevgili'li ve bununla birlikte mutlu olan arkadaşları caanı gönülden kutluyorum
nesli tükeniyor sizinkilerin kıymetini bilin, aha da bize çer çöp kalıyor:ssz:

kazenin sihirli güçleri var puff diye yoketti onu negüzelde yaptı :8::8:

şu göya nisan 1 şakası yapar konusahibinide puff diye yoketse :27::27:

Back
X