çaresizim.....imdat

Hiç mi konu okumadın burada, hiç mi biraz olsun göz gezdirmedin?
İnsan az daha yaratıcı olur, burada gördüğüm en tatsız ve başarısız sahte konu:19:

10/0.1

arkadaş bazı erkeklerde gerçekten kuş kadar beyin yok,
malzeme ararken malzeme oluyorlar haberleri yok

burdan tüm evli,nişanlı,sözlü,sevgili'li ve bununla birlikte mutlu olan arkadaşları caanı gönülden kutluyorum
nesli tükeniyor sizinkilerin kıymetini bilin, aha da bize çer çöp kalıyor:ssz:

:46::46::46::46::46::46::46::46:

hayır yani birde sakin olun diyor biz telaş ettiydik sakin olalım yani . vallahi için çok rahatladı:27::27:

bitti mi? hepsi bu kadar mıydı ? :(

evet ya bu kadarmış canım napalım seneye 1 nisanda artık . seneye kadar buluruz gerçi daha fake konu ama bunun gibi saçması mı desem başka bir şey diyeceğim ama olmayacak her neyse.. buluruz yani ya....

bu arada biri bana şu kiblemenin açılımını yapsın ziraa ben şimdi kendinize iyi bakın diye kullanacağım cahilliğim ortaya çıkacak:9::9::9::9::9::9:

kazen veya mune gelirse hemen dağılın kızlar :10::10: bu saçma konu yüzünden banlanmıyak :53::53:

puff hiç eğlenceli değil :ssz: fake diye geldim de yorumlara baktım hevesim kaçtı. insan yaratıcı olur azıcık.. bigünde ben denicem fake konu moda oldu napalım artık yakından takip etmek lazım :1:

hayır yani birde sakin olun diyor biz telaş ettiydik sakin olalım yani . vallahi için çok rahatladı:27::27:
ben şahsen o eski sevgilisinden çocuk yapmak istiyo diye çok panik yaparak evin içinde bi kaç tur koşup geldim. şimdi gelmiş 1 nisan diyo hayallerim yıkıldı bilmiyorum söylememe gerek var mı?

1 nisan kapasiteniz bu kadarcık mı ?

ben daha yaratıcı fikirler beklerdim sizden..

ben şahsen o eski sevgilisinden çocuk yapmak istiyo diye çok panik yaparak evin içinde bi kaç tur koşup geldim. şimdi gelmiş 1 nisan diyo hayallerim yıkıldı bilmiyorum söylememe gerek var mı?

valla ben asıl neye yıkıldım biliyor musun ben kalktım o kadar fikir verdim eter bile al dedim konu nisan 1 için çıktı güzelim fikir boşa gitti:64::64::64::64:

yazdığın yorumun sol alt köşesinde üçgenli ünlem işareti var o canım :34:

kızlar mesaj beğenince adım çıkmıyo...siz mesajı beğendiniz diyo niye...beğenince benim de adım yazsın nasıl oluyor yaaa...:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Back
X