Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş bazı erkeklerde gerçekten kuş kadar beyin yok,
malzeme ararken malzeme oluyorlar haberleri yok
burdan tüm evli,nişanlı,sözlü,sevgili'li ve bununla birlikte mutlu olan arkadaşları caanı gönülden kutluyorum
nesli tükeniyor sizinkilerin kıymetini bilin, aha da bize çer çöp kalıyor![]()
kadinlar kulubunde saka bolumu varsa git orda yap sakani ..insanlar buraya gercekten dertlerini yaziyor onlara biraz saygin olsun
Herkes her konu birbirine karisti. Kafadan fake demem geliyor artik herkese.
bitti mi? hepsi bu kadar mıydı ?![]()
bitti mi? hepsi bu kadar mıydı ?![]()
ben şahsen o eski sevgilisinden çocuk yapmak istiyo diye çok panik yaparak evin içinde bi kaç tur koşup geldim. şimdi gelmiş 1 nisan diyo hayallerim yıkıldı bilmiyorum söylememe gerek var mı?hayır yani birde sakin olun diyor biz telaş ettiydik sakin olalım yani . vallahi için çok rahatladı![]()
ben şahsen o eski sevgilisinden çocuk yapmak istiyo diye çok panik yaparak evin içinde bi kaç tur koşup geldim. şimdi gelmiş 1 nisan diyo hayallerim yıkıldı bilmiyorum söylememe gerek var mı?
kazen veya mune gelirse hemen dağılın kızlarbu saçma konu yüzünden banlanmıyak
![]()
ben şahsen o eski sevgilisinden çocuk yapmak istiyo diye çok panik yaparak evin içinde bi kaç tur koşup geldim. şimdi gelmiş 1 nisan diyo hayallerim yıkıldı bilmiyorum söylememe gerek var mı?
töbe valla gitmem anacım biri bana kib lemek ne anlatacakcahil kaldım yahu azıcık kültürlendirin beni
![]()