Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeyy noluyor yaa ayy korktum vallahi burdayım tabi şimdi ben size ne desem iyi olur acaba desemki devenin karnından ayı çıkmış ne yapacaksınız acaba.merak ettim bu tepki ne anlamadım
laptopu kapatıp yatayım diyorum bi bakıyorum eğlencelik sahte konu açılmış
insan daha erken gelmez mi
konularda silindi uyelikdeya kızlar gecen gunde boyle fake bır konu acılmıstı erkek bır uye vardı noldu ona msjlardanda sılınmıs haberınız varmı kazen naptı onu
İşi iyice fantazi boyutuna taşıdınDeveler, ayılar...
ya kızlar gecen gunde boyle fake bır konu acılmıstı erkek bır uye vardı noldu ona msjlardanda sılınmıs haberınız varmı kazen naptı onu
tamam tamam sakin olun 1 nisan oldumu allah yazdıysa bozsun yok öyle birşey şaka yaptım
tamam tamam sakin olun 1 nisan oldumu allah yazdıysa bozsun yok öyle birşey şaka yaptım
ya kızlar gecen gunde boyle fake bır konu acılmıstı erkek bır uye vardı noldu ona msjlardanda sılınmıs haberınız varmı kazen naptı onu