- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Gözümde maalesef çok pişkin birisi canlandıYok dediğinde arama butonundan gösterin bunlar ne diye.
Özetleyeyim, hanımefendinin eşi hamileliğin 8.ayından sonra değişmiş, Doğumdan bir sene sonra cinsellik falan olmayınca konu sahibi şüphelenmiş eşi travesti sayfaları aratmış, en son whatsappta da bir şey görmüş bu konuyla alakalı (travesti birini kaydettiğini anlıyorum) Konu sahibi eşini sorgulayınca da kuzenim kaydetti demişYazdıklarınızı düzenler misiniz? Ayrıntıları anlayamadım
Merak mı etti acabaÇok güzel bir evliliğin vardı eşim her konuda yardımcı temizlik VS herşey hamileliğimin 8. Ayından sonra onda değişim oldu neyse doğum yaptım 1yıl geçti eşim tuhaf cinsellik yok gibi şüphelendim araştırdım travesti sayfalarını araştırıyor Facebook tan bakmış en son whatsupta gördüm sordum kuzenim kaydetti dedi travesti ilişkisimi vardır ne yapacağımı bilmiyorum uykularım kaçtı kızım 2yaşında Babacı fikir verin nolur oturdum konuştum ilgim yok diyor ama telefonunda arama butonunda travestiler var
Ya ben bu erkeklere gerçekten ayar oluyorum. Hep de kuzenleri kaydeder, bir hatadır, ama buluşmamışlardır ki sadece konuşmuşlardır, biz İlgi göstersek böyle olmazmış (bu da en iğrenci) ay herhalde regl olucam benim adama kızgınım
Hiç anlamadım ki. Ne yaparım bilmiyorum kızıma ne derimmMadem öyleydin niye evlendin de elin kızın günahına girdin be soysuz herif.
Merak etti diye düşündüm Facebook ta görünce önemsemedim ama telefonunda kayıtlı görünce soğudumMerak mı etti acaba
Merak etmesi siz olsanız içinizi rahatlatır o Facebook ta izlemiş whatsuba kaydetmiş deli oldumÇocuk sahibi olduktan sonra cinsiyet değiştiren insanlar var sonucta. Ama ben merak ettiğini düşünüyorum sadece ya
O anki sinirime susamadımkiKeşke biraz daha takipte kalsaydınız o zaman anlardınız şimdi size belli etmemek için her şeyi yapacak
Eşimin travesti merakı var ve çok kötü bir durum bazen geç saatte gelir onlarla bişey yaşıyormu bilmiyorum hastalık bile bulaşırYazdıklarınızı düzenler misiniz? Ayrıntıları anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?